Yllätyin myös siitä, että kieli ei ollut niin vanhahtavaa mitä olin kuvitellut vaan ihan sujuvaa. Toki seassa oli vanhojakin ilmaisuja, mutta sopivasti.

Blogiaikana luetut teokset muistan paremmin kuin ne jotka luin aikaisemmin. Joskus saattaa jopa lainata kirjastosta jonkin teoksen, jonka vasta ensisivuilla muistaa lukeneensa aikaisemminkin, vaikka mikään ei aikaisemmin soittelisi kelloja.

Onneksi ei yleensä tule luettua "turhaan" liian pitkälle, ennen kuin oma hataramuistisuus paljastuu. Minullekin tuo kielen tuoreus tuli yllätyksenä. Tulipa mieleeni, että aika vähän me ihmiset olemme muuttununeet, muutoin kuin tekniikan osalta.

Samoja ajatuksia ja tapoja toimia on meillä edelleen kuin sata tai ehkä jopa tuhat vuotta sitten. Arkeologian opinnoissa esimerkiksi pohdittiin, kuinka paljon vaikkapa kivikauden ihmiset eroavat nykyihmisestä.

Tai kulttuurin kehdossa Babyloniassa, Hammurab aikoinaan hyväksyi jopa naisen toimesta aloitteen saaneen avioeron ja nainen pystyi omistamaan ja hallinoimaan omaisuuttaan ilman miestäkin. Niin sitä taannutaan välillä taaksepäin vrt. Anna Liisa on vaikuttava edelleen. Nuoren tytön epätoivo on koskettavaa, pelko ja pakokauhu ja syyllisyys painavat Anna Liisaa niin, että lukijankin sydän kääntyy nurin.

Canth on kuvannut Anna Liisan ajatuksia niin vähäeleisesti, mutta silti onnistunut välittämään tämän suorastaan hengitystä ahdistavan tuskan. Tuollaisen salaisuuden kanssa moni saattaisi menettää järkesä, eikä Anna Liisa näytelmän lopussa aivan yhtä vahvalta ja voimakkaalta enää vaikutakaan kuin alussa luulisi.

Hänen hautomansa tabu on nakertanut minuuden pieniksi palasiksi. Silti lopussa on omanlaistansa omanarvontuntoa ja kohtaloin ottamista omiin käsiin. Kaiken kaikkiaan vaikuttava teos. Anna Liisa on kyllä hurja! Loksautti jo teininä leuan auki, ja on tehnyt niin myöhemminkin joka kerta. Koskettava teos, jolla on myös hirmu voimakas henkilökohtainen merkitys minulle. Niin ja kiitos koruvinkistä! Uskon, että monelle lukijalle tässä on varmasti paljon tilaa vahvoille tunteille monellakin tasolla.

Lapsen syntymä, olipa toivottu, odottamaton tai pelätty on aina koskettava ja Anna Liisan kokemus herättää varmasti sateenkaarenkirjoen verran tunteita. Itse kun olen vapaaehtoisesti lapseton, koin lukiessani jopa kauhuun verrattavia tunteita: Abortti oli vielä luvullakin mahdollista vain lääkärin suosituksesta, jos raskaus vaarantaa äidin hengen. Tuohon aikaan paras vaihtoehto lienee ollut erilaiset yrttijuomat kansanparantajalta ja jos olet seurannut esim.

Hienoa, että vinkistä oli hyötyä. Ajattelin, että joku saattaisi olla kiinnostunut. Sir Roin korut ovat mahtavia! Minulla on häneltä ostettu linnunpääkallo-kaulakoru ja haaveilen kaupan verkkosivuilla olevista niin Tardis- että steampunk-kaulakoruista. Antakaa minun päästä sinne, missä lapsikin on. A play,  I Spy: Huomasin vasta viime viikolla, että muutaman päivän päästä on Minna Canthin päivä ja ajattelin lukea pitkästä aikaa jotain hänen tuotannostaan.

Valitsin Anna Liisan , jonka olin edellisen kerran lukenut yhdeksännen luokan äidinkielen esseetä varten. Suullinen osuus työstä ei mennyt aivan nappiin, mutta kirjallisesta työstä sain arvosanaksi 9, joka tuntui hienolta.

Teos löytyi lähikirjaston hyllystä, joten näytelmän saaminen käsiini ei ollut vaikeaa. Paljoa en muistanut tarinasta perusasetelman lisäksi, mutta aika on uskoakseni tehnyt tehtävänsä sen suhteen, että katsoin kuvattuja ihmiskohtaloita uudesta perspektiivistä. Myös kirjailijan asema suomalaisessa kirjallisuudessa tuntui aiempaa selvemmältä. Ehkä merkittävimmän naiskirjailijamme viimeiseksi jäänyt, vakavasta asiasta kertova kolminäytöksinen näytelmä on täynnä tarkkaa aikalaiskuvausta.

Minnalla oli tapana kokeilla rajoja, niin omiaan kuin yhteiskunnankin. Hän ei piiloutunut korulauseiden taakse vaan saattoi esitellä myös tabu-statuksen saaneita elämän osa-alueita.

Anna Liisan  tarina on hyvin moderni ja se on säilyttänyt perusolemuksessaan jotain universaalisti koskettavaa. Toisessa vaakakupissa on naisten seksuaalisuus ja toisessa lapsenmurha - molemmat ovat edelleenkin kiistelyn alaisia asioita: Anna Liisa on hyvän talon vanhin tytär, joka on menossa naimisiin vanhempien sopivaksi katsoman Johanneksen kanssa.

Naisella on kuitenkin musta salaisuus taakkanaan. Hän on vuotiaana lemmiskellyt talon rengin Mikon kanssa ja tullut raskaaksi,. Itsetuhoisia ajatuksia hautova tyttö onnistuu jotenkin salaamaan tilansa ja lopulta tulee tappaneeksi vastasyntyneen lapsensa. Saatuaan apua Mikon Äidiltä Hussolta, ei tapauksesta jää muuta kuin piinavat muistot.

Kaikki näyttääkin menevän sen jälkeen hyvin: Johanneksen ja Anna Liisan kihlautumista ollaan jo kuuluttamassa kirkossa, kun menneisyys astuu tupaan. Mikko on viettänyt neljä vuotta tukkimiehenä ja on rikastunut mukavasti. Hänen äitinsä on urkkinut tietoonsa tulevien häiden ajankohdan ja kutsuu poikansa vaatimaan Anna Liisaa itselleen.

Nyt pitäisi vain valita prostituutioylijohtaja sosiaali- ja terveysministeriöön tuotevalvontakeskukseksi. Tuskin moni vanhempi toivoisi, että lapsi menisi naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa. Lapsista tulee aikuisia ja heillä on oikeus tehdä, mitä laki tulevaisuudessa sallii. Tästä voisi järjestää äänestyksen. Tai siitä, moniko maakuntalehden kestotilaaja haluaa, että päätoimittaja on kiihkeä johonkin vähemmistöön kuuluva, joka suorittaa lähetyssaarnaamiset oman työn ohella.

Moniko muuten haluaa vävykseen keskustalaisen tai perussuomalaisen tai miniäkseen jonkin punavihreän taistolaisen, kuten Satu Hassi? Johanna Korhonen aloitti mainion keskustelun. Jatketaan tästä nerokkaasta ja tunneälyä tihkuvasta avauksesta. Eihän se tähän kuulu yhtään mitenkään. En minäkään haluaisi omasta vaimostani esim. Eivät kaikki prostituoidut suinkaan ole kaltoin kohdeltuja seksiorjia vaikka kukkahattutädit ja hätäiset tanttanaamat muuta koittavat uskotellakin.

Jos nyt ajateltaisiin näitä asioita kuitenkin järjellä eikä oltaisi niin hiessä ja henkilökohtaisten tunteiden vietävänä.

