Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen. Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on. Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita.

Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa. Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute.

Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:. Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista.

Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on.

Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla. Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä.

Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta. Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää.

Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi. Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää.

Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:.

Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää. Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ?

Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää.

Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Kaupunginjohtaja on ainakin Kaupunginjohtaja on ainakin löytänyt: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Olen itse eronnut, ja en Olen itse eronnut, ja en todellakaan edes kaipaa kanssani asumaan ketään. On kiva tavata ihmisiä, saada välillä nauttia erilaisesta yhdessä olosta, mutta ei avioliitto tai avoliitto maailmaa pelasta. Jos on omaan oloonsa tyytyväinen, on kaikki hyvin. Mitä nirsoiluun tulee, on turha väittää, että naiset on tiukkiksia. Kun katsoo näitä "onnellisia avioparejakin", niin ei ole valinnat ainakaan ulkoisesti kovin kummosia. Mutta suomalasiet vaan on rumia, ja se tahdotaan usein unohtaa.

Nirsouteen liittyen, miehet on aivan yhtä nirsoja, kun naisetkin. Kyllä molemmissa vikaa on, siitä ei pääse mihinkään. Jokainen perus rumilus pitää itseään kauniina, ja kuvittelee voivansa valita. Yksinäisyys on pitkälti niin naisilla, kun miehillä, ulkoisen kauden korostamista. Vaikka naiset itseään laittaa, ei se useinkaan paljon kukkaisuutta lisää.

Koko suomessa on kourallinen suht kauniita ihmisiä vaikkakin kauneus on katsojan silmässä. Kaikki muut yli 5 miljoonaa, on rumia, kuvittelevat itsestään liikoja, vaativat vastakkaiselta sukupuolelta liikoja, odottavat liikoja. Itse olen iloinen ja tyytyväinen, jos jossain vaiheessa löydän sellaisen "partnerin", joka asuu omillaan ja tulee toimeen omillaan.

Antaa yhteistä aikaa, mutta hyväksyy myös molemille oman ajan, ja molemmille omat ystävät, tulot ja menot. Sellaiset ihmiset ovat vähissä, mutta ehkä joskus yhden sellaisen vielä löydän. Haluan, että molemmilla on oma asunto, että saa välillä välimatkaa.

Liian tiivis yhdessä olo ei palkitse ketään. Itse en edes kuvittele olevani mikään ruusunen. Mutta hyväksyn itseni näin. Jos joku ei hyväksy, on ongelma hänen, ei minun.

Elämä on valintoja Todellisella rakkaudella ei Todellisella rakkaudella ei ole mitään tekemistä koulutuksen,ulkonäön,varallisuuden,tai muunkaan pinnallisen kanssa.

Tutustuin mieheeni netin kautta,ja hän olikin aivan erilainen kuin kuvassaan,joka oli monta vuotta vanha,ja muutama muukin asia osoittautui kaunisteluksi,mutta rakastuinkin siihen aitoon ja oikeaan ihmiseen jonka yllättäen tapasin,en siihen mielikuvieni adonikseen,jota olin luullut menneeni tapaamaan.

Olen onnellinen oman "kaljamahamieheni"kanssa,hän on mahtava ihminen! Kehotan muitakin olemaan vähemmän kriittisiä,muuten saattaa elämäsi ainoa "se oikea"lipua ohi,jos et näe pintaa syvemmälle. On hämmästyttävää, miten On hämmästyttävää, miten paljon mölyä ja eripuraa moinen nollatutkimus on herättänyt.

Se että joku tekee gradun ja laittaa mielipiteitään paperille, ei tee asiasta tosiasioita, niinkuin Henry Laasanen artikkelin lopussa kovin koittaa markkina-arvo teoriaansa mainostaa. Muutenkin en ymmärrä suurimman osan kommentoijien halukkuutta tehdä seksistä, ja ennenkaikkea parisuhteesta ja yhdessä elämisestä, tasarvo kysymystä, viimeksi kun tarkistin, niin kaikki kuulumme samaan lajiin, jonka jatkuvuuden takaamiseksi kaikki ylempänä on enemmän ja vähemmän välttämätöntä.

