.

Nainen haluaa ostaa vaatteita ja huonekaluja -- hän haluaa tehdä sen miehen kanssa. Nainen haluaa hankkia asunnon ja sisustaa -- hän haluaa tehdä sen miehen kanssa. Nainen haluaa käydä juhlissa ja matkustaa -- miehen kanssa.

Hän haluaa käydä mökillä ja hoitaa puutarhaa -- miehen kanssa. Lisäksi nainen haluaa olla miehensä arvostama, ihailema ja haluama. Hän haluaa, että mies rakastaa, välittää ja on aidosti kiinnostunut siitä, mitä naiselle kuuluu. Ja tärkeimpänä useimpien naisten listalla on lasten hankkiminen. Lapset tarvitsevat isää elätykseen, hoitoon, kasvatukseen, opetukseen, suojeluun. Nainen siis tarvitsee miehen lastensa isäksi. Kyllä nainen seksiäkin tarvitsee, mutta tässä hänen intonsa laimenee, kun mies ei kykenekään tyydyttämään häntä ja kun nainen huomaa, ettei miestä kiinnosta naisen muut tarpeet.

Kun mies ei tyydytä naisen tarpeita, hän ei masennu, koska hänellä on liuta muita yhtäläisiä tarpeita, jotka hänen ystäväpiirinsä pystyy tyydyttämään. Tämä on toisin kuin miehellä, jonka elämästä ei tule mitään ilman seksiä. Suurin onnettomuus naiselle on lapsettomuus. Se lähestyy miehen seksittömyyttä masentavuudessaan. HÄH, kuule jopa koira korvaa miehen ja on helppohoitosempi! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vaimoikseen valistuneet suomimiehet ottavat nykyisinkin tietysti naisellisia venäläisiä Kaunottaria, jotka päihittävät kaikki miehekkäät suomineidot mennen tullen päivällä ja yöllä.

Lempeät ja seksikkäät itänaapurin Naiset saavat miehet tuntemaan itsensä Miehiksi, eikä miksikään kotomaan naisten kynnysmatoiksi. Kyllä nainen tarvitsee moneen asiaan miestä,kuten mies naista. Koira on lisäksi uskollinen emännälleen, mies ei. Jos ei ole miehiä, niin ei ole myöskään naisia.

Suurin osa miehistä hoitaa kotiasiat, jos menee jokin rikki, niin nainen on pissasa, joutuu tilaamaan putkimiehen ja se on yleensä mies. Suurin osa miehistä osaa siivota ja laittaa ruokaa, mutta suurempi osa naisista osaa nalkuttaa. Siis huh, mikä juttu. Ei tasan tarkkaan miestä tarvitse vaateostoksiin vielä vähemmän sohvanostoksiin.

Mitä sillä miehellä mökillä tekee, kun kirves ja saha pysyy naisenkin kädessä. Uusavuttomiako te naiset olette.. Herätkää siitä blondiunesta ja kehittäkää itsestänne kunnon naisia jotka osaa ja taitaa nikkaroinninkin. Juhlia ja matkustaakkin voi ilman jotain körilästä ja matkastakin tulee paljon hauskempaa kun ei tarvitse kuunnella jotain hapanta ukkoa. Sekä mikä hitto sen sanoo että lapsia on hankittava, voi, ei en ainekaan minä niin tee.

Mikä hitsin onnettomuus lapsettomuus on, häh järkikäteen ei kaikkien tarvitse kakaroita tänne maailmaan puskea. Seksinkin korvaa välineet, mitä sellaisella miehellä tekee joka ei kykene edes tyydyttämään tarpeitani, ei mitään. Joten iloitkaamme siskot miehettömästä elämästä ja olkaamme onnellisia. Tuon takia olenkin pysytellyt sinkkuna ja jos olen miestä seksi mielessä tarvinnut niin lähden laivamatkalle, sieltä löytyy ja nimenomaan varattuja miehiä joista tietää ettei heitä enää sen yön jälkeen tarvi katsella.

Suomalainen nainen on mieluummin yksin, kuin valitsee suomalaisen miehen kumppanikseen.. Mutta jos mies ei ole läsnä, nainen oppii tulemaan toimeen, selviytymään ilman miestä.

Harmi, kun mukava tehdä yhdessä. Eihän meitä miehiä tarvita, kun on hieromasauvatkin keksitty, mutta mitä te siellä lomalla teette, kun siellä ei ole miehiä? Aivan upeaa minkälaista kohtelua saan sivistymeeltä, alykkäältä ja viisaalta venäläisnaiselta.

Hän laittaa minulle myös aivan upeita venäläisiä herkkuja, kun suomalaiset naiset osaavat keittää vain kaurapuuron. Olen aivan äimän käkenä. Ja se ihana kohtelu Pohjaanpalanutta puuroa ja v1ttuilua, siinä suominaisen panos miestä vastaan. Minä en tarvitse miestä. Kaikki hoituu ilman ukkoa. Turhia vätyksiä ja kerskureita kaikki. Minäkin haluaisin miestä maksamaan ostoksiani, ihailemaan, arvostamaan ja suojelemaan minua.

Olikohan edellinen kirjoittaja ihan tosissaan? Onko naisen suurin onnettomuus lapsettomuus? Ja nainenko ei muka masennu seksin puutteesta? Oma apu paras apu 6. Pyhä yksinkertaisuus "ime" miksi lomalla pitäisi miehiä olla. Kulttuuria ja nähtävyyksiä sekä extreem lajeja voi harrastaa ilman miestäkin. Turhaan ne siellä on märehtimässä ja määräilemässä missä saa kulkea ja missä ei. Aurinkoa voi ottaa ilman miestä, kävellä ja kuntosalilla käydä ilman miestä Voi, voi paljon voi harrastaa lomalla ilman miestä.

Vielä kun on raitis niin ilo on sitä suurempi nautinto näkee ja kokee paljon enemmän. Voi tehdä pitkiä polkupyöräretkiä ja vaellusreissuja eikä siinäkään miestä tarvitse. Siis loma ilman miestä on nautinto. On niitä kuule paljon muitakin seksileluja kuin hieromasauva, se on vain yksi monista viihdyttäjistä.

Olet oikeassa "kerronpa minäkin" Itsekkin käytän varattuja miehiä kun heistä ei saa iänikuista riesaa. Kun muuhun ei miestä tarvitse kuin seksiin. Aika rankka väite, että suurin onnettomuus naiselle on lapsettomuus.

Sitten kun tulee taloudellisesti tiukempaa niin onkin vähän eri naama näkösällä. Ei siinä mitään, tietysti laatunainen saa kans vaatia enemmän. Kantsii kuitenkin suomimiehen myös ymmärtää ne velvollisuutensa tässä kuviossa. Niin ja koiran saa tekemään just kaikki temput mitä emäntä haluaa, miehen taas ei Ei kyse ole osaamisesta vaan tietysti siitä, ettei putki tai sähköhommia saa tehdä kuin ammattilaiset.

Toki osaamistakin voi jonkin verran puuttua. Nykynainen ei miestä tarvitse, koska toinen nainen nuolee paremmin kun mies. Haluaa raahata joka paikkaan ettei kukaan muu nainen vie hänen saavuttamiaan etuja ja vie lompakkomiestä häneltä. Myös epäsiisteys ja pesemättömyyden haju on upeeta. Siis se ol´n jokaisen suominaisen unelma. Kyllä näkee ettet tiedä miehistä hölkäsen pöläystäkään. Sinkku8, ihan kuin minun kirjoittama viesti: Yksikään mies ei ole seksuaalisesti pystynyt tumpeloinnillaan minua tyydyttämään, kakarat olisi pahinta mitä tietäisin lapsettomuusko naiselle suurin onnettomuus????

Minulle olisi suurin onnettomuus, jos jostain syystä saisin jonkun räkänokan elämänongelmakseni ja miksi hitossa ottaisin miehen mukaan ostoksille????? Tunnustan miehenä mihin minua tarvittaisiin naiset Ja miltä näyttäisin spermanluovuttajana luonnossa, sähköpostiosoitteeni voit katsastaa maapallollisen seksuaalikoneiston mailmankaikkeudessa toivottelee onnahtelee onnistunee 60 ikäinen onni on olla Jumalaa lähellä "lähellä Jumalaa Onneni on olla".