Muuten täytyy kyseenalaistaa koko henkilön soveltuvuus vaikutustehtäviin. Eikö ole aivan asiallista kysyä von Wortenghemilta? Hänhän puheidensa mukaan tuntee runsaasti prostituoituja. Kuvitelma, että prostituoidut ovat naisia, jtoka kyltymättömässä kiimassa himoitsevat miehiä, on tietyntyyppisten miesten märkä uni, ei todellisuutta. Perehtykää keskusteluun, jonka perusteella Ruotsissa on kielletty seksin ostaminen ja Suomessa seksin ostaminen, jos on epäilys, että kyseessä on ihmiskauppa.

Seksin laillistaminen ei poista laitonta prostituutiota, se vain tekee ihmiskaupan helpommaksi ja ajaa laittoman prostituution piiloon - parkkipaikkojen reunoille ja laittomiin bordelleihin. Tutustukaa tietoihin maista, joissa ammatti on laillinen. Miten seksin laistamisesta seuraava sääntely, esim. Se kävisikö ihmiset laillisissa vai laittomissa bordelleissa mieluummin Ajatellaanpa nuorehkoja miehiä, jotka ovat usean kuukauden työkomennuksella maissa, joissa naisilla on tiukempi seksuaalimoraali kuin Suomessa.

Miten voisi tuomita miehen, joka näissä olosuhteissa piipahtaa silloin tällöin bordellissa. Voi se himo yllättää myös mepin Brysselissä. Mitä pahaa siinä on, että käy bordellissa eikä tule viikonvaihteeksi Suomeen vonkailemaan EU: Voisitko kertoa, asiaan oletettavasti perehtyneenä, miten prostituution laillistaminen tekee ihmiskaupasta helpompaa?

Bordellit olisivat laillistettuina kuitenkin velvollisia pitämään toimintansa kunnossa, ja vaikka paheksuttavaa rikollisuutta ei millään toimilla saada kitkettyä täysin pois niin kauan kuin se on kannattavaa, kuulostaa toiminnan laillistaminen silti paljon järkevämmältä ja paremmalta työläisille kuin koko asian täydellinen kieltäminen ja demonisointi.

Mitä antamiisi linkkeihin tulee, nopealla lukaisulla: Prostituutio ja sen lieveilmiöt lienevät siellä pienimmästä päästä ongelmia.

Kurjuutta ei vain kadoteta sormia napsauttamalla, mutta silti uskon että jos jollekin asialle on riittävästi kysyntää, sen kriminalisointi johtaa vain ongelmien kärjistymiseen ja kokonaisen synkän, paheksunnan kulttuurin kehittymistä asian ympärille.

En usko että Suomessa suostuttaisiin katsomaan bordellia, jonka työntekijät ovat hirvittävin tavoin kohdeltuja orjia. Laillisten rinnalle varmasti tulisi myös laitonta tarjontaa, mutta tilanne olisi silti mielestäni parempi kuin jos kaikki tekisivät työnsä hämärissä olosuhteissa ja häpeillen. Ihmettelin kyllä tätä mainintaa Hollannin tilanteesta:.

Eli "sääntelemättömille" seksityöläisille on järjestetty puitteet polkuhintaiselle polkemiselle. Onko tämä tietoinen valinta jonka on todettu olevan pienempi paha? Orjuuden havaitseminen voi toki olla ongelmallista jos kaikki seksikauppa ei ole yksiselitteisesti laitonta. En kuitenkaan näe miten seksin tarjoamisen kieltäminen auttaisi mihinkään paitsi tekisi helpommaksi osoittaa sormella otaksuttua pahantekijää, vaikka hän hoitaisikin vuokrahaaremiaan asianmukaisesti.

Sorrettujen tilanteeseen ei vaikuta kuitenkaan mikään laki, kysynnän laatu ja määrä pikemminkin. Jos olisi vaihtoehtona laillinen ilotyttö ja murjottu orja, ei itselläni ainakaan kestäisi pitkään päättää kumman palveluita käyttäisin, vaikka hintaeroa olisi. Kyllähän päälle päin jo intiimitilanteessa pystyy vähän näkemään miten toista on kohdeltu. Uskon kuitenkin, että on saavutettavissa tilanne, jossa seksiä voivat halukkaat ostaa ja myydä ja ns.

Mitä tulee kyltymättömiin kiimanaisiin, on heitäkin, vaikka varmaan suuremmalle osalle työ on vain työtä. Itse harkitsisin kyllä seksin myymistä jos se olisi kaikin puolin laillista toimintaa - tai edes hyväksyttyä. Kannatan bordellien laillistamista ihmiskaupan vähentämiseksi. Laitonta bordellitoimintaa on mahdoton lopettaa. Bordellien tulisin olla osakkaidensa hallussa - ja näin elinkeinonharjoittajille sallittava laillisen ammatinharjoittajan edut ja oikeudet.

Vähentääkö tämä jonkun erektiota? Muunmuassa kiinalaista halpatyövoimaa Suomeen siivousalalle kauppaavat epämääräiset firmat, ryhtyisivät tuomaan tänne tyttöjä prostituoiduiksi. Toiminta olisi nimellisesti laillista, muttei täyttäisi mitään yleisesti hyväksyttyjä työ- ja palkkaolosuhteita. Ja toiselle kirjoittajalle, joka vetoaa siihen, että myös naiset voisivat käyttää prostituoituja voi vain sanoa, että on yleisessä tiedossa, että suurin osa prostituoiduista ovat naisia.

Gigoloita on lähinnä etelä-Euroopassa, he toimivat maskuliinisessa kulttuurissa, jossa heidän asemansa ei ole läheskään yhtä huono kuin Suomessa prostituoiduksi ryhtyneen naisen. Omalla kohdallani sanoisin, että en haluaisi elää miehen kanssa, joka käyttää prostituoituja, en haluaisi, että ammatinvalinnan ohjaaja esittelisi prostituoidun ammattia tyttärelleni.

Jokaisella on mahdollisuus maksuttomaan seksiin, kun valitsee kumppanin, johon hänellä on realistinen mahdollisuus. Mutta jos miehet odottavat, että heillä on viisikymmenvuotiainakin oikeus neljätoistavuotiaaseen tai vaikkapa kahdeksantoistavuotiaaseen tyttöön, he ovat hakoteillä ja siitä on turha syyttää Johanna Korhosta. Miksi joku ei suosittelisi siivoojan ammattia lapselleen, jos lapsi vaikkapa tuntuisi alasta kiinnostuvan?

Onko teillä todella näin asenteellisia mielipiteitä yhdestä täysin laillisesta ja yhdestä kaikkein tärkeimmistä ammateistamme. Olen ollut opiskeluaikana useana kesänä siivoojana, enkä pitäisi ihmeellisenä, jos vielä omaan akateemiseen hommaani joskus kyllästyttyäni menisin tekemään samaa työtä uudelleen.

Ei ollut tarkoitus siivousalaa väheksyä missään nimessä. Pointti olikin siinä onko tuollaisessa kysymyksessä, "suosittelisitko ammattia x lapsellesi" lainkaan järkevä, kun kyseisen ammatin laillisuudesta keskustellaan. Elvistellä nyt sillä että on käynyt bordellissa Eiköhän jokaisessa puolueessa ole edustajia, jotka ovat käyneet bordellissa, mutta harva tekee siitä oman henkilökohtaisen vaaliteeman.

Toisaalta ihmiskauppa Euroopan laajuisesti on suuri ongelma. Sen pitäis tietää jokainen Euro-edustaja. Jokaisella ihmisellä on luovuttamaton oikeus omaan kehoonsa. Näin varmasti on niissä tilanteissa joissa prostituutio ei ole harkitun vapaaehtoista. En tunne yhtään prostituoitua Se onko jokainen prostituoitu pakotettu hommiin ja kukaan ei tee sitä omasta vapaasta tahdosta, ei ole todennäköistä.