Siis ihan vain oman mielenrauhan takaamiseksi, etsikää umppani kenen kanssa olette onnellisia, tuijottamatta liikaa sixpäkkiä tai F-koon kuppeja, eiköhän loppu tule ihan itsestään. Voisiko joku järjestää sinkkutreffejä, idea lyhyesti. Treffitapahtumassa olijoilla voisi olla esittelykortti itsestään ja kortissa: Ikä, asuinpaikkakunta, harrastukset, onko lapsia ja paikka muistiinpanoille.

Tämän jälkeen voi treffien järjestäjien kautta saada esim kolmen treffeillä olleen sähköpostiosoitteen ja näin kaksi yksinäistä voisivat löytää itsensä. Järjestäjänä voisi olla vaikka Länsiväylä-lehti! No voi perskutarallaa näiden No voi perskutarallaa näiden sinkkujen kanssa.

Ja naimisissa olevat taas saavat ystävättäriä joka sormelle ja sen päähän. On se niin väärin! Netissä törmää jatkuvasti Netissä törmää jatkuvasti miehiin, jotka syyttävät noin 3 miljardia maailman naista siitä että eivät kelpaa kenellekkään.

Ihanko oikeasti vika on niissä 3 miljardissa naisessa, eikä siinä yhdessä miehessä? Jos ei kenenkään kanssa synkkaa, niin olisiko mahdollista että omassa asenteessa olisi jotain korjattavaa? Itseäni ei varsinaisesti kiihota mies, jonka mielestä kaikki maailman ongelmat johtuvat naisista ja tämä julistetaan jatkuvasti ääneen ja lopuksi vaaditaan että jostain säälistä ja sympatiasta pitäisi kuitenkin suostua harrastamaan seksiä tällaisen katkeroituneen miehen kanssa, eikä niin väliä vaikka ei itse haluaisikaan.

Noilla repliikeillä tuskin lohkeaa tulevaisuudessakaan, uskallan veikata. Ja kaiken kirkastavana loppuhuipentumanahan tässä on vielä se, että naisten pitäisi harrataa seksiä kenen tahansa kanssa ja milloin ja missä vain, mutta sitten nainen on kuitenkin halveksittava huora, jos on useampia suhteita ollut. Kyllä maailmassa naisia Kyllä maailmassa naisia riittää suomalaismiehelle, mutta siihen liittyy sitten vääjäämättä runsaasti rahallista panostusta ja matkustelua ties mihin maailman ääriin vieraisiin kulttuureihin.

Tätä tuskin voi pitää minään optimiratkaisuna suomalaisten ATM-miesten ongelmiin, etenkin kun samaan aikaan ATM-miehet kuitenkin elättävät suuren joukon suomalaisia pihtarinaisia tulonsiirtojen muodossa Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitää asiat järjestää niin, että ATM-miehille on seuran löytäminen helpompaa ihan täällä kotikonnuilla.

Nyt pikemminkin tuntuu, että se muuttuu vaan vaikeammaksi koko ajan. Arvoisa Jorma, tunnut Arvoisa Jorma, tunnut tietävän, miten asiat ovat ja haluat sille arvostusta. Me muut kaltaisesi ATM-miehet luemme mielipiteitäsi arvostaen. Odotuksesi, tunteesi ja ajatuksesi saavat sinut luomaan ja muokkaamaan todellisuuttasi. Ole varuillasi kun joku haluaa kertoa sinulle asioiden oikean laidan. Ainoa todellisuus, josta tiedät jotain, on oma todellisuutesi.

