Hän pitää sukupuolta sinänsä paljon merkittävämpänä identifioitumisen kohteena. Häntä kiinnostavat miehiset hyveet: Tämä on vieraannuttanut hänet feminiinisyyttä palvovasta homoyhteisöstä, jolle maskuliinisuus on metafyysinen paha ja joka patistaa jokaista jäsentään pitämään itseään alistetun vähemmistön edustajana, menipä hänellä miten hyvin tahansa.

Androphilia ei ole hyökkäys luonnostaan feminiinisiä miehiä vastaan, mutta Donovan toteaa, että suurin osa miehistä tuntee seksuaalisuudestaan riippumatta maskuliinisen identiteetin läheisemmäksi.

Heille homokulttuuri tarjoaa vain popmusiikkia, sisustusohjelmia, muotivaatteita ja yleistä prameilua, parhaimmillaan kenties karhumies-lookia ja muita miehekkyyden simulaatioita.

Se sulkee heidät hermeettiseen homokuplaan, josta käsin on mahdoton muodostaa luontevia ystävyyssuhteita heteromiesten kanssa ja jossa vain kuuluu asiaan riemuita Conchita Wurstin euroviisuvoitosta vaikkei ymmärtäisikään miksi. Donovanin mielestä homojen oikeuksia puolustava liike ja gay-kulttuuri ovat tehneet suunnattoman virheen hyväksyessään homomiehille ammoisista ajoista saakka varatun sukupuolisen väliinputoajan roolin.

Näin ne ovat pikemminkin uusintaneet vanhoja homostereotypioita sen sijaan että olisivat pyrkineet vapautumaan niistä. Homokuplasta katsottuna heteromiehet ovat oikeita miehiä, homot jotakin muuta. Homokulttuurin idolit ja roolimallit ovat usein naisia: Marlene Dietrichin kaltaisia diivoja, Judy Garlandin kaltaisia menestyneitä mutta haavoittuvaisia ja itsetuhoisia naistähtiä.

Vahvat ja sankarilliset miehet loistavat poissaolollaan gay-pantheonissa. Mutta naisia ihaillessaan ja jäljitellessään homomiehet pysyvät silti miehinä, joilla on miehen vaistot. Kun nämä vaistot eivät löydä sopivaa purkautumiskanavaa, homomiehet jäävät vangiksi eräänlaiseen Peter Pan -maailmaan, jossa he pysyvät ikuisesti keskenkasvuisina poikina vailla käsitystä siitä mitä miehuus tarkoittaa.

Ei ihme, että homoyhteisöjen yleisiin vitsauksiin kuuluvat mielialalääkkeiden syönti ja itsemurhat, nuo elämän tyhjyyden indikaattorit. Androphilian resepti homoseksuaalisisten miesten vaivoihin on selkeä: Donovan jopa väittää, että suurimmat syyt homoseksuaalien halveksuntaan heteromiesten keskuudessa ovat eristäytyminen, uhriutuminen ja maskuliinisten ideaalien hylkääminen, ei seksuaalinen poikkeavuus sinänsä. Tällaiset pohdinnat ovat valaisevia myös heteroseksuaalisen miehen — tai Donovanin termejä soveltaen gynofiilin — näkökulmasta.

Myönteisten maskuliinisten ihanteiden kato ei nimittäin vaivaa vain homojen elämänpiiriä. Huomioni kiinnittyy Androphilian kohtaan, jossa Donovan kirjoittaa: Monen homomiehen levykokoelma koostuu pääosin naislaulajista, ja uskon että ajan mittaan se muokkaa perusteellisesti heidän psykologiaansa.

Naisten äänet kirjaimellisesti soivat heidän päässään. Myös monen heteromiehen kasvu- ja elinympäristöä hallitsevat naisten äänet: Se on erityisen voimakas Lampénin itsensä kaltaisilla miehillä, joiden kasvuvuodet ja merkittävä osa aikuisiästäkin ovat olleet naisten hallitsemia: Isäsuhteeni oli etäinen, ja maailmaani määrittivät naiset: Kolmivuotiaana kutsuin kaikkia tuntemattomia aikuisia sukupuoleen katsomatta tädeiksi.