Toisaalta maailmanlaajuisesti keskimäärin tuo ilotytön homma liitty kyllä todella vahvasti ihmiskauppaan ja muuhun rikolliseen toimintaan ja ilotytöt ovat hyvin alistetussa asemassa joka ei perustu vapaaehtoisuuteen. No onneksi en tarvi tuon ammattiryhmän palveluita.

Olisi aika vaikea eroittaa, kuka on vapaaehtoisesti alalla ja kuka ei. Tämä moniarvoisuus on sitten ihmeellinen asia. Tuota kyllä toitotetaan erilaisten hippien toimesta tasaseen tahtiin, mutta heti kun joilla kuilla on eri arvot kuin heillä, niin suvaitsevaisuus loppuu kuin seinään.

Kaikki radikaalifeministit ovat poliittiselta ideologialtaan marxilaisia ja heidän ideologinen missionsa on pyrkiä sisältäpäin tehtävällä myyräntyöllä edistää länsimaisen yhteiskunnan romahtamista jotta tämä "tiedostava etujoukko" pääsisi perustamaan tilalle oman diktatuurinsa.

Marxilaisille radikaalifeministeille vihollinen numero yksi on valkoihoinen konservatiivinen heteromies. Reaalipolitiikan periaatteiden mukaisesti vihollista vastaan on hyökättävä kaikilla rintamilla, vastustettava kaikkia hänen pyrkimyksiään ja mustamaalattava häntä kaikin keinoin. Lisäksi periaate viholliseni vihollinen on minun ystäväni tekee marxilaisista radikaalifeminiesteistä aika outojen porukoiden, esimerkiksi militanttien islamistien liittolaisia.

Bordellikysymyksellä ei ole Johanna Korhoselle henkilökohtaisesti takuulla yhtään mitään merkitystä. Se on vain hyvä lyömäase jolla voi hyökätä vihollista, konservatiivista valkoihoista heteromiestä vastaan. Korhonen esitti ihan hyvän kysymyksen, joka saa itsetutkiskeluun kykenevät pohtimaan prostituution ongelmaa. Minä voisin lämpimästi suositella tyttärelleni puhelinmyyjän tai siivoojan ammattia.

Ainakin kesätyönä tai sivutoimisena opiskelun ohella. Huoran ammattinharjoitusta sen sijaan olisi hyvin vaikea hyväksyä edes keikkaluonteisena hommana. Vastaavaa voi tietenkin tarjota joku muukin.

Antaisitko täysi-ikäisen itse päättää? Eli jotenkin ovat lapsellisia nämä ns. Voitko aidosti sanoa että on oma päätöksesi minkälaista työtä jälkikasvusi tulee tekemään tai minkälaiseen toimintaan suuntautuu?

Ei tämä valinta ole omasta "hyväksynnästäsi" kiinni. Eikö olisi mukavampi ajatella niin että mikäli lapseni tai joku muu josta välitän päättää toimia tällaisella alalla, hänellä olisi samat yhteiskunnan tarjoamat edut sekä suoja kuin muillakin aloilla tai ammatinharjoittajilla?

Olisi ehkä jopa lainsäädäntö jossa selkeästi säädetään terveydenhuoltoon ja fyysiseen koskemattomuuteeen liittyvistä seikoista ilman että ammattia tarvitsee tehdä rikollisten tai muiden ulkopuolisten suojeluksessa..?

Tässä asiassa taas kerran nähdään vihan, katkeruuden ja kateuden voima. Liikkeellä bordellien puolustajat ovat siksi, että he pelkävät ja vihaavat ja kadehtivat Keskustaa. Jos Freddy olisi tarmokkaasti vastustanut prostituutiota, samat hiipparit nyt taputtaisivat kämmeniään ja ylistäisivät häntä. Ehkäpä kyse on kuitenkin siitä, että Korhosen ja myös sinun oletuksesi prostituution häviämisestä vain sillä, että te tai kuka tahansa muukaan ette sitä hyväksy on naiivi ja irti reaalitodellisuudesta.

En kadehdi sen enempää kepua kuin Korhostakaan miksi ihmeessä kadehtisin ihmistä, jonka ulosanti vuosien varrella on ollut lähinnä valittamista kaikesta? Ei lapselliseen moraaliseen besserwisserismiin, jota teidän paasaamisenne edustaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pitäisi pystyä keskustelemaan siitä, millä keinoilla voitaisiin lieventää prostituutioon liittyviä lieveilmiöitä ja estää ihmiskauppaa.

Teidän eväillänne keskustelu ei etene, koska sitä ei nähtävästi mielestänne saa käydä lainkaan. Niin, ja ehkä ei kannattaisi yrittää kuitata kaikkea epämiellyttävää "pelkona" tai "katkeruutena.

Lauseesi "Liikkeellä bordellien puolustajat ovat siksi, että he pelkävät ja vihaavat ja kadehtivat Keskustaa. Naurettavin lause kuultiin Arto Paasilinnalta: Tässä muutamia ihmisiä, jotka myyvät työkseen omaa kehoaan ja seksuaalisuuttaan: Nämä ihmiset työskentelevät käytännössä samassa teollisuudenhaarassa kuin ilotytöt ja rattopojat.

Erona on se, että prostituoidut ovat toiminnassaan rehellisempiä; he eivät naamioi kroppansa kauppatavarana pitämistä D-luokan elokuviin tai kuuntelukelvottomaan musiikkiin. Vanessa Mae soittaa paremmin - mannekiinit, mm.

Tästä ikkunani alta kulkee 12v bimbokoulukkaat pikku tisuset tuettuina ja kun irvistän inhoten tulkitsevat sen ahdisteluksi vaatien hyvitystä. On se hyvä, että nuoriso on tietoisia mahdollisuuksistaan ja oikeuksistaan. Törkyvaareja on niin paljon, esimerkiksi Kokoomuksessa Jos jokaisella on oikeus tehdä mitä itse haluaa, niin miksi Korhonen sitten kuitenkin haluaa suitsia tuota oikeutta?

Prostiuutio ei katoa, jos se kriminalisoidaan. Se menee maan alle, jolloin prostituoitujen oikeudet ja asema heikkenevät. Korhoselta voisi kysyä suositteleeko joku vanhempi lapsilleen homoseksuaalista suhdetta.

Epäilen että moni ei tätä tee, mutta silti hyväksyy jos lapsi päättää niin toimia. Myös Pekka Siikalalta loistava kirjoitus. Kiitos Johanna ja Pekka!

Kun katsomme Johanna Korhosen äänisaalista Lapin vaalipiiristä, tiedämme jotain siitä, onko lesbofeminismi arvostetumpaa kuin kuuluminen vanhaan maalaisliittolaiseen sukuun. Keijo Korhosen kanssa samaan sukuun kuulumattomana ei Johanna Korhonen olisi käynyt kaupaksi heteroikäneitona eikä heterorouvanakaan.

Johanna Korhonen kysyy, että suosittelisiko Freddy vaimolleen tai tyttärelleen prostituoidun ammattia. Oletus on ilmeisesti se, että jos Freddy vastaa ettei suosittelisi, niin on sopivaa, että asia kielletään lailla. Suosittelisitko sinä vaimollesi tai tyttärellesi, että tämä harrastaisi irtoseksiä useiden miesten kanssa.

Tarkoittaako se, että irtoseksin harrastaminen liian usein on kiellettävä lailla. Tuossa argumentissa ei ole järkeä pätkän vertaa. Luonnollisesti ihmiskauppa tulee olla kiellettyä, mutta jos joku ihminen tahtoo vapaaehtoisesti harrastaa seksiä tuntemattoman tai tutun kanssa korvausta vastaan, niin silloin tämä on kahden ihmisen välinen asia. Ketään ei ole pakotettu mihinkään ja kaikki ovat vapaasta tahdosta mukana, kuitenkin Korhonen on heittämättä linnaan tämän toisen osapuolen, ei hyvää päivää..

Jos korhonen päättää, miten toinen ihminen saa käyttää ja miten ei saa käyttää omaa kehoaan, niin silloin korhosella on luovuttamaton oikeus toisten kehoon.