Kyllä sivistyneessä systeemissä pitäisi olla niin jotta että meille kolmikirjaimisille uroille elämä ei muuttuisi vaikeammaksi koko ajan. Melkein jo mieleni olen pahoittanut seuran puutteesta, tarkoitan laadukkaan seuran. Maahanmuuttajista on toivottu Maahanmuuttajista on toivottu helpotusta Suomen huoltosuhteeseen, eli maahanmuuttajat lisäisivät työssäkäyvien määrän suhdetta työelämän ulkopuolella oleviin. Miespuoliset maahanmuuttajat aiheuttavat aina, että joku mies jää ilman naista.

Tämä lisää syrjäytymistä ja työelämän ulkopuolelle jäämistä. Naismaahanmuuttajan vaikutus on päinvastainen: Kun otetaan huomioon maahanmuuttajien heikko työllisyystilanne, saattaa miespuolisten maahanmuuttajien vaikutus huoltosuhteeseen olla jopa negatiivinen.

Maahanmuutossa tulisi siis suosia naispuolisia henkilöitä. Kätevä tapa laskea Kätevä tapa laskea syrjäytymistä vain miesten parisuhteettomuuden osalta. Itselläni yksikään entisistä Itselläni yksikään entisistä miesystävistä ei ole ollut korkeasti koulutettu, paljon tienaava, taikka sitten bodattu komistus. Komea voi olla vaikka olisi kaljamaha, eikä se komeuskaan ole tärkeää jos on mukava ihminen. Enemmän tunnen naisia jotka eivät ole vielä parikymppisinäkään olleet yhdessäkään "oikeassa" parisuhteessa, kyllä se on näyttänyt miehillä olevan helpompaa.

Ja aivan naurettavaa miettiä jotain markkina-arvoa, se on pelkkää ihmisten esineellistämistä. Minä elätän itse itseni, nykyisen avopuolisoni kanssa maksamme kulut yhdessä, reilusti.

Ei se ole toisen tehtävä elättää toista aikuista ihmistä, ellei sitten aivan välttämättä itse halua. Ja nuo treffitapahtumat muuten kuulostaa hyvältä.

Jotain syväluotaavampaa kuin "speed dating". Olen saanut miehistä Olen saanut miehistä tarpeekseni pitkäksi aikaa. En enää ymmärrä, enkä etenkään jaksa teitä, miehiä. En halua enää ketään miestä elämääni yrittämään hallita mua tai elämääni, määräilemään, kontrolloimaan tai hyväksikäyttämään tavalla tai toisella.

Jompikumpi iltapäivälehdistä oli tehnyt naisista vastaavan listauksen kuin on tuossa alla nyt miehistä. Tein sitten miehistä oman listauksen. Ihminen kaipaa sitä enemmän mahdollisuutta yksinoloon, mitä rakkaampi hän on itselleen.

Iloa ja rauhaa 1. Helinälle Ihmettelen hieman Helinälle Ihmettelen hieman tekstiänne. Ehkö haette vääristä paikoista, tai sitten Teillä on sitoutumisen pelko, ja haluatte nähdä kumppaniehdokkaissanne jotain vikaa. Tyypillistä Teidän ilmaisemamme kaltaisen kirjoituksen kirjoittajille usein on, että oma käytöksenne saa aikaan toisessa reaktion, jonka sitten luokittelette johonkn kategoriaan, tai teette vastareaktiosta esim. Helinälle Vaikuttaa, että Helinälle Vaikuttaa, että olette onnistunut kehittämään itsellenne melkoisen vihan sukupuolta kohtaan, jonka kanssa elämisestä voisitte pystyä nauttimaan ilman tuollaista asennetta.

Helinä Siikala on runoilija, Helinä Siikala on runoilija, ei kommentin kirjoittaja. Laasasen teorian perusongelma Laasasen teorian perusongelma on, että ihmisten tasoa mitataan. Ei siinä ole jotain yleistä paremmuusjärjestystä vaan kuka kenellekin sopii on yksilöllistä. Teoriassa on outoa myös se, että vallan katsotaan olevan naisilla. Teorian mukaan naisten markkina-arvo on korkea n. Miesten taas on teorian mukaan mahdollista vaikuttaa omaan markkina-arvoonsa hankkimalla statusta, omaisuutta, ihmissuhdetaitoja.