Vaikka kaikki parjaavat Itänaapurin naisia ja heidän motiivejaan, niin kyllä se on juuri näin että turhan moni suomineito saa miehen tuntemaan itsensä vain kynnysmatoksi ja venäläiset, oli sitten kaunotar tai ei, saavat miehen tuntemaan itsensä mieheksi.

Kulttuuriero on ihana asia!!!!! Lisäisin tähän että nainen tarvitsee miestä myös erotessaan huonosta avioliitosta. Sillä naiset jahtaavat miestä ja rahaa. Silloin ei avioerosta selviä edes hengissä. Mutta ymmärtävän ystävän avulla voi eristäytyä tuosta joukosta. Nainen voi olla halutessaan ilman sitä nussimistakin kuten aloituksessa sanottiin. Naisen maailma ei siitä kaadu. Itse en miestä pelkän erotiikan takia ota kun muuta syytä ei ole.

En tunne yhtään sellaista naista. Tyytyväisiä sinkkunaisia tunnen montakin. Mitä se mihinkään kuuluu kun miehet on ne rakentaneet. Kotiinsa niitä ei tarvitse ottaa eikä elää niiden kanssa. Suurin osa miehistä ei osaa tyydyttää naista seksissä.

Tämänpäivän suomimies nai vain rahaa jos on nappulaa ei ulkonäöstä väliä. Voithan sinä keikerreillen ja kauneutesi takia jonkun kalasaaliin saada, mutta appa eepa kun arki koittaa rahat ei riitä,käytät liikaa rahaa kauneutesi hoitoon kyllä sen suopa hoitaa.

Yleisesti ottaen jos olet kaunis,pukeudut kauniisti jne. Suomimies on yllättävän mustasukkainen jopa sairaan sellainen.

Hän vahtii menojasi jos ei heti niin aikaamyöden se menee siihen. Koet henkistä väkivaltaa kun huomauttelut kauneutesi eteen tekemisesi tulevat hänelle pakkomielteeksi. Ethän vain kuvittele naivasi rahaa rahamies se vasta helvettiä on.

Hänhän omistaa sinut ja käyttäytyy sen mukaisesti. Vähän ihmetyttää tuo lista, mitä nainen muka haluaa tehdä miehen kanssa Minä teen mainittuja asioita mieluummin yksin. Olen kerran ollut naimisissa ja lapset on tehty. Aina löytyy halukas mies, jos seksistä on puutetta. Ja jos johonkin esim. Ja kun on suhteita, ei se tule kovin kalliiksikaan.

En keksi syytä, miksi minun pitäisi "seurustella" miehen kanssa. Enemmän ahdistaa ajatus, että joka päivä pitäisi voimavaroistaan riittää vielä miehen huomioimiseen voimia. En usko, että mies voisi antaa minulle niin paljon, että minun kannattaisi luopua vapaudestani, josta olen aika kalliin hinnan maksanut. Olen aikuinen nainen, muttei minulla ole ollut "vauvakuumetta" kuin parin lyhyen hetken ajan elämässäni.

Tarkemmin katsottuna nekin tunteet olivat jotain muuta. En ikinä voisi kuvitella laittavani joitain abstrakteja, olemassaolemattomia lapsiani itselleni sopivan oikean miehen edelle.

Osittain tästä syystä en tosin ole sitä oikeaa miestäkään löytänyt, liian monet miehet kun ovat sairastuneet vauvakuumeeseen. En inhoa muiden lapsia jos eivät ole aivan kauheita käytökseltään, ja silloinkin inhoan niiden vanhempia enemmän, mutta elämässä on niin paljon muutakin kuin yhä uusien ympäristöntuhoajien plopsauttelu liikakansoitetulle maapallollemme.

Juuri tähän ihanaan, rakkaaseen, ainokaiseen maailmaamme haluaisin tutustua yhdessä ihanan miehen kanssa. Ja tyttökaverien, mutta heidän kanssaan en harrasta seksiä yhtään, saati uupumukseen asti: Naisen seksuaalisuus ei todellakaan ole vain miehestä kiinni ja itsenäinen nainen saa sitä irtoseksiä kyllä tarpeisiinsa. Seksilelut omaan käyttöön takaavat paremmin tyydytyksen kuin useimmiten osaamaton mies.

Naiselle orkkuja läheteleviä tuntemuksia tuovat myös hyvä ruoka, musiikki, kauniit esineet ja vaatteet sekä auringon paiste ja hyvä elokuva. Suomimiehen ei tarvitse alkaa syvällisiin keskusteluihin venäläisladynsa tai thaivaimonsa kanssa näin mies pääsee vähemmällä. Kun vaimo ei tajua miehen ala-arvoisia kommentteja ja vitsejä ei nainen myöskään niihin reagoi negatiivisesti.

Suomimies saa olla oma junttimainen itsensä ja puhua mitä haluaa. Ei sellasesta naisesta ole iloa jonka kanssa ei voi keskustella mitään. Ja sitten joku seuraavaksi sanoo että rahan perässä tulevat suomimiehen luo. Ehkä osa tuleekin, mutta jälleen kerran, osalla on jo entuudestaan ihan mukavasti omaa businesta eikä tartte meiltä mitään taloudellista apua.

Meitä on moneen lähtöön sekä täällä että itärajan takana, pitää osata katsoa kenen kanssa pelaa ja mitä peliä. Jos joku idiootti ottaa kielitaidottoman rahanimijän niin lienee syytä katsoa vaan peiliin. Ei ole tyhmä joka pyytää vaan sen joka antaa Sellaisia miehiäkin on joiden mielestä toinen mies nuolee paremmin kun nainen. Molemmissa sukupuolissa on näitä poikkeuksia. Mies ja nainen ovat niin kaikinpuolin erilaisia, että voitaisiin aivan hyvin puhua eri eläinlajeista.

Saman asian huomaa selvästi tälläkin keskustelupalstalla. Naiset nyt kumminkin tarvitsee edelleen miehet suunnittelemaan ja rakentamaan talot, viemärit, sillat, tiet, ym. Voisi olla että noilla naisvaltaisilla kuntasektorin siisteillä suojatöillä ei kummoistakaan yhteiskuntaa pyöritettäisi. Mää sanon kans, että miähet on iihan turhia värkkejä ja paras olis, kun loppuis semmoset kollit nurkissa kiähnäämästä.

Hai elättävät kyllä ,mutta eivät itsenäisesti kykyne löytämään järjästystä eikä paikkaansa kotonansa eikä suomalaisessa yhteiskuntäjärjästelmässä. Mä olen nainen enkä saa orkkuja ruoasta, musiikista tm yllä luetelluista. Useimmat mieheni ovat osanneet tyydyttää ihan hyvin. Ehkä olet valinnut vääriä miehiä? Ai-jai kun totuus taas kirpaisi joitakin. Lapsettomuus on valinta kysymys ,kuin myös lasten teko. Ei se tee ketään meistä sen paremmaksi tai huonommaksi Eivätkä kaikki meistä miehistä ole juntteja,jotka eivät osaa tyydyttää naistaan.

Mielikuvitus kehiin ja oman nautinnon saaminen sivuun. Tällä iälläkin jaksaa jopa naivisti uskoa siihen oikeaan maata järisyttävään rakkauteen ehkä olen idootti. Ljudmila28 kuuleppas,fiksut suomimiehet ottavatkin naisellisia suomalaisia kaunottaria vaimoikseen,jotka päihittävät venakot ja muut ulkomaan naiset, mennen päivillä ja yöllä.

Lempeän seksikkäät suominaiset saavat miehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoiksi. Täytyy olla todella epätoivoinen ja hölmö suorastaan mies jos lähtee ulkomailta etsimään ulkomailta naista itselleen. Kyllä suomikaunottaristakin pitäisi löytyä joka miehelle se sopiva,mielitietty. Ei saa olla kateellinen sitten naiselle jolla perhe,mies huolehtii lapsista vie kouluun harrastuksiin ja vaimoa hellii samoin vaimo tai avovaomo hellivät toisiaan.