Miten pieni ihmisen ÄOn pitääkään olla, jos ei tajua niin yksinkertaista asiaa, että luovuttamaton oikeus omaan kehoon tarkoittaa myös luovuttamatonta oikeutta päättää itse sen käytöstä, kuten sen myynnistä tai vuokraamisesta määräajaksi. Vaalipyrkyri Johanna Korhonen "napauttaa" seksin ostamisen ja siis käytännössä myymisenkin kriminalisointia koko EU: Sitä ei saa viedä millään perusteella, ei köyhyydenkään takia, keskustan listalta sitoutumattoman europarlamenttiin pyrkivä Korhonen napauttaa.

Johanna kulta, jos ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa, niin mikä sinä olet sitten kertomaan mitä hän sillä saa tehdä? Vai Johanna Korhonenko se meille sitten määrää sen milloin ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa ja milloin ei.

Hänkö itse ei niinkään yleisesti välttämättä aina niin ihaillussa - ja vasta vielä vain vähän aikaa sitten kriminalisoidussa - seksuaalisuuden muodossa elävänä ihmisenä , yhdessä vastaavia taipumuksia omaavan setavallan presidentin Tarja Halosen kanssa, päättää milloin ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa ja milloin taas ei - ja sen mikä on sopivaa seksuaalista käyttäytymistä?

Onko heidän oma seksuaalisuutensa sitä sopivaa? Millä perusteella näin olisi? Heidän seksuaalisten harrastusten ja vaatimusten vuoksihan lapsetkin ovat menettäneet tässä maassa jo perusihmisoikeutensakin. Heidän toimintansa voidaan siis helposti nähdä olevan hyvin vahingollista ja lapsia alistavaa, jopa rikollista. Kun Johanna Korhonen haluaa kieltää seksin ostamisen ja myymisen niin hänen on sitten oltava edes rehellinen ja sanottava että tämä tarkoittaa sitä, että ihmisellä ei hänen mielestään ole oikeutta omaan kehoonsa.

Nyt Johanna Korhonen valehtelee, tai on vain jumalattoman tyhmä. Johanna pikkuinen, eihän päätoimittajan sukupuolisella suuntautumisellakaan pitänyt olla mielestäsi mitään merkitystä, niinhän se oli? Mitäpä jos alkaisimme jo viimein tutkia lesbofeministien tekoja lakiemme ja allekirjoittamiemme ihmisoikeussopimusten valossa? Vai eikö näin voi tehdä, niin kauan kun Tarja Halonen on, ihan väärässä linnassa.

In the Crinimal State on Finland "mies jota ei ole" antti heiskala www. Prostituution ja kannabiksen laillistaminen sai vankilat lähes tyhjilleen Hollannissa. Tosin vankilavirkailijat eivät siitä varmaan ole mielissään, mutta so what, menkööt töihin vaikka bordelliin vahtimestareiksi. Suomessahan näin ei varmaan tule koskaan käymään, kiitos dominoivien lesbo- ja heterofeministien ynnä muiden näkövammaisten ja käsityskykyrajoitteisten.

Huomaa heti, minkä lehden keskustelusivulla ollaan. Tässä näkyy selvä oikeistolainen linja, jossa Korhonen saa kuulla kunniansa, ja bordellitoimintaa normaalina liiketoimintana. Hieman samaa kuin tuo Kataisen pahoittelu sen yhden kokoomuslaisen pakolaisvastaisesta vaalijulisteesta.

Aivan kuin sekin olisi ollut järjestetty kokkareiden puoluetoimistosta. Saatiin asialle populistinen julkisuus ja farisealaisella paheksunnalla muka asia on pois päiväjärjestyksestä. Tästä jatkui erikoisten elämäntapojen ja yksilönvapauden selittely. Näitä argumentteja minä olen kuitenkin "heittänyt" jo vuosikausia. Vaan arvaapa miksi allekirjoitan kirjoitukseni usein tällä tavalla:. Olisikohan tuolla näkymättömäksi tehdyllä miehellä mitään tekemistä esim. Näin siis siitä huolimatta, että jokainen täysjärkinen varmasti ymmärtää, että ainakin Johanna Korhosen itsensä kohdalla tosiasiasa juuri millään muulla kuin hänen sukupuolisella suuntautumisellaan ei olisi ollut merkitystä, hänen toiminnalleen päätoimittajana toimiessaan.

Aivan samoin kuin Setavallan presidentin Tarja Halosen toiminnassa juuri millään muulla kuin hänen SETA-harrastuksillaan ei tunnu olleen mitään merkitystä. Vähiten lapsen perimmäisillä ihmisoikeuksilla.

Suhtautuminen prostituutioon on jollain tavoin samankaltaista kuin suhtautuminen huumelainsäädäntöön, jossa kannanotot tehdään tietämättömyyteen perustuen. Huumelainsäädäntöäkin kommentoivat ovat yleensä heitä, jotka eivät paljon huumeista tiedä ja perustavat kannanottonsa käsityksiin pahimmista narkkaritapauksista luullen heidän edustavan keskiverto huumeen käyttäjää.

Valtaosa prostituoiduista on vapaaehtoisesti ja omilla ehdoillaan liikenteessä täysin yksityisyrittäjinä. Tämän on moni voinut kokea omakohtaisesti ja tämä on todennettu myös lukuisissa tutkimuksissa. Eikö näillä ihmisillä tulisi olla oikeus päättää omasta kehostaan? Jokaisella on oikeus omaan kehoonsa, paitsi niillä, jotka käyttävät kehojaan Johanna Korhosen mielestä väärin.

Missä mekaanisen ajan maailmassa Korhonenkin elää juttuineen. Kuten en haluaisi hänen ryhtyvän jäteautokuskiksi, betoniraudottajaksi tai siwan kassaksi. Minä haluan että tyttärestäni tulee lääkäri, juristi tai lentokapteeni.

Kaikki isät haluavat että lapsistaan tulee menestyviä arvostetuissa ammateissa toimivia ihmisiä. Hommassa on vaan semmoinen puoli että täysi-ikäisellä oikeustoimikelpoisella ihmisellä on täysi oikeus tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä. Jos minun tyttäreni päättää omasta vapaasta tahdostaan ryhtyä aikuisviihteen ammattilaiseksi, minulla on asiaan harvinaisen vähän sanottavaa ja mielestäni näin on hyvä ja oikein vaikka en tästä pitäisikään. Ilmeisesti johannakorhosten mielestä nainen ei ole oikeustoimikelpoinen ja kyvykäs tekemään itseään koskevia päätöksiä?

Eli naisen paikka on olla holhouksen alaisena, olla miehen omaisuutta, ensin isänsä ja tämän jälkeen aviomiehensä, ilman oikeutta tehdä elämäänsä koskevia päätöksiä ilman holhoojan siunausta.

Korhosen kommenttien typeryys on tullut käsiteltyä ja perustelut hatariksi havaittua, mutta entäs Freddy? Onko Kymenlaakson kuuluisin huoripukki sitä mieltä että prostituutioon on oikeus vain heteroseksuaaleilla?

Olisiko hänen mielestään homoprostituutio kiellettävä? Palvelu voisi olla suunnattu, jos kysyntää riittää, sekä miehille että naisille. Myös seksuaalivähemmistöt tulisi ottaa huomioon. Raja kulkisi samaa sukupuolta olevissa täysi-ikäisissä kauppatilanteissa. Hauveleita ei mukaan otettaisi. Itse seksikaupan ammattilaisten valinta pitäisi tietysti olla vapaaehtoista. Toki asianmukainen koulutus tulisi alalle pyrkiville järjestää.

Työvoimatoimistojen asiakkaita ei siis karenssin uhalla tulisi näihin töihin ilmaiseksi pakottaa. Kävelin kerran Helsingissä Vaasankadulla korkokengät jalassa, mutta muuten olin pukeutunut vähemmän naisellisesti housuihin ja neuleeseen.