Tämän luulisi toimivan miesten eduksi: Mutta sinkkunaisten suuremmasta määrästä järjestelmän katsotaan jotenkin kierosti suosivan naisia. Vaikka miehillehän kelpaisi ihan kuka tahansa nainen kunhan ei ole ruma tai vanha! Täälläkin keskustelussa on väitetty naisten saavan kymmeniä ja satoja vastauksia deittipalveluissa. Ja väitetty, että naisten on sopivampaa kuin miesten esittää vaateita ulkonäölle. Oman kokemukseni mukaan erittäin moni miehistä ilmoittaa etsivänsä hoikkaa, nättiä, kivannäköistä naisten.

Deittipalveluissa on satoja miehiä, jotka eivät profiilissaan kerro itsestään käytännössä mitään, joten ei ole mitään minkä perusteella heistä voisi kiinnostua. Kirjoittakaa hyvät ihmiset edes jotain itsestänne, jos toivotte saavanne vastauksia! Sitten kun jollekulle kirjoittaa, ei vastausta välttämättä saa. Vastausta ei yleensä tule myöskään niihin, missä mies on ensin ottanut yhteyttä ja sitten vastaan hänelle. Useimmat yhteydenotot ovat sellaisia, että niistä ei käy mitenkään ilmi, että omaan deittiprofiiliini olisi lainkaan tutustuttu, joten oletan että sama teksti on lähetetty lukemattomille naisille.

Ja sitten valitetaan, ettei naiset viitsi vastata. Olen myös kuullut naisilta kokemuksia, että yhteyttä ottavat miehet, jotka haluavat seksiä, mutta vakavammasta suhteesta kiinnostuneita ei löydy sitten millään. Vinoutunut ja vääristynyt Vinoutunut ja vääristynyt patriarkaalisuus tappaa, vaurioittaa ja vahingoittaa sekä miehiä että naisia monin eri tavoin. Se on kovaa, julmaa ja raakaa sekä epäoikeudenmukaista. Se tuhoaa hyvää ja hyviä arvoja ihmisyydessä.

Se tuhoaa ja tappaa ihmisiä. Se tuhoaa herkkyyttä ja kauneutta ihmisissä sekä maailmassa. Ehkä miesten ja etenkin patriarkaatti-miesten tulee katsoa peiliin, kun siihen etsitään syytä, miksi yhä useammat naiset haluavat asua yksin ja ehkä olla myös yksin.

Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme. Suomalainen nainen on kaiken Suomalainen nainen on kaiken korkeakouluista, naistenlehdistä ja feministipropagandasta oppimansa jälkeen niin kylmä, julma ja ruma, ettei hän pidä suomalaista miestä minään.

Kaikki eksoottiset elätit kyllä kelpaavat. Olen tosin huomannut, että Kainuussa, Lapissa yms. Rakastettavampia naisia ovat kuitenkin monien muiden maiden leidit. Katolisissa maissa naiset ovat naisia, usein vailla feminististä miesvihaa.

He osaavat arvostaa ja rakastaa jopa suomalaista miestä vaalea tukka ja pohjoismainen raamikkuus ovat monille latinonaisille suorastaan kiihoittava yhdistelmä.

Luuserimiehet, lähtekää ulkomaille, vaikka sinne Thaimaaseen, niin huomaatte että oikeita ja sydämellisiä naisia on todellakin olemassa! Suomesta ette niitä tule koskaan löytämään. Intiaani-Janne, minä Intiaani-Janne, minä onnittelen sinua kyvystäsi yleistää. Kohta missä itse tulet esille "olen tosin huomannut" Hillitöntä elämisen hyrskettä kannattaa varmaan ihan jatkaakin, taholtasi, silloin sun tällöin.

Jollei toimi, tiedät suunnan: En lukenut näitä kaikkia En lukenut näitä kaikkia viestejä. Ensimmäisen luin ja heti tuli mieleeni, missä niitä naisia on pilvin pimein.