Nainen oli standardi, mies poikkeama. Hyvä ja kaunis olivat peräisin naisten maailmasta. Asiaa tajuamatta ja siitä vielä tietoisesti kärsimättä koin toiseutta suhteessa tyttöihin ja naisiin. Sepposen toimittamassa teoksessa Mies vailla tasa-arvoa. Lampénin kokemus oli vielä hänen lapsuudessaan melko harvinainen. Mutta tänään yksinhuoltajaäitien määrä lisääntyy ja samalla on yhä harvempia tiloja, joissa miehet voivat viettää aikaa keskenään. Nykymiehellä ei usein ole muuta isää kuin valtio, ja senkin arkielämässä kohdatut edustajat ovat usein naisia.

Miehet ovat eristyksissä toisistaan ja joutuvat kaikkialla ottamaan huomioon naisten vaatimukset. Ainoa hyväksytty miehisen vaistoelämän toteuttamistapa alkaa olla seksi, ja sitä saadakseen miehen on alituiseen miellytettävä naisia, keksittävä ovelia keinoja herättää heidän halunsa. Niin ikään homokulttuuri pyörii pitkälti seksikokemusten hankkimisen ja haluttavuuden ylläpitämisen ympärillä. Se on toiminut kulttuurin yleisen seksualisoitumisen koelaboratoriona.

Juuri homomiehet ensimmäisenä sosiaalisena ryhmänä hylkäsivät perinteiset sukupuoliroolit ja kanavoivat kaiken miehisen aggressionsa haluttavuuden lisäämiseen ja seksikumppanien määrän kartuttamiseen. Heidän mieskuvastaan tuli masturbaation välikappale, heidän maskuliinisuudestaan silmää varten tehtyä. Samaa läpiseksualisoitua roolia heteromiesten maailmassa esittää niin sanottu metroseksuaali.

Tässä toimittaja Mark Simpsonin luvulla nimeämässä ilmiössä ruumiillistuu moderni ulkonäköihanne. Metroseksuaali haluaa näyttää maskuliiniselta mutta samalla äärimmäisen huolitellulta.

Hän käy sekä kuntosalilla että manikyyrissä. Kuuluisissa miesmalleissa ruumiillistuva metroseksuaalinen ihanne on klassista muotoa ilman klassista sisältöä: On vaikea kuvitella heidän koskaan olleen nyrkkitappelussa tai saaneen rakkoja käsiinsä ojaa kaivaessaan.

Miesmalli on seksisymboli naisille ja esikuva miehille, jotka haluavat tehdä naisiin vaikutuksen. Metroseksuaalisuus on läpäissyt valtakulttuurin, mikä näkyy varsinkin nuorisossa. Paljon on puhuttu siitä, miten teinitytöt katsovat kovaa pornoa oppiakseen rakastelemaan kuin ammattilaiset, harkitsevat silikonirintojen teettämistä ja pukeutuvat asusteisiin, joita ennen näki vain strippareilla ja ilotytöillä. Mutta teinipojatkaan eivät enää nostele painoja kasvattaakseen voimaansa ja lihasmassaansa, vaan ollakseen vetävän näköisiä.

Heidän ulkonäköihanteensa on timmi ja karvaton, ja jos kuntosalikäynnit eivät tuota pyykkilautavatsaa ja näyttäviä rintalihaksia riittävän nopeasti, herää kiinnostus doping-aineita ja jopa lihasimplantteja kohtaan. Yleinen feminisoituminen on siis tuonut heteroseksuaalisen valtakulttuurin ja homoseksuaalisen alakulttuurin lähemmäs toisiaan.

Niinpä miehet, jotka arvostavat maskuliinisia ihanteita ja haluavat viljellä maskuliinisia hyveitä, ovat samassa veneessä seksuaalisista mieltymyksistään riippumatta. Seksuaalisuus ei ole tärkein ihmistä määrittävä tekijä: Nähdäkseni laajemman yhteisymmärryksen tiellä on kaksi estettä. Heteromiesten pitäisi luopua vuosisatojen takaisesta, vaistomaisesta homovastaisuudestaan ja arvioitava kutakin miestä hänen lojaaliutensa, rohkeutensa ja muiden olennaisten ominaisuuksien perusteella.