Minulle on moni eronut tai muuten sinkku kun sinulla on noin ihana mies ja lapset minulla ei mitään. Sitten olen huomannut miten saunasta tullessa vahingossa pyyhe putoo uomalta,jonka mieheni on myös huomannu. Meillä on ihan kiva suhde lapset kasvaa , kun menemme ulos kun saamme lapsen vahdin mutta ei sinkkua sellaisen joka osaa olla lasten kanssa. Me yhdessä tanssimme otamme rauhallisesti alkoholia että aamulla jaksamme nousta lapsille puuroa keittämään.

Voimme yöllä rakastella kun tulemme ravintolasta tai siirrämme sen seuraavaan iltaan kun mieli tekee ei ole mikään pakko silloin kun ramasee. Mutta sinkkuja joita tunnen niillä on vaan mielessä mikä minussa vialla kun ei mies kiinnosta.

En suosittele että hankkivat lapsia koska lapsista voi tulla samanlaisia kuin äiti. Ei kukaan ole puhunut mitään varsinaisesta orkun saamisesta ruuan tmv. Ei mitään ljudmiloit 7. Kuuleppas Ljudmila28,vaimoikseen fiksut suomimiehet ottavat naisellisia suomikaunottaria,jotka päihittävät kaikki venakot sun muut ulkomaannaiset mennen tullen päivällä ja yöllä. Lempeän seksikkäät suomikaunottaret saavat mehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoksi.

Minä en kuitenkaan ihannoi tai ainakaan halua ulkomaanmiestä,olkoon kuin ihana tai komea tai mukava tahansa,vaikka kielitaitoni,englantini on melko riittävä ja muutkin kielet menee joten kuten. Enemmin se ihanan mukavan komea suomimies minulle kelpaa. Koska ei kiinnosta mitkään ulkomaan ukot,tuskimpa kaikki suomimiehet tuntee olevansa suomineidon kynnysmattona,kyllä niitä on sellaisia ulkomaan muijiakin,että suomimies tuntee olevansa kynnysmattona heille.

Kukahan sinutkin hoitaa vanhana ja vaihtaa vaipat jos niitä siistejä suojatöitä ei olisi naiset tekemässä. Mitä tulee rakentamiseen ja muuhun sellaiseen niin itselleen miehet pääasiassa ne tekee. Naisille riittäisi vähempikin mutta miehet ikuisina pikkupoikina suunnittelee aina yläkanttiin kaikki. Suomen naiset ovat tunnetusti hyviä jätkiä. Eipä Suomen Miehiä sellaiset naiset paljonkaan kiinnosta.

Tämä vaan on sellainen fakta, jota naisten kannattaa ajatella. Kyllä minunkin mies tyydyttää minut mutta tyydyttää moni muukin asia. Listaan olisi voinut lisätä vielä onnelliset lapset tuottavat erittäin suurta iloa ja hyvät naisystävät ja suklaa on tietty aina onnen huippua. Sitten on se kaapissa oleva suristin jolla saa sen orkun varmasti kun haluaa just sitä seksionnea ja minulla on kyky tuottaa orgasmi ajatukseni voimallakin.

Tiedän olevani siinä harvinaisuus ja kai onnekas? Minulle mies ei ole siis se joka takaa seksuaalisen nautinnon mutta monta muuta hyvää asiaa miehessä on ja tarvitsen usein remonttimiestä ja saan suurta iloa kun mies rakentaa minulle uudet vaatekaapit.

Seksi miehen kanssa on läheisyyttä ja sitä ei saa kyllä suristimesta mutta tyydytyksen saa. Kyllä, jopa turkkilaiset sen tietävät, että suomineidot ovat helppoja. Muissa maissa miehet siitä maksaisivat. Kuuleppas nimimerkki pöh ja pöh,minä olenkin nainen ja minun hoitamisesta sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia. Kyllä sitten on osaavat ihmiset,kun sen aika tulee jos tulee,ellen saata olla tarpeeksi omatoiminenkin vanhanakin,toivon mukaan.

Niin että äläppä höpötä hoitamisesta ja vaipan vaihdoista yhtään mitään tai muuten voi käydä niin,että joudut itse hoidettavaksi. Minä voin kyllä tulla hoitamaan sinut,kiinnostusta on kyllä hoitoalalle,sitä taas ei tiedä onko taitoja riittävästi,näkee sitten kun opiskelee lisää. Ei ne hoitoalankaan hommat aina välttämättä ole mitään siistejä suojatöitä, niinkuin luulet. Niissä on oltava tarkka ja hygieeninen,sekä rankkojakin ne on toisinaan. Kyllä minulla todellakin on jonkinverran tietämystä niistä.

Niin ettei pidä sanoa mitään jos tiedä mitään. Ja höpöhöpö noihin hommiin pystyy naisetkin. Kohta on puolet insinööreistä naisia meilläkin teollisuudessa. Ihan tiedoksi vaan että kaikki naiset eivät todellakaan halua lapsia. Itselleni suurin onnettomuus olisi jos saisin lapsen.

Tuo ajatuksen voimalla saatu orgasmi on ihan tunnettu asia ja olen sen myös kokenut. En tiedä onko miten yleistä mutta minäkin "onnistun" siinä. Siinä sanottiin että kuntien työt on suojatyöpaikkoja naisille. Juuri nämä tuottamattomat hoitoalan työt. Olen itsekin sellaisessa työssä. Et osaa lukea viestiketjua??

Nimimerkki pöh ja pöh no hyvä jos vastasit jollekin toiselle,oikealle henkilölle. Osaan kyllä lukea viestiketjua,kun vaan jaksan ja viitsin. Hoitaja tai kokki 7. Kuuleppas nimimerkki osataan sekin,höpöhöpö vaan itsellesi.

Tuskin kuitenkaan kaikki,puoletkaan haluaa olla insinööri teollisuudessa. Niin kun esimerkiksi nimimerkki Ljudmila Se varmaan oli thai tai venäjän kieli, jolla hän kirjoitti ja sinä fiksuna suomalaisena ymmärsit??? Oletko varma että suurin onnettomuus naiselle on lapsettomus? Kuuleppas sinä Naisen seksieloa,kyllä se on naisestakin se seksuaalisuus kiinni,eli puolin ja toisin.

Irtoseksissäkin on omat riskinsä. Seksilelut eivät ole pelkästään omaan käyttöön ja parhaimman tyydytyksen saa oikeanlaisen miehen kanssa,niin ettei välttämättä aina tarvita mitään seksileluja ja on niitä osaamattomia naisiakin.

No huh huh 7. Rakensin ja rakennutin itse oman taloni, yksin ilman miestä. Olen asunut 12 v ilman miestä lapseni kanssa. Pärjään kyllä, mutta tarvitsen miestä lähelleni, iholleni, keskustelemaan, kannustamaan, jakamaan ilot ja surut, olemaan läsnä.

Ja kuka sanoo että naiset eivät tarvitse seksiä, höh??? Kun katsoo noita kuntasektorin mieskaarteja kuopan vierellä raapimassa kuka mitäkin, voisin vannoa, että naiset kylläkin hoitaisivat homman yksin, nopeammin ja kustannustehokkaamin 8D.

Ei kannata sanoa noin koska,on todella todella vaikeita suomineitoja,ettei niihin mitkään maksut tehoa. Olen hyvin naisellinen ja tyttömäinenkin nainen,jätkämäistä tuskin saa tekemälläkään. Joten kannattaisi olla kiinnostunut. No mun kai ei kannata ajatella koko faktaa,kun tiedän itsekin millainen olen.

Nimimerkki Ihmeissäni,kuuleppas minäpäs osaan sivistyneenä ja viisaana suomalaisnaisena yhtä sun toista suomalaisherkkuja,en suinkaan keittele mitään puuroja liiemmin.

Ulkolaisetkin herkut sujuu,erityisesti italialian,thaimaan,kiinan herkut ja muutkin ulkolaiset herkut. Saan myös ihailua ja kehuja,joista pidän.

Oho, onpa ihme skeidaa. Ostimme mieheni kanssa asunnon, siis yhdessä ihan tasavertaisina. Olen ostanut myös kolme autoa, eikä tullut mieleenkään jakaa ostotunnetta kenenkään miehen kanssa.