Jokaista miestä kohti on noin naista riippuen vähän ajasta ja paikasta. Mies vain valitsee mieleisensä. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Paritanssi on se laji, jossa miehet ovat kuninkaita, kukkoja tunkiolla ja naiset odottavat omaa prinssiään. Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi.

Googleen vaan haku tanssinet tai tanssikurssit T. Yksi, joka haluaa jakaa elämänsä tanssivan miehen kanssa. Millä perusteella Henry Millä perusteella Henry Laasasta nimitetään "tutkijaksi"?

Onko hänellä akateeminen jatkotutkinto? Onko hän julkaissut yhtäkään tieteellistä artikkelia referee-tasoisessa tieteellisessä julkaisussa? Tuntuu, että useimmilla Tuntuu, että useimmilla naisilla ja myös joillakin miehillä on suuria vaikeuksia myöntää, että Markkina-arvoteoria on paikkansapitävä.

Teoria on niin totta, kuin vain voi olla, menkää nyt herran jestas katsomaan maailmalle, miten siellä ihmiset elävät. Teoria on lähinnä itsestäänselvyys. Ravintolassa tämä näkyy selvimmin. Kyllä siellä ihmiset pariutuvat jos sitä on etsinyt juuri teorian mukaisesti.

Kyllä ne ATM-miehet ja naisetkin lähtee sieltä yksin kotiin. Kritisoitte, että ei saa luokitella ja arvottaa ihmisiä. Vastaan, että miksi sitten teette niin.

Sillä tehän teette, tiesitte sitä tai ette. Asia, mitä monet eivät ole ymmärtäneet on, että kyseessä ei ole yleensä tietoiset valinnat. Kyse on tiedostamattomista arvostuksista, niistä jotka vaikuttavat meidän tunteisiimme. Niitä me kaikki teemme, halusitte myöntää tai ette. Me kaikki otamme parhaan mahdollisen kumppanin, minkä saamme. Kriteerit voivat olla vähän erilaiset eri ihmisillä, mutta keskimäärin kuitenkin hyvin samanlaiset.

Useimmiten se on ulkonäkö mikä vaikuttaa eniten, tämä ei tarkoita ettei muilla kriteereillä olisi merkittävää vaikutusta. Näin se vain on. Jotkut ovat vähätelleet tässä keskustelussa Laasasen tekstejä ja Markkina-arvoteoriaa joka ei siis ole Laasasen teoria , väittäneet nollatutkimukseksi tai kyseenalaistaneet hänen tutkijan taitojaan lukematta gradua.

Teoriaa ei saa teilata siksi, että se antaa epämieluisia tuloksia. Tämä teoria tuntuu olevan naisille ns. Tosiasioiden tunnustaminen ei tarkoita, ettei voisi rakastaa tai olla rakastettu. Laasaselta unohtuu nyt yksi Laasaselta unohtuu nyt yksi asia. Meinasin jo lopettaa koko homman kun minuun otti yhteyttä ikäiseni nainen. Hänhän se osoittaitui ihanaksi ihmiseksi.

Ei haihatellut mammonan perässä ja oli itsekin ihan tavallinen ihminen. Olemme olleet nyt yhdessä jonkin aikaa ja olemme molemmat tosi tyytyväisiä. Niin että kyllä sieltä treffisivuiltakin löytää ihanaa seuraa. Ilmeisesti se on vain harvinaista. Ei tämä pidä paikkaansa.

Meitä vapaita, koulutettuja, kunnollisia ja vähintään kohtalaisia miehiä on treffipalstoilla varmasti enemmän kuin baareissa keskimäärin. Emme me jaksa juosta baareissa ryyppäämässä. Joten nainen, ole aloitteellinen ja rohkea, viestittele ensin tarpeeksi, ennenkuin annat henkilötietosi. Fiksun ihmisen tunnistaa sekopäästä kyllä viesteissä. Narsistit ym on sitten vaikeampi juttu, mutta se ei ole pelkästään treffipalstojen ongelma.