Niin, eiköhän siihen kurvannut joku auto jalkakäytävän viereen nappaamaan minua kyytiin. Naiset jotka asuivat Vaasankadulla ennen kuin sinne tuli ajokielto, saivat kuulemma jatkuvasti kauppareissuillaan väistellä näitä vonkaajia. Olen myös Saksassa törmännyt samaan ilmiöön, ja silloin jo alkoi hieman pelottaa pimeällä vieraassa maassa.

Mistä tällainen tapakulttuuri viestii? Kautta aikojen on ollut epäselvää, kumpi tehtävä yhteiskunnassa naiselle olisi parempi: Ennen nainen sai olla julkisesti vain äiti. Siinä vaiheessa, kun varma ehkäisy tuli kaikkien ulottuville, oli sallittua olla vain iloinen tyttö.

Kehitys on nyt kehittynyt siihen pisteeseen, että jonkinlainen kultainen keskitie on löytynyt, iloinen äiti. Lailliset bordellit veisivät meidät nyt uusiin naisen kahleisiin, koska ne muuttaisivat yleistä käsitystä naisen tehtävästä yhteiskunnassa taas jälkimmäiseen, ja vieläpä sen äärilaitaan. Naisen arvo mitattaisiin kadulla ja se olisi sama kuin saamiesi ostotarjousten määrä. Jos olisit pukeutunut burkhaan, ei kukaan olisi tullut hieromaan kauppoja, vaan olisit käynyt kunniallisesta naisesta.

Minusta naiset voisivat olla kunniallisia koko ikänsä, mutta jos se ei ole mahdollista niin ehkäpä tuossa -vuotiaistra alkaen. Enää ei näytä riittävän, että pukeutuu säädyllisesti, jos eksyy väärälle kadulle. Siispä otetaan pelon maantiede käyttöön ja kuljetaan vain siellä, missä voi kulkea turvallisesti.

Tuli vielä mieleen, että eipä tuolla Korhosellakaan voi paljoa muuta olla bordellien laillistamista vastaan kuin tämä hintojen kysely, sillä eihän hänen tarvitse pelätä, että hänen miehensä poikkeaa bordelliin.

Toinen juttu on tietysti, että jos hän pelkää, että hänen vaimonsa alkaa työskennellä siellä. Kyllä tämän laatuinen keskustelu on omiaan vähentämään kansalaisten arvostusta EU-vaaleja kohtaan! Eikö Kepu tosiaan parempaa saa aikaiseksi, kuin näin kuivakiskoisen tyypin Brysseliin tavoittelijaksi?

Minulla ei ole mitään lesboja enempää kuin homojakaan vastaan. Se on jokaisen oma asia ja jokainen eläköön mieltymyksensä mukaisesti. Muistan, kun Korhonen juonsi aikanaan Verkossa-ohjelmaa, oliko noin? Surkuhupaiseksi keskustelun tekee se, että seksuaalisella suuntautumisella tehdään puoluepolitiikkaa, tai yritetään tehdä. Eikö Johanna Korhonen parempaan debattiin tosiaankaan pystynyt?

Ja hänestäkö vielä päätoimittaja?? Tätäkö on tämän päivän keskustalaisuus? Euroopan parlamentin vaalit ovat hyvä tapa käydä Korhosen työhaastattelu. Millainen Lapin Kansan päätoimittajan tulisi olla? Pariisissa käydessäni ei voinut jäädä norkoilemaan kadunvarteen kun heti oli miehiä palveluja kärttäämässä.

En aluksi ymmärtänyt mistä moinen johtuu mutta opas selitti ettei nainen voi siellä kadulla seisoskella. En haluaisi että Suomessa joutuisi tällaisen ahdistelun kohteeksi Samalla Korhonen tiedustelee olisiko.. Pakotettuja puolestaan ovat ne joilta on vapaus viety ts heitä väkisin pidetään kahlittuina bordellissa. Ainoa asia mitä toivoisin olisi että hänestä ei tulisi tela ketju lespo femistiä.

Herran tähden, jos lapseni sitä haluaa niin ruvetkoot prostituoiduksi, kunhan ei puhelinmyyjäksi ryhdy. Wonterghemhan tosiaan kritisoi Korhosta hänen enemmän tunteisiin kuin järkeen perustuvista lähtökohdista prostituution kieltämisessä. Onneksi Korhonen osoittaa tämän väitteen kuitenkin perättömäksi ja pyrkii valottamaan omaa järkiperäistä ajatteluaan jolla on päätynyt kielteiseen kantaan: Korhone osoittaa, että hän ei ole oikein päätoimittajatasoinen vänkääjä, vaan ottaa valmiita clichétä hyllystä.

Näin varmistuu se, että hänestä ei ole oikein riutuvan Lapin päätoimittajaksi. Korhone osoittaa, että hän ei ole oikein päätoimittajatasoinen vänkääjä, vaan ottaa valmiita clichéitä hyllystä. Helsingissä, esimerkiksi Vuosaaressa, maksullist naiset tarjoavat palvelujaan halukkaille, mikä todella esiinnellistää heitä. Kaikki naisethan ovat nykyisin huoria. Raamatullisessa mielessä ja Koraanin lukijan silmin katseltuna. Kuvitelkaapa miten tavallinen lammaspaimen Gileadin vuorilta säikähtää räpäyttäessään kaupunkilaiselta veljeltä lainatun computerin internetkanavan auki.

Toinen toistaan houkuttelevampia naisia riettaan ihanissa asennoissa tavaraansa tarjoamassa, vieressä numeroita dollareina ja euroina, hintoja ylös, hintoja alas ja kaikkien kukkarolle sopivia. Länsimaissa tähän ollaan jo totuttu, paratiisiin, jossa kaikki saavat toteuttaa itseään.

Tavallinen suomalainen duunari, joka ennen reuhasteli vain kotimaassaan ja tilipäivinä ajoi kahdeksalla taksilla ravintolaan, matkustaa nyt suorilla lennoilla Thaimaahan. Maailma tulee joka päivä paremmaksi.

Kun proletaari Ranualta työntyy Bangkokin toiseksi parhaan bordellin ovesta sisään kuin valkoinen sahib khakipuvussa, se on toki hienompaa kuin röyhistely Poromiesten Pornoluolan ahtaassa kellarissa lääninpääkaupungin Kirkkokadulla. Työkalujyrsija Hyvinkäältä kertoi minulle iloissaan, miten helppoa ja luonnollista sukupuolinen seurustelu on vähänkehittyneissä maissa: Tulemalla julkisuuteen sukupuolenkorjauksessa olevana luterilaisen kirkon pappina Aalto teki Naisasialiiton mukaan näkyväksi kirkossa ja yhteiskunnassa vallitsevia epätasa-arvoisia rakenteita ja luonut näin edellytyksiä naisten ja muiden syrjittyjen ryhmien aseman parantamiselle.

Ei sentään vielä puutu, Johanna, mutta aivan varmasti tilanne tulee heikkenemään hyvin radikaalisti mikäli sinun kaltaiset itselleen täysin sokeat ihmiset saavat enää hiukkaakaan lisää valtaa.

Median te olette jo "äärifeminististäneet" - "lesbofeminististäneet" - ja niinpä siellä vallitseekin, keskustelupalstoja lukuun ottamatta, täydellinen sensuuri esim. Kiitos tästä ahtaasta ja ankesta - yksikulttuurisesta - näkökulmasta kuuluu myös sinulle. Johanna Korhonen hyvä, kertoisitko sitten vielä kantasi siihen, mikä on lapsen oikeus omiin vanhempiinsa - isäänsä ja äitiinsä? Tämä on sentään asia joka on ihmisoikeussopimuksin turvattu, vaan välitätkö sinä - julkilesbo Johanna Korhonen - siitä vähääkään, silloin kun pitää mediassa, itselleen, lesbojen "oikeutta" keinotekoisesti tuotettuun "isättömään" lapseen ajaa?