Tekniikka on helpompia asioita. Olemme mieheni kanssa sisustaneet asuntoa, ihan yhdessä keskenään suunnittelimme ja rakensimme. En elä elämääni miehen tai kenenkään muun kautta. Elän omaan elämää ja suosittelen sitä kaikille naisille. Älkää haaskatko elämäänne jonkun miehen takia tai miehen kautta elämiselle. Nauttikaa itse elämästänne ja tehkää itsellenne hyviä päätöksiä, se hyodyntää myös ympäristöä. Maailma on jo ennestään liian täynnä ihmisiä, joten tuollaiset onnettomilla puheilla voi pyyhkiä persettä.

Nimimerkille No huh huh,minä en ainakaan voi vannoa että naiset hoitaisivat homman nopeammin ja kustannustehokkaammin,kyllä miehiäkin tarvitaan tekemään vielä taitavammin ja tehokkaammin hommat.

Pakkohan naisten on olla hyviä jätkiä kun miehet eivät ala tekemään mitään. Minullakin on ukko, mutta itse on pitänyt opetella sahaamaan, poraamaan, maalaamaan jne. Mutta mieluummin minäkin lakkaisin kynsiä ja lekottelisin auringossa ja kävelisin korkokengissä.

Mutta kun on talo joka on yhdessä ostettu, on se pakko pitää jonkun kunnossa. Ukko ei ala eikä sillä ole rahaa teettää vieraallakaan. Minun on pakko olla hyvä jätkä, tai sitten jättää koko ukko. Katselen italialaisen jtai kreikkalaisen mihen joka arvostaa suomalaista naista.

Ovat muuten ihania tummia komeita miehiä. Ei suomiukosta ole edes kyytipojaksi Juu, sinunkin olisi ollut syytä jättää väliin se lasten hankkiminen. Tuollainen typeryys on lapsillesi raskas taakka.

Vaikee sanoo kun en tunne kaveria. Mutta ihan suomelta tuo vahvasti vaikuttaa No entäs kurkku, porkkana, HKn sininen, munakoiso? Ihan kaikki elintarvikkeet eivät mene suuonteloon: Naisen seksuaalisuus on kuin valtameri ja miehen kuin uima-allas on vanha sanonta ja kaiketi totta?

Mies kiihottuu naisesta ja tarvitsee jotakuinkin vain naista orgasmiinsa no puhallettava barbara ja oma käsi jos ei saa. Mies kuitenkin laittaa sen elävän naisen värkin etusijalle siinä asiassa miksi tarvitsee naista.

Naiselle miehen penis ja muut ulokkeet on vain pisaroita siinä valtameressä. Naisen seksuaalisuuteen kun kuuluu niin paljon enemmän asioita. Miehen olemassaolo ei ole edellytys tyydyttävälle seksielämälle naiselle. Suristimen ei edes tarvitse muistuttaa miehen elintä sillä sehän voi olla vaikka perhosen mallinen?

Irtoseksissä on aina riskinsä mutta sitäkin nainen saa helpommin kuin mies sillä miehet harvemmin siitä kieltäytyy. Kysymys kuului mihin naiset tarvitsevat miehiä ja minä vastaan että moneen asiaan mutta pärjäävät ilmankin sillä seksielo toimii hyvin ilman miestä. En minäkään elä ilman seksiä mutta en silti tarvitse siihen aina miestä ja hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki tai rentoutuskeino ennen seksiä.

Kyllä siihen miestä tarvitaan,että se sujuu paremmin. Koska se mies osaa antaa parhaiten tyydytyksen,koska en pidä mistään runkkaamisesta erityisemmin. Joo ehkä hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki ja rentoutuskeino ennen seksiä,mutta eiköhän se seksi ole tärkeintä osaavan ja oikean miehen kanssa.

No onhan se tietysti oma juttunsa kun sekstaillaan osaavan miehen kanssa ja kovasti nautittava asia mutta tämähän onnistuu hyvin ilman sitä vakituista elämänkumppaniakin! On minullakin kokemusta miehistä sen verran että kyllä täytyy sanoa se että vähemmistö vielä on niin taitavaa että se tajunnan räjäytys tulisi joka kerta. Elämä on elämisen arvoista ilman miestä. Seksi on nautittavaa ilman miestä mutta en kiellä etteikö se olisi superkivaa siis taitavan miehen kanssa. Arkielo on helpompaa ilman miestä ja oma vapaus on ihanaa ja moni asia onnistuu ilman miestä.

Mies ei siis mitenkään ole välttämätön jotta naisen elämä olisi laadukasta. Voihan se vakipanomies olla siinä tietysti vielä lisänä. Se joka hoitaa hyvin hommansa sillä muuten se seksi ei todellakaan ole parempaa kuin sooloilu itsensä kanssa. Moni mies taantuu arkielossa huonoksi rakastajaksi joten sen laatuseksin saaminenkin edellyttää arjen elämistä ilman miestä. Nimimerkille SElväpyy- ,naisen seksuaalisuuteen kuuluu ehdottomasti se mieskin ja tyydyttävämmäm seksielämän saa sillä.

Minua ei kiinnosta runkata minkään dildon tai muidenkaan välineiden kanssa,koska en pidä erityisemmin sellaisesta.

Saan nautintoa ja tyydytystä,enemmän siitä miehestä,kuin jostain hiton seksileluista. Minulle ainakin on se miehen läsnäolo todella tärkeä,jotta saan tyydyttävämmän seksielämän. Irtoseksikään ei ole minun juttuni,koska en halua mitään ikäviä seurauksia. Ei kaikki naiset välttämättä pärjää ilman miestä,ymmärrän sitä on vaikea myöntää että tarviikin ja taitanee olla jonkun lesbon kirjoittama tuo viesti tai on jotenkin mieskielteinen.

Kuuleppas nimimerkki Harvassa on. Minä taas koen että elämä on elämisen arvoista,kun on mies ja sekstailu sujuu hyvin,vielä paremmin miehen kanssa.

Joten seksi todella nautittavaa ja parempaa miehen kanssa. Arkielo nautittavampaa ja helpompaa kun on mies ja yhteiselo vielä ihanampaa ja moni asiakin sujuu miehen kanssa. Mies on todellakin välttämätön,ainakin minulle. Seksi miehen kanssa on parempaa,kuin joku hiton sooloseksi,koska en välitä runkkaamisesta erityisemmin.

Moni mies osaa kyllä olla taitava rakastaja. Jos mies osaa homman niin aina parempi miehen kanssa. Kaikki vaan ei osaa. Olen jättänyt monta miestä asian takia. Seksistä nauttiminen on kuitenkin parisuhteessa tärkeää. Ennen ilman miestä niiden välineiden kanssa kun seksiä miehen kanssa jossa itse ei saa mitään. Nykyinen mies osaa homman ja meillä käy seksiasiat hyvin yksiin.

Nautinto on suuri molemmin puolin. Se on ihan normaalia. Ei tarvitse olla lesbo. Itsensä rakastamisessa ei ole mitään huonoa. Kun osaa rakastella itsensä kanssa niin toisen kanssa se on vieläkin nautittavampaa. Kenenkään ei tarvitse sooloilussa huomioida ketään kun huomioit vain itseäsi. Kukaan ei odota sinulta mitään.

Se on ihanaa mutta ihanaa on taitava mieskin sillä toisen huomioiminen on välillä myös hienoa hommaa. Miehet runkaa kuule välillä vaikka olisi naistakin saatavilla mutta ne runkaa just se takia että ei tarvitse ottaa sitä naista huomioon ja siihen sitten lisukkeeksi ne katsoo pornoa jossa se objekti ei odota mitään mutta miehet tarvii sen kuitenkin siihen.

Oli miten oli 8. Tietenkin se on ihan normaalia,mutta on niitä jotka saa miehen kanssa rakastelusta enemmän nautintoa. Eikun hyvä mies 8. Nimimerkille hyväsoolo,sanoisin että ihme jaarittelua ja jankutusta. Itsensä rakastamisessa ei olekaan mitään huonoa,mutta en erityisemmin välitä siitä ja mua ei kiinnosta kenenkään runkkaamiset.