Rohkeutta ja tervettä varovaisuutta! Olen tehnyt alotteita paljon mutta ei naiset haluu tutustua ja sitten ne kuselta haisevat juopot kelpaa jotka juovat joka viikonloppu. En tosiaan ole mikään komistus mutta en etsi mitään palvelijaa vaan teen ruokani ja pesen itse vaatteeni. Baareissa en ole käynyt 4 vuoteen. Suomalaiset naiset on valitettavan usein arkoja ja ujoja. Alkuun pääsee kun siirtää katseen omista kengistä toisen ihmisen kenkiin. Niin se valitettavasti, että naisia kiinnostavat "jännittävät" miehet.

Miehen pitää olla vähän renttu, jotta se naisia kiinnostaisi. Hyviä miehiä on olemassa, mutta ne eivät pidä itsestään suurta meteliä eikä niitä naiset muutenkaa huomaisi, vaikka sylissä istuisivat. Taksinkuljettajan ammatissa on hyvin tullut tämä kuvio tutuksi ja välillä mieleen tulee ajatus kyyditettävistä, että miksi ihmeessä noin fiksun oloinen nainen on lähtenyt tämän retkun matkaan, jonka taksikuski tuntee vanhastaan? Moderoiko tätä palstaa e-kontaktin yhteyshenkilö? Siltä tuntuu kun kaikki hyvät suosittelut vaihtoehtoisista treffipalstoista katoaa kuin tuhka tulee.

Täällä on mainitu mm seuraavat treffipalvelut: Mistä sinä tiedät siellä baarissa onko mies mukava kun näet hänet? Mistä tiedät vaikka se olisi narsisti, ja näyttää ja kuulostaa mukavalta. Ei ketään opi tuntemaan ennenkuin aikojen päästä. Siksipä suhteeseen ei kannata mennäkään kauheella tohinalla, mitä hitaampaa tutustuminen on sen varmemmin opit tuntemaan toisen ja ennestään vieraan ihmisen.

Ei se tee ihmisiä tutuiksi jos on tavannut ja aijotaan alkaa seurustelemaan, siitä on vielä pitkä matka tuntemiseen. Jotku näyttävät luonteensa vasta sitten kun ovat olleet aviossa tai avossa vuosia, kunnes alkaa tapahtumaan. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Ehkä sinun pitäisi lukea viestit loppuun asti, sillä minä olen kyllä mies ja kirjoitin naisten tapailusta miehen näkökulmasta.

Ja minä en kirjoittanut tapailusta ylipäätään, vaan kirjoitin siitä, miten internetin käyttäjäkunta on muuttunut kolme-viisi vuotta sitten huonompaan suuntaan. Ja netissä noita retkumuijia ei tunnista kyllä riittävän hyvin, koska moni on vuosia hionut huijaustaitojaan kirjoittamalla. Varattuja naisia on netissä tullut aina vastaan Yleensä homma on ollut niin, että nainen on avoliitossa ja paljastanut olevansa varattu joko ennen ensitreffejä, tai ensitreffeillä. Jos asia on paljastunut vasta ekoilla treffeillä, on nainen yrittänyt vikitellä minua sänkyyn, mutta olen kieltäytynyt.

Toisinaan kuitenkin varatuissa on niin ovelia tapauksia, että sinkkuuden kulisseja on pystytty pitämään yllä pitkäänkin. Hanellä oli vuokrattuna toiselta paikkakunnalta asunto, jolla piti yllä näytelmää sinkkuudestaan. Heh, mistä noin mustavalkoinen asenne? Minä olen ainakin mielestäni kunnollinen mies ja olen baareissa varsin sosiaalinen ja iloinen.