Etpä taida välittää, se ei ole sinulle tärkeää. Lapsen perimmäisetkin ihmisoikeudet lokaan painava suomalainen media - ja siis lapsen perimmäisetkin ihmisoikeudet lokaan painava Suomi ; selkeisiin suoriin ihmisoikeusrikoksiin syyllistyvä valtio.

Siitä sentään olen hyvin iloinen, ettet sinä päässyt livahtamaan Lapin Kansan päätoimittajaksi, lisää lapsia vastaan suunnattuja ihmisoikeusrikoksia päätoimittajana maahamme lietsomaan. Odotan vastaustasi tässäkin ketjussa sinulle esittämiini ihmisen ihmisoikeuksiin liittyviin kysymyksiin. Mutta sinä et kyke yhtään ainutta asiallista vastausta antamaan. Ja, rehellinen kun pyrin olemaan, toivotan sinulle huonoa menestystä eurovaaleihin, mies "jota ei ole" ja "ei ole" nimenomaan mediassa pesivien lukemattomien johannakohosten mediaterrorin vuoksi antti heiskala www.

Naisia aliarvostavia ja esineellistäviä sovinisteja näyttää löytyvän muualtakin kuin islamilaisesta maailmasta. Että oikein seksikin pitäisi laillistaa.

Jo on aikoihin eletty. Ilmeisesti hetero seksi ei saisi olla edes laillista Halosen Suomessa. Sellaista se on se Johanna Korhosenkin suvaitsevaisuus ja moniarvoisuus, hyvin hyvin ohutta, ja täysin hengetöntä. Niinpä, kieltäessään ihmisiltä oikeuden omaan kehoonsa Johanna Korhonen aliarvioi ja esineellistää meitä kaikkia. Sellaisia naisia varten, jotka haluavat myytäväksi kaupan hyllylle pitää olla laki niinkuin niitäkin varten, jotka haluavat tehdä liian pitkiä työpäiviä. Ihmisiä joutuu joskus suojelemaan itseltään.

Mikä helvetin tarve teillä totalitaristeilla on suojella aikuista ihmistä itseltään? Saatteko siitä seksuaalista tyydytystä? Kuvitteletteko olevanne muita parempia? Onko teillä jokin universaali perimmäinen viisaus ihmisen onnesta, ongelmista ja tarpeista? Kuvitteletteko, että teillä on oikeus pakottaa muut ihmiset noudattamaan viisauttane? Kuka teille on se oikeuden antanut? Jumalako vai pidättekö itseänne jumalina? Kysyy sovinisti, joka ei ymmärrä mitä ihmisarvo merkitsee.

Kaksi ääripäätä, mutta kumman samanlaisia: Molemmat haluavat ehdottoman määräysvallan naisen ruumiiseen. Jälkimmäisten suhde perustuu pelkoon ja tietämättömyyteen. Huorilla kävijät taas ovat vain yksinkertaisesti törkeitä. Totalitaristi yrittää aina löytää tekosyyn patologiselle tarpeelleen alistaa muut totalitaristiseen kontrolliinsa. Totalitaristit itse pyyhkivät ihmisarvolla persettään. Totalitaristi saa seksuaalisia väristyksiä laittaessaan ylivoimaisen väkivaltakoneiston toteuttamaan hänen laatimaansa kontrollia aseella uhaten.

Ihmisarvo toteutuu vain, kun ihminen on vapaa toisen ihmisen aloittamasta pakkovallasta ja väkivallasta. Totalitaristi ei halua tunnustaa tätä yksinkertaista totuutta. Oma totalitarismisi ei eroa yhtään naiset mustiin kaapuihin pakottavasta islamilaisesta totalitarismista. Molemmat teistä haluavat määrätä yksityiskohtaisesti, mitä nainen saa kehollaan tehdä ja mitä ei. Sinun totalitarismisi ei myöskään eroa raiskauksesta.

Sinä ja raiskaaja alistatte naisen kehon väkivaltaisesti määräysvaltaanne. Uutuudenviehätys mediassa meno jo, mutta rypyt jäivät. YLE-Uutisten mukaan Repo on saanut kansainvälistä kuuluisuutta kaltaistensa seurassa, rinnastuksen tekijänä Reuters:. Huoralle ja keskustapuolueelle on yhteistä se, että molemmat pyrkivät unohtamaan menneisyytensä. Kaupunkiin muuttanut maalainen ei mistään halua päästä niin pian eroon kuin maalaisuudestaan.

Siinä on vain se ikävä puoli, että hän samalla menettää identiteettinsä, tavallaan sielunsa. Keskustapuolue on menettänyt merkityksensä mitäänsanomattomuuteen, sillä keskusta ei ole sitä eikä tätä, vaan siltä väliltä. Kaikki puolueet sinne pyrkivät ollakseen kaikille mieliksi, toisin sanoen ollakseen ei mitään.

Demokratioissa politiikka on yleensä tätä ei mitään-taitoa. Huorien huono maine johtuu abrahamilaisten uskontojen seksikielteisyydestä.

Mutta toisin kuin maalaisuus jälkikristillisissä länsimaissa huorat ovat huimassa nousussa. Huora on kaikista merkeistä päätellen tulevaisuuden ammatti. Se on oikein, ajattelevat monet. Maailmassa on tuskin tarpeellisempaa, vanhempaa ja elämälle myönteisempää työtä kuin se, jota seksin ammattilaiset tekevät.

Yhtä koomista ja kuvaavaa kuin osittain kristillisiä arvoja vastaan asettuneen Johanna Korhosen suhde maksettuun rakkauteen on maailman tänastisen seksikuivuuden isän, vanhenevan Abrahamin itsensä keskustalaiseksi kääntyminen, Abrahamin, joka Raamatun kertomuksen mukaan nuorella iällään Egyptissä, suurissa kaupungeissa, käytti Saaraansa toimentulonsa lähteenä teeskennellen olevansa tämän veli.

Tässä alhaalla lainattuna eräs muutaman vuoden ikäinen juttu. Korhonen varmasti haluaa kriminalisoida seksiostamisen ja seksiturismin myös naisilta, eikö vaan? Juuri kun te luulitte, että seksiturismi on vain likaisten miesten yksinoikeus, tulee Walter de Campin hämmentävä selvitys naisten seiväsmatkoista. Parikymppisen australialaisen Wendy Dentin ensi visiitti Balin Kuta Beachille tuo mieleen vanhan lastenlaulun sanat:. Wendyllä ei näet ollut mitään tietoa siitä, että Kutan rannalla, missä terroristit myöhemmin räjäyttivät pomminsa, vilisee miehiä, joista käytetään nimitystä Kuta Cowboys.

I love you, will you marry me? Ne odottivat, että hyppäisin niitten moottoripyörän kyytiin ja lähtisin heidän kanssaan ajelulle. Kun kuulin ihmisiltä, että ne olivat Kuta cowboyksi kutsuttuja gigoloita, jotka pokaavat tyttöjä maanteiltä, ajatukseni oli: Sittemmin Wendy Dent perehtyi asiaan, itsekin Kuta Cowboyta kokeillen, ja teki palkitun dokumenttifilmin Kissed by a Crocodile poikkikulttuurillisesta rakkaudesta ja seksistä Balilla.

Hän alkoi ymmärtää länsimaisten naisten seksiseikkailuja syitä. Ne jätkät iskevät tyttöjä hurmaamalla, hakkailemalla ja kosiskelemalla. Fantasia muuttuu todeksi, kun kohtaat maantiellä eksoottisen tuntemattoman, joka tuntuu rakastuneen sinuun ensi silmäyksellä.

Balilaiset miehet tähtäävät naisen sydämeen. He ovat tunteikkaita, ihania, imartelevia ja hauskoja. He ovat myös erittäin taitavia löytämään naisen Akilleen kantapään. Jos tyttö on lihava, he sanovat että hänellä on kaunis vartalo. Tällaiset nuorukaiset uppoavat varsinkin kypsempään naissukupolveen kuin veitsi vanhaan mummoon.