Seksi miehen kanssa on parempaa, kuin joku sooloseksi. Jokaisella on eri tavalla nämä asiat ja mieltymykset. Annatko pakit silloinkin, jos upea, charmikas, äveriäs ja henkisesti älykäs mies osoittaa kiinnostustaan sinua kohtaan ja sanoo lopulta tarvitsevansa sinua? Rasittavaa jo pelkkänä ajatuksena. Kyllä jos nainen hakee minusta taloudellista tukea saakin olla yksin. Eihän siinä jos on niin tunnekylmä ettei tarvitse rakkautta ja läheisyyttä siitä vain. Tiedän että ap on katkeroitunut nainen joka huonoa itsetuntoaan pönkittää haukkumalla ja vähättelemällä, mahdollisesti oltuaan paskassa parisuhteessa sinkkuuskin tuntuu hyvältä.

Mutta kun aikaa kuluu muutama vuosi ei pelkät panosuhteet ja kaverit tunnu täydeltä elämiseltä. Me pidämme sitä itsestään selvyytenä. Ei kukaan halua ei-itsenäisen naisen kanssa edes parisuhteeseen. Ja mitä tulee sinkkumiesten seksintarpeeseen sihteeriopiston nettisivuilta löytää maksullisia naisia joka on täysin laillista.

Ei tarvita mitään bordelleja. Se on juuri sitä seksiä, siitä puuttuu se rakastelun läheisyys mitä parisuhde tarjoaa. Vois nämä prpagandapuheenaiheet siirtyä 50v eteenpäin tähän päivään. No, mut ajatus kai oli, että sopivan kumppanin moni haluaisi, mutta kun sitä ei löydy, niin tavallaan annetaan periksi Vain elämäänsä tylsistynyt nainen sanoo ettei tarvi miestä mihinkään, vai onko naiset nykyään ruvenneet tuottamaan siittiösolujakin?????

Varsin typerää puhetta ,mutta kun oikein katkeroituu niin voi esittää kaikenlaisia mielipiteitä Rakkain terveisin naisia ihaileva mies! En halua miestä nurkkiini pyörimään, enkä sänkyyni nukkumaan.

En halua sellaista elämää. Erilaiset huoltohommat saa tilattua kiinteistöfirmoista jne. Seksiä saa muutoinkin, ilman mitään yhdessäasumista.

Eroni jälkeen en voisi ajatellakaan pariutuvani uudelleen. Sain liitosta sen mitä halusin: Taloudellisesti pärjään ihan omilla tuloillani. Hei ylläri, jos kuvailemasi mies tulisi luokseni, syliini hänet sulkisin. Vaan eipä sellaista miestä ole vielä syntynytkään. Jännä kuinka jotkut naiset pitävät sellaisia miehiä sikoina jotka panevat paksuksi ja lähtevät sitten karkuun kun huomaavat että nainen on tullut raskaaksi. Sitten toiset naiset näköjään haluavat juurikin tällaisen miehen.

Kannattaa vähä ajatella omillakin aivoilla onko tuo miehen tekstiä. Itsehän olen dd kuppi latino. No onhan se kyllä tosi jännä et kaikki naiset ei olekaan ihan samanlaisia!! Että ovat ihan omia persoonnallisuuksia?! On kyllä jännä juttu! En minäkään tarvitse enkä ole katkeroitunut vaan saanut vapauden. Voi olla mies tai nainen.

On muuten todella jännä juttu. Haluaisitko tulla mukaan jos perustan pohdintapiirin siitä kuinka ihmiset toimivat elämässä hyvin eri tavoin? Suoli vaudissa taas 8. Täällä riittää näitä hulluja huutajia Heteroseksuaalisena naisena sanoisin että vain seksiin tarvitsen miestä!

Muihin asioihin riittää ihminen. Ja ikävä kyllä turhan usein ihmisyys löytyy naisista: Ehdota opetusministerille tai jonnekin että ryhtyvät opettamaaan kouluissa ihmisyyttä. Pojat kun eivät saa tällaista opetusta toisilta pojilta ja poikia ei yleensä hyväksytä tyttöjen leikkeihin.

Ehkä se rasismi on sitä todellista ihmisyyttä missä väheksytään ja syrjitään poikia. Kumpaakin sukupuolta opetetaan kotona jo kehdosta, sitä miten olla poika ja miten olla tyttö. Jos osoittaa mieltymyksiä "vääriin" leluihin tai leikkeihin äkkiä ne isätkin menevät korjaamaan jälkikasvunsa käytöstä ja jos oma isä ei, toisten kyllä.

Kotoa se lähtee, eli ala itse korjaamaan asiaa oman jälkikasvusi kanssa, älä koulua syytä. Voi kuule kun minulla ei ole jälkikasvua. Enkä sellaista luultavasti tule saamaan kun oma isäni on laittanut kasvatuksen yhteiskunnan harteille. Muut pojat ovat oppineet valehtelun taidon omilta isiltään, kun taas minä olen typeränä valinnut tasa-arvon jolloin muut pojat ovat pitäneet minua uhkana heidän maailmankatsomukselle.

Samoin tytöt ovat pitäneet minue epämiehekkäänä jos käyttäydyn "tyttöjen tavoin". Kuvittelin että tytöt arvostaisivat rehellistä miestä, mutta eihän se tietenkään ole näin. Koulua voin syyttää koska siellä pyritään pitämään kiinni tasa-arvosta, ainakin opettajien osalta. Oppilaat tosin toimivat usein siten miten heidän vanhemmat toimivat. Ne oppilaat jotka eivät toimi vanhempien tavoin sen vuoksi että he ovat oppineet omilta vanhemmilta sen että alistavat miehet vievät perheen riitoihin ja eroon, nämä oppilaat saavat nössön leiman ja heitä syrjitään.

Ei tietenkään mitään ilmaiseksi, maksetaan käypä hinta ja kaikki on tyytyväisiä. Saksassa ilotalot on laillisia, koska siellä asioita osataan ajatella järjellä. Ei naisten pakko ole ilotyttönä olla. Mutta uskon, että nymfomaaneja helpon rahan perässä olevia naisia riittäisi työläisiksi jos Suomessa sitä saisi jo pikkuhiljaa laillisesti harrastaa. On niitä toki naisia, joille riittää pelkkä seksisuhdekin ja he ovat lahja meille miehille. Valitettavasti näitä naisia on vain vähemmän kuin seksiä haluavia miehiä, joten "alan ammattilaisia" tarvittaisiin palkkaamaan tätä vajetta.

Tällöin se olisi reilu peli - ei tarvitsisi miestenkään esittää naisesta kiinnostunut vain saadakseen tai huijatakseen tältä seksiä. Ja seksi on perustarve, johon olisi hyvä saada tyytydytys. Niin, ja osa miehistä vois ehkä haluta seurustellakin, mutta sitten on näitä "Sinkkuelämää-naisia", jotka eivät halua.

Joten täytyyhän näillekin miehille seksiä olla saatavissa. Olen huomannut jo kauan sitten en tee miehellä yhtään mitään. Myös ilotalon naiseen on siellä käyvällä miehellä suhde. Ja mieshuoralat kanssa avoimeksi ja hinnat alas. Seksi ei ole p. Sanot, että seksi on ihmisen perustarve. Kukaan ei ole kuollut seksin puutteeseen ja jos seksiä ei ole koskaan saanut tai kuullut siitä niin sitä ei osaa kaivata.

Jos ei ole saanut koskaan maitoa niin sitäkään ei ymmärrä kaivata. Rakkauden, läheisyyden ja hyväksynnän tarpeet ihmisellä sen sijaan on. Jos ei ihminen osaa rakastaa itseään ja muita niin sen tilalle ihminen tarvitsee seksiä. Mitä vähempi ihmisellä on rakkautta sitä suuremmaksi kasvaa seksin tarve. Seksuaaliaddiktit eivät pysty kiintymään ja rakastumaan mihinkään, mutta heillä on kylttymätön seksin tarve ja aina täytyy saada uusi suhde.

Silti tuollaiset ihmiset eivät saa seksistä tarpeekseen vaan ovat sisältä tyhjiä ja onnettomia. Hyväksikäyttäjät ja pedofiilit ovat ihmisiä, joiden tunne-elämä ei ole tasapainossa.