Homomiesten pitäisi puolestaan hylätä ontto, feminiinisyydelle ja vasemmiston ihanteille rakentuva gay-alakulttuuri ja murtautua ulos sosiaalisesta keskoskaapistaan. Emme tarvitse gay prideä tai heteroprideä, vaan ylpeyttä siitä että olemme osa miessukua ja miesten saavutusten historiaa.

Homoseksuaalisuuden historia Multikustannus, Kiinnostuksen kohteita taide, historia ja antimoderni ajattelu. Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti. Eli olen homo jolla on pieni muna. Kaikilla homoilla joiden kanssa olen ollut on ollut isompi muna ja sinänsä olen saanut seksiä mutta mietin vain että haluaako kukaan mun kanssa vakavaan suhteeseen, jos mulla ei ole iso?

Mulla on kyllä sellainen käsitys, että irtoseksisuhteessa munan koolla olisi isompi merkitys, kuin vakavassa seurustelusuhteessa. Seurustelu perustuu niin paljon muuhun kuin kalun kokoon: Jos olet jo saanut seksiä munallasi, niin en olisi ollenkaan huolissaan: Omakohtainen kokemukseni miesten kanssa on, että irtoseksissäkään sillä koolla ei ole hirveesti väliä.

Naiset nipottaa enemmän koosta, vaikka mukamas sillä ei ole väliä. Mulla on siis myös tosi pieni, ja vielä lisäbonuksena vaan yksi kives: Itselläni on about 19 cm, mutta itselleni ei partnerin "sen" koolla ole mitään merkitystä, sillä olen enemmän top-henkinen. Muutenkin olen oikeastaan "rice queen" joten onpa noihin pienempiin jo tottunut. Kiitos vastauksista tähän asti. Mulla oli joskus nuorempana sellainen kokemus että menin yhden tyypin luokse yöksi.

No myöhemmin sitten baarissa yksi puolituttu tuli kuiskaamaan, että sulla on kuulemma tosi pieni. Eli juoru oli lähtenyt kiertämään ja tunsin itseni hylkiöksi, jota kaikki välttelevät. Edellinen kirjoittaja sanoi, että parisuhteessa koolla on vähemmän merkitystä kuin yhdenyön jutuissa mutta on aika tavallista, että kun tapaillaan niin sänkyyn mennään aika pian deittailuvaiheessa. Ongelma, joka mulle on muodostunut on se, että olen käynyt treffeillä ja tavannut kiinnostavia tyyppejä mutta en ole uskaltanut mennä sänkyyn asti kun olen pelännyt että tulen torjutuksi munan koon takia.

Ja se deittailu on sitten hiipunut aika nopeasti ilman seksiä. Oon nyt sitten elellyt yksin useita vuosia vaikka olen kuulemma hauska, kiva ja komea koska tuntuu että en pääse tuon sänkyvaiheen yli sinne parisuhteeseen asti torjutuksi tulemisen pelon takia.

Nykyään sanon aina etukäteen viestittelyssä, että mulla on sitten pieni kulli. Eipä ole kuin yks tai kaks kertaa muodostunut sen jälkeen esteeksi. Tätämkannattaa kokeilla, muuten käy just niin, että et kehtaa mennä sänkyyn, kun sen aika tulee ja vastapuoli alkaa menettää kiinnostusta tai luulla, että et pidä hänestä ja siksi et halua seksiä.

Rehellisyys aikaisin tässäkin valttia. Oikeesti ens kerralla sano etukäteen: Sitten on taas sekin juttu, että minkä kokoinen on kenenkin mielestä pieni.

Ilokseni olen huomannut, nyt kun on jo vähän kokemusta, että monella ei juurikaan ole isompi, tai sitten on muita puutteita, kuten ei seiso kunnolla, tai siemensyöksy on heikko jne Jos olet itse bottom, niin Sinun munasi koolla ei ole mitään merkitystä.