Balin cowboyt ovatkin nimenomaan varttuneempien australialaisten naisten kosteiden päiväunien kohde. Lainaan tähän erään vuotiaan varakkaan australialaisnaisen tunnustuksen. Hän matkustaa kolme kertaa vuodessa Balille teinipoikien seksuaaliseen hyvänäpitoon. Minun ikäisessäni raha on heidän ainoa mielenkiinnon kohteensa.

Maksan majoituksen, ateriat, retket, ja ostan heille lahjoja. Lomani päätteeksi sujautan tukevan nipun dollareita kirjekuoreen ja jätän sen pöydälle miehen otettavaksi.

Sillä summalla hän huolehtii perheestään puoli vuotta. Hei, tapahtuuko tällaista todella? Voiko näihin sitaatteihin luottaa? Ovatko jotkut naisetkin seksituristeja? Painotan, että tässä ei ole puhe matkailusta Kreikan, Italian tai Espanjan huvittelukohteisiin, missä seksiä harrastetaan paljon ja missä naisten ei tarvitse maksaa miehistä. Tässä jutussa on kysymys matkailusta kolmanteen maailmaan. Matkustetaan rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa erottavan elintasokuilun ylitse.

Siellä toisella puolella on monia maita, joissa väestön suuren osan päivittäinen ansiotulo jää alle kahden euron. Puhutaan siis hyvin toimeentulevien länsimaisten naisten ja köyhien kolmannen maailman miesten kohtaamisista. No money, no honey? Jos tällaisista asioista alkaa kysellä naisilta, törmää vaikenemisen muuriin. Kukaan nainen ei myönnä matkailleensa kolmanteen maailmaan seksin takia, ja vielä vähemmän että hän olisi ostanut seksiä, rakkautta ja romantiikkaa.

Kukaan nainen ei myöskään tunne ketään naista, joka olisi sortunut sellaiseen. Ja enemmänkin, kukaan nainen ei edes usko, että naisten seksiturismia olisi olemassa. Naiset eivät osta seksiä. Se on länsimaisten miesten tuomittava tapa.

Mutta kun olin erinäisiltä internet-sivustoilta onnistunut nuuskimaan tietooni, että naiset matkustavat miehiin Balin lisäksi myös Gambiaan, soitin Leena Anttoselle, joka muutama vuosi sitten toimi Suomi-Gambia-seuran sihteerinä, ja on monet kerrat itsekin matkustanut tuohon Länsi-Afrikan ainoaan englanninkieliseen maahan. Leena Anttonen, olen polvillani edessäsi kiitollisuudesta sinua kohtaan, kun suostuit kertomaan minulle rehellisesti ja avoimesti naisten Gambia-kuvioista.

Kun melko varmasti saan tästä artikkelista Pulitzer-palkinnon, jaan sen kanssasi. Ehdottajia tulee joka paikassa vastaan, että miehiä kyllä löytyy, jos naisella on vähääkään taipumusta siihen. Monet vähän vanhemmat englantilaiset naiset ovat muuttaneetkin Gambiaan.

He ovat hankkineet sieltä taloja ja vuokraavat huoneita sellaisille naisille, jotka käyvät siellä vain lomailemassa. Gambialaiset miehet ovat hyvin halukkaita muuttamaan länteen, Leena Anttonen sanoo, sillä Gambia ei tarjoa heille taloudellisia eteenpäin pääsyn mahdollisuuksia. Usein käykin niin, että lomaromanssin seurauksena länsimainen nainen hommaa gambialaisen miehen Länteen. Gambian yhteydessä kuulee väitettävän, että se on skandinavialaisten naisten suosikkikohde.

Onko siis Suomessakin paljon naisia, jotka ovat hankkineet Gambiasta miehen? Ruotsissa ja Tanskassa on paljon enemmän. Ja onhan Norjassakin tuhansia. Pakettimatkalennot Gambiaan eivät lähde Helsingistä vaan Tukholmasta. Tjäreborg myy Suomessa pakettimatkoja Gambiaan, mutta valitettavasti vain talvisaikaan", Leena Anttonen sanoo.

Hän kertoo, että naiset matkustavat yleensä Kolilin tai Kotun rannalle, jonkin matkan päähän Gambian pääkaupungista Bansalista. Naisten suosikkihotelli on Bungalow Beach. Tähän voin vielä lisätä Gambian-lentoja tekevän englantilaisen pilotin lausunnon, jonka mukaan "Gambialla lomailevia eurooppalaistyttöjä viekoittelevia katupoikia kutsutaan "bumstereiksi".

Se johtuu siitä, että monien eurooppalaisten tyttöjen tiedetään poimivan katupoikia seksiä varten. Katupoika saa seksiä ja rahaa.

Tämän te tulette näkemään laajassa mittakaavassa Gambiassa. Dokumentti kertoo sveitsiläisnaisten seksimatkailusta Kenian Mombasaan. Kenia on Gambian rinnalla naisten seksimatkailun pääkohde mustassa Afrikassa. Yksistään Sveitsistä matkustaa joka vuosi tuhansia naisia Mombasaan nauttimaan masai- ja samburu -heimon nuortenmiesten seksipalveluista. Monet länsimaiset naiset viettävät useita kuukausia vuodesta kenialaisten heimomiesten hoidossa. Dokumentin saatesanojen mukaan naiset etsivät Keniasta "romantiikkaa, yhdessäoloa, miehiä, joilla on aikaa naista varten.

He ovat juuri niitä kolmannen maailman ihmisiä, joiden päiväansio tiilenkannossa jää alle kahden euron. Tietenkin sellaisella miehellä on aikaa paneutua naiseen, jos nainen ostaa hänet seuralaisekseen. Mustasta rakastajasta pidetään äidillistä huolta, ja häntä tuetaan taloudellisesti.

Useat naiset lähettävät vakituiselle kenialaisrakastajalleen kuukausirahaa, maksavat hänen asuntonsa ja rahoittavat hänen liiketoimiaan. Nainen toivoo, että tällä tavalla mies olisi hänelle uskollinen. Kuvio on samantapainen kuin länsimaisilla miehillä, jotka rakastuttuaan parin lomaviikon aikaiseen thaimaalaiseen tai filippiiniläiseen tyttöön postittavat tälle papua pitkät ajat matkalta kotiuduttuaan.

Kirjeissä eurooppalaiset naiset ja miehet nyyhkyttävät kaipaustaan kolmannen maailman rakastetuilleen, jotka heittävät parhaillaan seuraavaa keikkaa. Tunisia on kaikkein leppoisin arabimaa. Se on hyvin lähellä Italian eteläkärkeä ja on terrorismipelkojenkin maailmassa onnistunut säilyttämään asemansa vilkkaana turistikohteena. Se on myös se maa, jossa eurooppalaiset naiset käyvät nauttimassa arabimiehistä. Marokko on, hei, vähän liian vaarallinen. Hammametin, Soussen ja Monastirin hiekkarannoille.

Tunisiassa tehtiin takavuosina turistinaisia metsästävistä gigoloista Bezzness Business -niminen filmi, ja siitä pitäen tunisialaiset ovat kutsuneet gigolojaan bezzness-miehiksi. Näiden erityisenä pyrkimyksenä on päästä Välimeren pohjoispuolelle, koska Tunisiassa työttömyysluvut ovat korkealla. He ovatkin sangen taitavia pyrkiessään naimisiin eurooppalaisten naisten kanssa. Esimerkiksi saksalaisia naisia ilmestyy vuosittain noin Saksan Tunisiassa sijaitsevaan suurlähetystöön hankkimaan bezzness-miehelle matkustusasiakirjoja.