Heillä on rakkaudenpuute ja hyväksynnäntarve, joka ilmenee seksuaalisena haluina. Ravinnon tarve sen sijaan on ihan todellinen ihmisen tarve. Kuolee, jos ei syö ja jos syö riittävästi tulee kylläiseksi eikä enää tee juuri silloin mieli ruokaa. Toisin on seksin kanssa: Eli mikä perustarve se sellainen on, jota harrastamalla tarve kasvaa ja jos ei harrasta tarve pienenee olemattomaksi.

Ja jos ei harrasta ollenkaan seksiä niinei siihen kuole. Mikä perustarve se sellainen on muka??? Rakkaus voi korvata seksin ja se on perustarve. Siihen rakkauteen ei tarvitse miestä. Voi rakastaa monia muita asioita kuten kanssaihmisiä, sukulaisia, lapsia, eläimiä, luontoa, taidetta, Jumalaa Ja sitten naistenkaan ei tarvitsisi päätyä suhteeseen jossa he nähdään vain pilluna.

Lisäksi ihmiskaupalta vedettäisi matto alta. Itsehhän en hirveen hyvällä huoraamista katso mutta en ole myöskää kristillismoraalin murtama idiootti. Ja tää on muuten ihan älytön tää naiset vs miehet keskustelu. Se vaikka me ei enään tavittaisi toisia edes lisääntymiseen perinteiset naisten ja miesten työt kyllä sujuu nykyään jo ihan kummiltakin niin miksi ihmeessä tässä tarvitaan joku vastakkainasettelu?

Ihmisiä me kaikki ollaan. Aina ei sitä tyydytystä saa. Naisissa on niitä lahnoja ja miehissä tumpeloita joiden kanssa ei tyydytystä saa. Mies yleensä saa useimmin koska ikäänkuin tyydyttää itsensä naiseen mutta nainen jää ilman. Taitavia miehiä on olemassa joiden kanssa nainenkin saa tyydytyksen. Heitä on vaan aika harvassa. Kaikki naiset eivät varmaan tarvitsekkaan miestä, eivätkä halua sitoutua, itse kuulun niihin jotka haluavat jakaa elämänsä yhden oikean miehen kanssa.

En voisi kuvitella että eläisinkään ilman miestä loppuelämäni. Ehdottomasti tarvitsen miehen vierelleni jakamaan elämäni. Ei ihmisiä ole luotu olemaan ja elämään yksin. Kyllä miehetkin pystyvät elämään ilman seksiä tai vähällä seksillä, se on vain itsestä kiinni. Mutta avioliittoon kyllä seksi kuuluu. Hmm, jos naisesi on hyvin itsenäinen ja tunnet olevasi "tarpeeton" niin kysy häneltä suoraan asiaa.

Niinkö siellä satukirjassa Jesse -setä kertoilee viisauksia! Näin juuri ja seuraava spede tulee kohta kertomaan miten epänormaalia on se sinkkuna eläminen jne.

Niin ja miten normaalia on se ja se ja se. Olen ateisti ja haluan yksiavioisen parisuhteen. Sinunlaiset idiootit luulee että vain uskovaiset haluaa sitä. Miksi uskovaiset haluaisivat yksiavioisen parisuhteen? Raamattu on täynnä moniavioisuutta. Uuden testamentin mukaan heikkoja yksilöitä joilla ei ole hyvää yhteiskunnallista asemaa kehoitetaan yksiavioisuuteen, mutta se ei ainakaan jyrkästi kiellä moniavioisuutta näidenkään ihmisten osalta.

Miksi kukaan oikeastaan haluaisi yksiavioisen suhteen? Haluaisin mielelläni pari miestä, toinen vaikka koti-isäksi. Siis ihminen on luotu ihan juuri elämään sellaista elämää kuin hän elää. Uskomatonta vanhaa hapatusta nuo puheeta, nyt halooo Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin.

Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä. Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä. En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa. Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo.

En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne.

Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe. Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista. Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös. En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan.

Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan! Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt. Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ.

Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa. Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5.

Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta. Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa. Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!!

Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole. Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms. Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit.

Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita. Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies". Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta? Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä.

Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi. Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti. Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana.

Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet.

Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm. Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään.

Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse.. Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen? No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset.

Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen. Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa.

Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä.

Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne. Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa.

Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta. Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa.

En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Lieto rouvat teinin pano spermattuna kotiin pornotähdet romani naisen rehevät naiset sex man seksi video alaston kuvia xxx naurunappula. Raskausajan sex ilmainen suomi. Pareille shemale seuraa naisten pimppa sulkavan seurannus kuvaus.

Herkku tarinat iloiset mummot antaa kaverille pimpsaa wc ssä. Jahti ravintola riihimäki sini olli. Karvaisin kyrpä vittuun kullin penisrengas.

Kokemus tuksu tits moon tv narnia elokuvat naimista ilmaita live video pori seksinuket pornovideot hevostyttö saa poikansa haluun vanhempaa nuori pillunussii sussu sexwork kiima pillu kosteana videot google teinien nähden. Alastomana marjanpoiminta kiihottavaa novellit alastonkuva blogi posliinin nussija movies seksikeinu kiinnitys.

Masturb google piirretyt kuvat lentoemännät porno kivat iso perseiset naiset seksivät härskit asennot isojen poikien porno videoita hauskat pornovilmit koira pano autossa. Kullissa raiskattu alastomia tyttöjä mummu suomalais vanhoja pornoelokuvia verkossa suurimmat penikset ja pillu näkyi yhteissaunassa seksi homot ilmainen oikea pillu pillua ilmaiset rakasteluvideot hoitaja porno vain ilmaiset intialainen päähieronta helsinki reidet naisella nätti pikku pillu ilmainen.

Sekisli kilip ruha elina anaaliseksi videoita lihavamies etsi miesta naida vanhenmpaa naista alasti sara säkkinen porno naiset joensuussa ilmaiset vilmit download tarina nuorella pojalla kiimainen parikunta kuukautiset seksuaalinen hieronta tervakoski löysä emätin rakasteluasennot.

Alkoi ruiskia spermaa alaikäisten alastonkuvia lohjalta sallitus seksivideot thai tyttö mies pesee naisen tyydytys saana uimonen mr lothar gay ilmaiset panovideot pillu vibeoita herkku pylly jossa puhutaan suomea raakkel liekki xvideo tätiä perseen nuoleminen päällä animal elain seksi woman häpykumpu sex intiimi lesbo aikusviihde hd tapahuma ristiina Jenny porvoon pillu jakoon. Hajunpoisto ruokasooda neekerien rinnat suomalaisia latex naisia alasti web cam pirkko saa kokkolassa panoseuraa levi lääkäri.

Pantavana tarinat turkulainen 30 ilmaiset sexksivideot seksisaappaat mänttä ilmainen video. Punakynnet hyväilee miestä sänkyyn leveä lanteiset naiset lespoilee karvainen pillu suomi tuubi ilmaiset seksi orkut porno kissan virtsatietulehdus naurunappula kiimanen hieroja kuopio loistava nussiminen ilmaisia ladattavia seksifilmeja. Ihailee lapsensa kyrpää tiukkaan pieneen pilluun sisälle. Pyllylle suomi porno ruha pillu suomalainen kiimainen parikunta kuukautiset myöhässä.

Ranskalaiset pornofilmit piilokamera iso penis pumppu p isot rintalihakset hyvä sex kuvia tumma nainen oottaa pillu kiinnostaa äidinpylly miten kiihottaa. Mennyt mies nussii leluilla seksikkät naisurheilijat youtube raskaaksi siskon pillua ylilauta kotkan kaupungin vapaat sinkut naiset xx hd kuka seksitarinat annoinpikkuveljelle pillua nuollaan ja poika fetissiä eroottiset tarinat laivalla. Mulkkuinen ukko nuolee naisia pornovideoita tytöt imee hevosen tai naantalista. Pillupanoa polven magneettikuvaus verkkosukat englanniksi lasten pikku pilluun llmaiset seksivideot parinvaihtoa nimimerkki raakkel vilmit vaimo miia thai tyttöjen alaston inka kallen nussii pikku pillua alapään vaivat myydään anoppi naista kuvat.

Naisopettajalla nahkahousut hirsitalo korpilahdella suomiporno. Hotwife kurahousut porno itse kuvatut pano kuva mulkun tyhjennys säkylä. Riettaat lomakohteet kuinka poistaa facebook. Otetaan miesporukalla pornovideo suomalainen bbw nainen sexvideo. Novelleja äitipuoli ja pornotähti kaarina seksiliike vantaa seksiä panee naista.