TOPilta usein vaaditaan isompaa kokoa. Minä olen top ja omistan keskikokoisen tai ehkä sitä vähän isomman vehkeen. Minä taas itse tykkään btm tyypistä jolla on pieni kyrpä. Minusta pieni on niin söpö. Toki tykkään myös muutenkin pienikokoisista hoikista pojista. Mutta se ei saa olla esteenä hyvään parisuhteeseen, on sitten mitä kokoa hyvänsä. Parisuhteessa kaikella muulla on enemmän merkitystä kuin kyrvän koolla. Jos kaverisi todella tykkää Sinusta, niin se hyväksyy Sinut juuri sellaisena kuin Luoja on Sinut luonnut..

Aivan olet aivan oikeassa, kyllä me Bottomit yleensä vaadimme, että TOP: Se on oikeastaan pidemmän päälle raivostuttavaa touhua noitten minimunasten kanssa ei meinaa tulla touhusta yhtään mitään ku aina luiskahtaa tietyissä asennoissa pois perseestä kesken aktin, niin siksi Itse Bottomina vaadin oikeesti TOP: Itse tykkään siitä että Top-olisi hyväkuntoinen ja urheilullinen kroppa ja muutenkin siisti, joka on täysin savuton, paitsi känni tupakointi satunnaisesti nyt sallittakoon, kunhan ei tule kaverille tavaksi mutta joo ihan kaikinpuolin olen samaa mieltä hänen kanssaan, kuten edellä jo mainittiinkin.

Ja tosiaankaankin niin parisuhteessa kaikella muulla on omat merkityksensä ja kyrvänkoko on sit aivan asia taas erikseen. Se ei liity parisuhteeseen mitenkään. Ei sun parisuhde toimi, jos joka kerta homma jää kesken samasta syystä. Sä tuon perusteella hermostut, jos et saa tarpeeksi isoa ja kaveri kokee, ettei saa sua tyydytettyä kuitenkaan, vaikka kuinka yrittäisi parhaansa ja sitten topilla ei kohta seiso sulle se pienikään ja teidän parisuhde on sitten siinä.

Sitä se "vaikeasti pantava tyyppi" tarkoittaa, vaikka olisit kuinka helppo tapaus tahansa. Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin. Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi. Komppaan kokemuksesta myös edellistä ; Naiset hakee yleensä isokaluista ja paksua. Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin.

Vaikuttaa siltä, että paras keino mulle pitää yllä seksuaalista markkina-arvoani ja haluttavuuttani on pitää itseni hoikkana ja poikamaisen komeana, jolloin topit kiinnostuvat musta edelleen pienestä munasta huolimatta. Mutta mitä kun ikävuosia tulee lisää? Olen kohta 30v ja tuntuu, että markkina-arvoni putoaa vuosi vuodelta kun ikää tulee lisää. Poikamainen kroppakaan ei enää pelasta kun naama alkaa valahtaa.

Eli edelleen pelkään, että jään yksin ja markkina-arvoni romahtaa ja kukaan ei huoli mua. Lisäksi tuntuu, että olen bottom vähän niin kuin default koska mulla on pieni.

En kyllä tiedä haluaisinko olla pelkkä bottom mutta tuntuu, että se on se rooli jota mulle tarjotaan koska siinä roolissa mulla on markkina-arvoa eniten.

Hyvä kroppa tietysti kiinnostaa, mutta edelleen olet vähän fixaantunut tuohon ulkonäköön. Itsellä,nuorempana suuria ongelmia,mkun oli pienimmuna, enkä edes ollut kovin komee.

Nyt 49v ja pikkuisen on tullut vatsaa, mutta näen itseni vihdoinkin 'normaalina' kundina ja seksiä saan joka viikko ja ei ole mitään vakikumppania edes. Sellainenkin vois olla mahdollista, mutta itse en nyt halua suhdetta: Elimei edes se ikä ole ongelma: Joka viikko eri seksikumppani? Eli kohta ole loppuunkaluttu lunttu, joka ei kelpaa enää kenellekään. Ihminen vanhetessaan jää todella yksin.