Seuraava viesti eräältä internetin keskustelupalstalta kertoo, miten naiset ja homot kilvoittelevat rinta rinnan tunisialaisista miehistä. Viestin lähettäjä on seksiostoksillaan pahasti pettynyt vanhempi heteromies:. Pysykää poissa Tunisiasta, se on vitun homoparatiisi.

Vietän yleensä lomani Brasiliassa tai Kaakkois-Aasiassa, mutta nyt tulin matkustaneeksi 2 viikoksi Tunisian Sousseen. Ja uskokaa minua, siitä sain maksaa. Suurin osa klubeista, kuten Marhaba Disco tai Dreams Nightclub tai Club 80, on täynnä eurooppalaisia homoja touhuamassa toisinaan erittäin nuorten tunisialaisten kanssa.

Minulla ei normaalisti ole mitään homoja vastaan, jotkut ovat tosi okei, mutta vanhat miehet nussimassa nuoria poikia…ja yksi toinen juttu: Jos muuten ette ole nähneet minua vähään aikaan julkkiskokkareilla, se johtuu siitä, että olen yökaudet istunut kotonani yksinäisen hehkulampun kapeassa valokiilassa kyyristyneenä internetin ääreen ja etsinyt tietoja naisten seksiturismista.

Luulenkin voivani väittää, että seuraava tutkimus on ainoa toistaiseksi tehty tieteellinen selvitys asiasta. He menivät ensin Venezuelaan, sitten Kuubaan ja lopuksi Dominikaaniseen tasavaltaan ja esittivät kysymyksiä seksituristeille. Varsinkin Dominikaaninen tasavalta oli tarkoitukseen erinomainen paikka, sehän on miesten seksiturismin pääkohde Karibialla.

Noin Dominikaanisen tasavallan naista työskentelee prostituoituina joko kotimaassaan tai ulkomailla tarjoten seksuaalisia palveluja hyvin toimeentuleville länsimaisille miehille. Maan lomarannat ovat suosittuja erityisesti alemman keskiluokan miesten, kuten rakennusmiesten, sähköasentajien, kaupparatsujen, poliisien jne. Tutkijanaiset saivatkin selville kaiken sen, minkä kaikki muut olivat selvittäneet jo aikaisemmin. Kun työ oli tehty, naiset päättivät lykätä sateiseen Englantiin paluutaan muutamalla viikolla ja vetäytyä ansaitulle lomalle Jamaikaan.

He asettuivat Negriliin, jossa valkea hiekka levittäytyy yhdentoista kilometrin mittaiselle rantakaistaleelle. Ei kestänyt kauankaan, kun tutkijoiden rutinoitunut katse tavoitti jälleen seksiä etsiviä miesturisteja, mutta nyt he huomasivat, että Negrilin rannalla liikkui miesten lisäksi vielä suurempi joukko länsimaisia naisia. Jamaika on naisturistien suosikkikohde numero yksi Karibialla. Tutkijat eivät voineet olla havaitsematta, että monella naisturistilla oli käsikynkässä oma rastarakastaja.

He haastattelivat summamutikassa 86 naisturistia. Näyttää vieläpä, että naispuoliset seksituristit ovat hyvin samankaltaisia kuin miespuoliset seksituristit mitä tulee asenteisiin ja tarkoitusperiin sekä niihin selityksiin, joilla he perustelevat käyttäytymistään", tutkijat sanovat.

Kun Dominikaanisessa Tasavallassa keski-ikäiset miehet etsivät itselleen nuoria naisia, Jamaikassa keski-ikäiset naiset etsivät nuoria miehiä. Naiset huomaavat olevansa vielä kerran seksuaalisia objekteja. Jamaikan matkustaa kymmeniä tuhansia länsimaisia naisia joka vuosi. Siellä käy erityisen paljon amerikkalaisia, kanadalaisia, englantilaisia ja saksalaisia naisia.

Monet käyvät Jamaikalla yhä uudelleen. Näiden naisten tavatessa toisiaan asioista puhutaan suoraan. Naiset ovat hoitamassa itselleen "paksua bambua". Vai miten tuo termi pitäisi suomentaa? Antakaamme naistutkijoiden vielä jatkaa: Tämän tyyppinen naispuolinen seksituristi ei halua muodostaa kestävää rakkaussuhdetta jamaikalaismiehen kanssa ja viedä tätä kotiinsa länteen tapaamaan vanhempiaan.

Nämä naiset päinvastoin hyväksyvät näkemyksen rodullisesta hierarkiasta ja tervehtivät omaa asemaansa siinä tyydytyksellä. Turistikohteista tulee turvallisia ympäristöjä, joissa naispuoliset seksituristit voivat kontrolloida maskuliinisuutta. Ilmaiseksihan rastoilta saa, kuulen jonkun väittävän. Nuorempi nainen voi saadakin.

BIG TITS TAMPERE SUOMI SEX HOMO VIDEO

Amatööri seksi videot homoseksuaaliseen viro deitti

Kaiser Soze, FC Lahti, Werder Bremen. . Sex work oulu seksiseuraa johanna tukiainen joensuu escort paljaalla vaimo tyttöily seksi webkameroita vapaita Toisten pillun kuvia mustan miehen kanssa. .. iisalmen baarit isot luomu tissit sex shop yhteensopivuus armeija seksi hirvensalo laskettelu uudenkaupungin web. 1. kesäkuu Johanna Korhonen kysyy, että suosittelisiko Freddy vaimolleen tai tyttärelleen . Koko bordellihomma lähti liikkeelle Johanna Korhosesta. pojastaan homoseksuaalisen prostituoidun vai heteroseksuaalisen .. Negrilin kaltaisissa lomakohteissa heille on sallittua 'käyttää' mustaa miestä, nuorta poikaa. kesäkuu Orastavat homoseksuaaliset tunteet taas aiheuttivat uskonnosta kummunnutta sekä Kellerbar, jota kansoittivat hänen fetissoimansa mustat homomiehet. populaarikulttuurissa muotikuvia ja Madonnan SEX-kirjaa () myöten. Oopperatalon iltanäytös tarjosi hienoja ellejä ja miehiä kyltyrellejä. No onneksi en tarvi tuon ammattiryhmän palveluita. Samoja ajatuksia ja tapoja toimia on meillä edelleen kuin sata tai ehkä jopa tuhat vuotta sitten. Uutuudenviehätys mediassa meno jo, mutta rypyt jäivät. Prostituutio, ongelma vai elinkeino? Prostituution olemuksesta on Anna Kontula kirjoittanut paljon.

: Sex shop homoseksuaaliseen lahti vaimolle mustaa miestä

NETTIDIGIBOKSI GAY SEURAA LAHDESTA Jo on aikoihin eletty. Mainio ajatus Ajatelkaapas jos Cronberg voisi komentaa töihin kahdeksan euron ylläpitokorvauksella! Tutkijat eivät voineet olla havaitsematta, että monella naisturistilla oli käsikynkässä oma rastarakastaja. Muussa tapauksessa tulkitsen sinun tunnustautuneen eläinfantasioinesi vaaralliseksi vähämieliseksi. Vai Johanna Korhonenko se meille sitten määrää sen milloin ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa ja milloin ei. Korhosen "oikeus omaan kehoonsa" -argumentti on täysin tyhjä. Onneksi vain vähemmistö mellastaa Korhonen vastaa hyvin ja asiallisesti.
Sex shop homoseksuaaliseen lahti vaimolle mustaa miestä 759
Ilmainen seksi chatti seksiseuraa turusta homo Thai-hieronta palveluita, mut silmiinpistävää on se et niit paikkoja meillä Etelä-Helsingissä olen havainnut katukuvassa 2 kpl, ja sit taas esim. Cocktailit kahdelle Homohistoriallinen Helsinki 7: Ja sama venäjäksi Kiasmassa. Egyptistä tuli juuri uutinen, jossa kerrottiin nuoresta miehestä, joka ei saanut isältään avioliittolupaa mennä naimisiin huomattavasti alempaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvan naisen kanssa. Vastaavaa voi tietenkin tarjota joku muukin.