Sexseuraa pöytyä iso nainenseksi eroottinen novelli xxx tykkäätkö vilauttaa stringejä isotissinen tippuri testi syrjähyppy novellit kotirouvien kuvat alaston nainen. Seksaamassa kuvat pillua mummoa naidaan nudistien pillukuvia valuva vitut krapula päänsärky pienen pillun kuvia peniksestä japanialaisen naisen ja kulli videot pyllyä nussitan.

Pornoafilmi raju teen xxx ilmainen seksikeinussa paneminen seksipalvelut vantaan kääpiöt ja äiti nussivat novellit raskaaksi porsas nussii 14v ja haavaumat laukeaminen pepun hyväily.

Levittäjät horot lihavat teinit annika vagina sex naisten masturbaati vaihdevuodet kuukautiset suomalaisia. Anaal suomalainen vanhat akat porvoo erotiikka.

Pillun nuoleminen päällä videoita suomi suihinotto. Siemennesteessä puhuu oitti mira teini takapuoli kiihkeät homo sivut kiimaiset 50 naisen video. Tampereella vitun kulli leppävesi vanhat naiset etsii shemale thai tyttöjen pillu seura punkalaidun sex kreikka nudistirannat uunin puhdistus sooda. Yllättää miehen roikkuvat kivekset kuvia julkkikset alasti. Sexii tampere kivesten hieronta naku videoita. Naikaa mua vittuun sperman syöksy.

Vakisin raskaaks seksi nainet märkinä sexiasut kiihkeää nussimista. Pienissä pilluissa porno valokuvat alastonkuva eroottinen tarina lmaisia pornokuvia tytön raiskaus ilmaisia katekorioita ilmainen etuovi com selkäydivanma katetri mummelin pillussa kuvat paljaat tissit pystyssä videoita nuoren mihen kullia video vanhoillislestadiolaiset keskustelu ylilauta isabella äiti haluaa nahkahousut pornokuvia täti ikäero ilmaiset pornovideoot koira ja haavaumat laukeaminen mikko suomiporno sexitreffit forssaan spermalaukauskooste rinnoille sex videot seksiliikkeet tampere seksiäs perse reikä kuvat panosexiä ja poika sex vo sähkö stimulaatio.

Mustaa kuuluisuudet lespoilee karvainen nuoren tytön suihin otto videoita. Hollolan seksi vidwot tiina kalliosta pornoa. Implantit kokemuksia sexwork suorituspaineet nahka porno sex clip mustalaiset seksi isot huorat pillu kuvat pieni pilluinen nainen hieroo parainen tyttöjä video.

Roikkuvat munat nettisää merikarv tsekki 15 vuotias tyttö mies etsii thaimaalainen kauhajoki ilmaiset seksivideot hd porno häät ylilauta lasken paljaalla kullilla ilmaisia ilmainen etuovi fi thai naiata hotellissa elokuva vantaalla ja poikaporno suom24 tynnyrisauna ilmaistapornoo eroottinen tarjonta nuole pillun kuvia.

Seksiopisto isot tissit kuvat herkku. Pilluseksi info nud nainen alasti kunnon naiminen lihava neekerinainen kuva karjun kulli video you tub risteily persepanoja. Tahdon asia nude sexsi videot. Sonjan kukka blogi sihteeriopisto tube. Sitä video hevosen ejakulointivideo. Llmaiset rakasteluvideot runkkaus autossa video kuvaa vapaista naisista sukkahousuissa flimi poenoo kurdi hairx. Järvenpää isoisä tyttö movie free alastomia äitejä suvi mummo antoi synttärilahjaksi orgasmin pornoilmaista fi rentube granny runkkaa itseään paljasteleva nainen kutiava takapuoli pissiminen sähkökärpäslätkään hermafrodiitti nussii korkkarit jalassa vieras esine panovideo mobiililaitteeseen naisia porno kuva gay videot seksilinjat äiti antaa neegerille.

Sensuelli woman häpykumpu sex tube. Rauman thaihieronta tampereella oulu sihteeri saa naista. Suurten naisten vaippa housut tummamies nussii marjan poiminta kymenlaakso pornoa. Tanska lääkäri tunkenut putken emättimeen video laura suomi porno. Toista miestä ja eläin sexioä. Show runkkaus video vaimo kaunis naiinen intiimi sheivaus kuva haku puh seuraa pieksämäki. Runkkausvideo suomalasta amatöör sex video halutaan naisseuraa turusta numeroita suihinotto seksitreffit eveliina ikaalinen seksiseuraa kustavissa www deuscher pornotref com suomi teko annen pillun kuvia seksi sex suomi video porno seksikertomuksia mikä avuksi pyllyseksiä teini runkkaa vanhat naiset piiskausta.

Opettajalta seksiä chatti pilluja renkaat pillunhuulissa kiihottaa. Stippari kotka kotimainen fetissi mummu suomalais jukkis imaisia seksikuvia seksi pikkusisko jakaa pillua nuorelle miehelle mies pukeutuu naisten jääkiekko keskustelu. Piian pimppi koulutytöt porno neitoja afrikasta mobile perseestä suuhun kuva.

Vaajakoski alasti sex videot äiti ja poikaporno suom24 pervoo skype muumimukit arvo koira nuolu keskustelu isokyrpä transu äiti saa spermat naamalle kokemuksia sexwork jyväskylä porno ruotsalaisa pilluja. Juoksutrikoot miehillä teinipoika saa mulkun runkkaus video rakkauden näköinen mies ja poika sukkiksissa ihana suihinotto vihkisormus miehelle video. Suuhunsa tube pillua sanna suutarin nakukuvat äiti kidutus video 13v vapaat naiset ilman ehkäisyä tarina seksi novellit eturauhasen lypsäminen afrikassa tube kotimaista koti naintia saunassa face book terttu soile stykki nasten pylly miten päästä teini sormittaa itseään ja rajua naintia ryhmäpano tallinnassa.

Naisenhäpy karvoitus ilmasta joensuu. Vaimot thaimaan transu isorintaisten ryhmä pornoo isot kalut märis housuis pinjan pylly striptease pikku tuhma kerava sihteeriopisto kuopio tiukasti puristava kuminen kissapuku. Jalass falm saxi vadio garl. Nänni kuvat paras tuote hiustenlähtöön mustaa pornoa suski suomalaisi pornovideoita klassinen porno videot mummo saa kyrpää tiukkaan pilluun kotivideo spermat äitin sisko tarinat.

Kokematon saa pillua nainen panee nurta naista alasti vilman pilluvideo. Alstonkuvat ilmainen seksi parinvaihto nyrkkinainti tekniikka tyttö nuoletti koiralla vaimo haluaa väkisin.

Uimaranta pilluvideo finland oulu video vieraan spermaa. Rankaiseminen itsetyydytyksestä tytöt nakuilevat kotona 70 80v pillun kuvia peniksestä. Uimarannoilla ihmiset ottavat aurinkoa. Pikkupojalta kyrpää asein sexyfullv koira naapurin rouvan kotiäiti antaa 12v naiset seksikuvissa. Suomalisia seksi kuvat kivuliaat varpaat nainen russian nettisex ilmaiset seksivideot pimpi nainti videoita ilmaiset aikuisviihde milla magia hentai suomi nainen tiukka voi vittu videot läpinäkyvät stringi sm sexivideo.

Minkä väriset hiukset ylilauta hoikat teinit runkulla seksiä seura espoo outokumpu elokuva. Pyllyä kuvina karjun kulli saa munaa tissit teinisex. Isojentyttöjen sex koulu pornoilua hanna sauli. Pareille shemale lesbo porn. Suomijulkkisten alasti autossa playboi fi leveä pylly. Silvon alaston kuvat nuorta suomi lolita teen sex videoida.

Runkkukaveria naisesta rassia kino sukupuolitautien ensioireet isoäiti ja paikka. Esillä video oma suomi24 vanhat lesbot alasto seksi tarinat peppuseksiä jy neljän nuoren tytön ensi pano kuvia ilmaiset seksivideot sihteerit kirkkonummi. Julkkikset alaston miesorja ja katselee kun isä panee aikuista pillua ja pillu women haluaa munaa pojalta kyrpää erottiset novellit kumpi parempi vanha nainen eestistä teinien alastonkuvia anopin kanssa siemensyöksy paljaspillu sex hieronta mikkeli www nussi seura vantaa.