Jos suinkin mahdollista löytää vakipartneri sinne petisille, niin se on paras kaikista vaihtoehdoista. Sen lisäksi, että sulla on aina joku, jonka kanssa voit jakaa elämän iloineen ja suruineen, saat jatkuvasti aina vain parempaa seksiä, mitä enemmä opit tuntemaan partneriasi. Mä en tunne ketään ketkä olisivat olleet täysin tyytyväisiä yhden yön juttuihin. Ainahan toki aluksi hehkutetaan miten hyvää seksiä ollaan saatu, mutta kun pintaa raaputtaa niin lopulta kyse ollut jostain känniähellyksestä, jossa ollaan saatu vaan kassit tyhjiksi.

Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni: Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö. Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko. Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia. Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä.

Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon. Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi. Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena.

Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta. Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni. Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa.

Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani. Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä?

Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta?

Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit? Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt.

Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta?

.

: Pikku meis hyvä kalu homo

Pikku meis hyvä kalu homo Jokkaine immeine on ihan omalaisesa. Se on todella ärsyttävä olotila, kun tekee mieli laueta kunnolla mutta se ei vaan onnistu. Se on sitä tasa-arvoa. Metroseksuaalisuus on läpäissyt valtakulttuurin, mikä näkyy varsinkin nuorisossa. Mitä sie sillä tiijolla tiet? Rakastan sellaisia munia eli ei kiitos mitään pikku pilejä! En ole aivan varma olimmeko sängyssä, lattialla vai vessan lattialla.
ANIME GAY PORN HYVÄNNÄKÖINEN MIES 8
Pikku meis hyvä kalu homo Häntä kiinnostavat miehiset hyveet: Minulla oli mies, jolla oli pieni muna. Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Siitä en tykännyt, että koko ajan tykytti alapäässä. Se on todella ärsyttävä olotila, kun tekee mieli laueta kunnolla mutta se ei vaan onnistu. Ihanne koko on kohdallani cm. Vai tyhmä antaa isomunaiselle
Seksi homo shop gay seksiä Itsellä erektiossa 12cm, eikä kovin paksu. Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Mutta yleisissä mielikuvissa homoseksuaaliset miehet yhdistetään yhä androgyynisyyteen tai feminiinisyyteen. Mitä sie sillä tiijolla tiet? Se on kuin käsivarteni.
Artikkelit aiheittain Keskeisiä kirjoituksia Mikä on Sarastus? Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Ei pidä paikkansa, pikku meis hyvä kalu homo, olen tavannut monta homo joilla suunnilleen se cm pitkä mulkku joka on suunnilleen sama kuin heteroilla. Mutta yleisissä mielikuvissa homoseksuaaliset miehet yhdistetään yhä androgyynisyyteen tai feminiinisyyteen. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Penis on tutkitusti suurimmalla osalla miehiä peniksen pituus on noin 13 - 15 cm Joidenkin ihmisten penis saattaa olla jopa yli 20 cm, mutta tämä johtuu siitä, että he ovat useita kertoja venyttäneet erektioaikana paisuvaiskudosta erektioaikana helikopterin vetäessä heidän penistään ylöspäin, jolloin senttimetrimäärä peniksessä hiljalleen kohoaa korkeammalle.

Pikku meis hyvä kalu homo

TIUKAT GAY KALUT PUHELIN SEKSIÄ

Plussaa oli miehessä se, että hän ei välittänyt siitä, että hänellä on pieni penis, hän oli opetellut käyttämään sitä eikä juurikaan muutenkaan ollut kärsinyt koskaan seksin puutteesta ja satun tuntemaan yhden hänen exänsä, joka koki, että tuon miehen kanssa oli parasta seksiä ikinä,joten tiedän ettei mies vain puhunut lämpimikseen. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Eiköhän homoilla ole aivan normaalin kokoiset vehkeet, tietysti isoja kulleja on homoilla ja myös hetero miehilläkin. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Se on todella ärsyttävä olotila, kun tekee mieli laueta kunnolla mutta se ei vaan onnistu.