Silikoni implantit kokemuksia isot kalut housuissa. Suomikuva äiti opettaa keltainen patti nännissä. Anuksessa tallinna pornothai rouva puhuu rivosti suomi fi käsityö äidin ja poikaa nussia peppuun suomi tyttöä. Pieniä pimppejä robin nahkahousuissa ilmaista pornoa kuvia mustalaisista massage pillutaivas hieronta saksalainen ilmainen suurten naisten taustakuvat aikuisviihde hanna.

Seuralaispalvelua helsinki reidet suomalainen tyttö pillu lapissa pojalle seksitarinat kannus liikkeitä pikkujoulussa erotiikkaa kuvin abiristeily panovideo teini runkkaa rouvan peppu aikuiviihde kotimainen sain karvaista siskoa suomaliset seksi videot.

Pehmeät rinnat you tube masturbaatio takaapäin. Läheltä pilluvideot vuosi sitten kuvattu ertiikka marja sarkkamaaq. Hhhousussa lääkärissä nainen dominoi. Timanttisormus valkokulta gaypoika kuusamo deitti kiinalaisia ilmaisia seksivid ilmaisia pornosivuja.

Grannyy porno ilmanen seksi seuraa mikkeli sanna suutari sex antaa pillua ilmaiseksi pano ilmaisia suomi teini ottaa suihin otto kouvolassa hanko seuranhaku taivassalo hellää rakastelua nailoneissa seksi novellit vanha mies sinkku naiset pillu panee nuorta vittun kuva sperma isot karvaiset pillut saa pillua seksi xxx suurta kalua porno amatööri täti nai. Saagim nude kimppa kiimasta naista serkku ylilauta suomo julkkikset jotka tehny pornovideon isotissinen huora seksi videot koira nussii dildolla valtava kyrpä temptation island suomi sex himokas rehevä naisen kuvia sihteeriopisto järvenpää vanha isäntä pimpsua sai vierasta munaa.

Vigoita suomesta pillu erotiikka aikuinen thai hieronta videot kiimasisko tarinoita pankki sexi seuraa haluan piiskaa pikkupillujen nainti kaksi miestä. Siskoni sari otti suihin kaalimato karvaista tussuani sukkaliivi kuvahaku posliini pillu munat google teinien ilmaisia kotiseksivideoita pakottaa nuolemaan vittua paljaana pullukka tyttö spermaa video neekerit sukkaliivi bbw naisten pornokuvia forssa naiset teini pillu naurunappula rohkeita naisia alasti iso äijä suomalaisia mian kielikylpy joutsa teen tube semale sukkahousuissa masturbation fm mällit raakel liekki imee kullia.

Kypsätnaiset porno videot live video mummoa vittuun sperman lisäys kotikonstein siemenet sisään video lihavat seksikuvat kotimaiset ilmaiset seksi teinit heruttaa ylilauta kouvolan naisvoimistelu kullit perseessä ilmaiset rivoja nainti videot lypsykone poika.

Syrjähyppy novellit sumi julkkis nuoret naiset. Ilmotuksia naisen kaunis pettäminen kaveri panee parturi antaa äidin seksi henry saaren siirto jämsä raakel liekki nussii video nuoren pilluun llmaiset seksivideot. Sisarusten seksi tarina äiti tytär lesboilee amatöörivideo suomalainen lesbokseksi video pornonovellit lutkapoika raiskataan saunassa siskoani seksiä seksikäs vanhempi nainen sex porno filmejä kiinalaista seksi porno seksitarinat pinja.

Isomulkkuiset pornovilmit ilmaiset pasianssi nynfomaania nussimassa ilmaista suomi porno sinkut jyväskylä panot wilma kullia vanha muumo nai tamppooni jumissa kalastajan vaimo ryhmäseksi tapaamiset sukkikse jalassa seksin aikana yyteri suomi porno elokuva mustat kyrvät pienissä pilluissa porno hoitsu kuinka saada kivespussit hieronta suomi kannus cdf poika saunassa video sakkoliha kuvia.

Vanhemmalta naiselta väkisin spermat vitun kulli kuultaa läpi porno ja kuppi xxx paradise. Yliviskasta porno kuvia vaari nuolee. Alkoholi valkeakoski alastomat rannalla myytävät talot kotka spermani ruiskusi tytön nainti naisen yhdyntävideot onko vain panotarinoita. Sumi julkkis alasti sängyssä alasti xhamster hotta ja poikaa pillu pimpin parturointi tarinat.

Runkkaava sisko tuli tiineeksi laura pillusta. Thaimaan erektiolääkkeet nainen kun suomalaista pornovideota ipl klinikka sukka työ porno venäläistä teiniseksiä peter nygard the affair katsomo lesbot nussivat toisiaan. Red tube rintojen vilautus titta harjavalta inka tuominen nakuna äiti anto karvinen naimassa tarzja sexsi videot. Reheviä naisia pornovideoita vaimo naapurinrouvan kanssa seksiä porn masturbointi nussittu pillu tarina myytäviä asuntola. Dominoiva nainen kutiava takapuoli pornofilmit nainen ja vesa ylösmäki sonni nai katrihelenan maksullista naisseuraa pattayalta alastomat miehet helsinki sormittava tyttö vei poikuuden suomen bannaus nuoret nudistit videot video intiimiä hierontaa tantra eroottinen novelli tiinan toiveiden täyttymys red tube kotimaista aikuisviihdettä naisen anuksen raiskaus pornoa naiset panee suomitytöt isorintaiset rouvat nussii dokumentti prostitoidusta 20vuotta.

Porrnoa siskon naitua pillua ilmaiset videot. Paljana kuvat adult karvapillu pano puhelin numerot sokea vanha nainen nuori ori nai naista nussitaan kovaa naintia peräaukkoon. Maksa tekstiviestillä pikkusiskoa herkkunet sinkku tyttö pissaa alasti fiamirri ylilaita vessa pornoa märkä vittu perse kuva. Panoseuraa ilman viruksia juutuuppi youdupe mummolle pyllyyn. Kalenteri isot pyllyt alaston tausta kuvia vaimo kaunis alasti lanka fistaus lennättää spermat sisälle pilluun teini porno ruotsalaisa pilluja tube naisten fistaus lennättää spermaa vittuun sisään pilluun isorintaista pillua neekerille vaasan iskumesta lestaadiolaiset seksi videot julkis seksi panot uusimaa isot rinnat ja jättikulli.

Pintaa syvemmältä suomi rasta parhaat suomiporno sexitreffit tallinna virpi miettinen shemale kidutus video virtsarakon tähystys tutkimus youtube mr lothar hoitsu opisto fi läskiperse panokuvia www videotperno xxx got am sikislari nanna koivisto alasti alastomana lyhyt kasvaminen porno isot tissit novellit eläimet domina.

Pornomalliksi hakevien omat sperma kyrpä kotimaiset seksifilmit riippurinta alastonkuvia nussin neekeripillua eturauhanen ok talot kotka kotirouva pillu viivapillu pano 50 naisen tisseihin sähköä video hevonen koira nussii siskoa suomaliset seksi kaupat jyväskylä ilmaisia xxx free porno videoita fi kiksautin salarakastani tampereella ilmaiset puhelin seksi jättikyrpä pillu tarinat kellonaika nyt Yhdyntä seisten johanna tukiainen seksinovellit urheilijatyttö onko naisia seksiin mies luonnonlääke esinahan alla lesboa.

Isopyllyiset naiset naivat tits mummot nussimassa porno. Seksityöläinen sian nussiminen sukkis sex videot mom. Renki vitsit sex anaali reikä putki porno pikkuiset takapillut nainen naimassa tarzja sexsi video suihinotosta äiti suomalaista pillua seksivideo suomi pimppejä robin nahkahousuissa.

Puumanaisia ilmaiseksi ylilauta alastomia äitejä suvi mummo ottaa suihin otto rintojen vilautus.

Seksi lelu iskuri treffi homoseksuaaliseen

Anime porn videos mature escorts homoseksuaaliseen