Lisäksi käyn aina tanssimassa. Mulla ei ole kuitenkaan tapana harrastaa yhdenyönjuttuja, jotka eivät oikeasti johda mihinkään. Ei ole ihme jos ei uskalleta alkaa seurustelemaan, kun pitää varoa, että mitä voi puhua ja miten olla, ettei kuvitella , jaa tässä taas yksi niitä kyttääjiä. Ihmiset sairastuvat noihin rahajuttuihin puolin ja toisin, ettei viedä häneltä ja jos se luulee, vaikeeta on.

Miehetkin alkaneet kyttäämään naisen rahoja, ei haittaa vaikka mummo-ikäisen saa avokseen, ajat muuttuvat eskoseni! Mikä sinun mielestäsi tarkoittaa noita asioita? Kun sairastuin vakavasti, mutta sairauteen, mistä toipuu, niin naisten mielestä olinkin jo loinen, tyhjäntoimittaja ja peräkammarin poika. Tuo on status, mistä en pääse eroon, koska sairausvuodet näkyvät cv: Mä kirjoitin, että tapailen naisia ja olen kyllä mies.

Ja fiksua ihmistä ei kyllä välttämättä tunnista viesteistä. Huumeita käyttävä psykopaattinainen pystyy kirjoittamaan jopa paljon fiksumpaa tekstiä, kuin korkeasti koulutettu nainen.

On myös otettava huomioon, että netin treffikanavien naiskäyttäjäkunnasta jopa puolet on narsisteja. Myös duunarille totean, että sama ongelma se on meillä nk.

Ja sitten jos vielä tykkää satsata esim. Eikö kaksi tylsää voi keksiä yhteistä tekemistä? Tuskin se nyt siitä kii onko toinen tylsä kun et aluksi edes tunne miestä. Naiset nyt yleensä päättää ulkonäön perusteella että onko mies mukava vai ei. Oma ulkonäköni tuskin miellyttää kovin montaa naista ja siksi ei kukaan haluakkaan tutustua. Enkä taatusti ole juoppo narsisti. Mistäpäin olet ja minkäikäinen? Naiset ootte salaperäisiä , siksi niin ihania..

Kyllä valitettavasti asia menee juurikin näin. Työelämässä on kehuttu tapaani toimia työnjohtajana työntekijöiden puolelta, jossa mua on pidetty ihmisläheisenä johtajana. Lisäksi naispuoliset tutut ovat ihmetelleet miksei mies seurustele ollenkaan, mikä keskustelussa liittyi silloin omiin harrastuksiin ja sen tuomaan kroppaan sekä jopa persoonana kehuttu usein isä tyypiksi. Baareissa on omana itsenään tullut yritettyä aikoinaan iskeä naisia heikolla lopputuloksella, mutta insinöörin aivoilla olen osannut astua ulos laatikosta ja on tullu koitettua myös niin sanottua pahan pojan tyyliä, joka hämmästyksekseni toimi täydellisesti eli itsekkäästi käyttäytymällä natsas ja naisia sai.

Tämä tyyli ei kuitenkaan tuntunut hyvältä, sillä se ei ollut mua itseäni ja se tulikin pikaisesti dumbattua. Netissä kokemukset on samoja, mutta kuitenkaan siellä en ole koittanut tuota itselleni sopimatonta tyyliä. Tunnistinkin itseni tuosta tekstistä sillä olen alkanut "erakoitumaan" sekä viimeajat olen tosiaan miettinyt, että pitää totuttautua matkustamaan yksin, kun samanhenkisen naishenkilön löytäminen seuraksi on melkein mahdotonta.

En toki ole katkera, vaan etsin vieläkin seuraa eräällä treffipalstalla tänäkin päivänä. Mitä tässä tarkoitetaan narsistilla? Omat kokemukseni nettitreffailusta sijoittuvat En tavannut ainuttakaan alkoholistia, narkomaania, rikollista tai psyykkisesti sairasta. Kaikki tapaamani miehet olivat ihan asiallisia, sekä ammatti koulu pohjaisia että korkeasti koulutettuja. Noin 5 prosenttia määrästä johti johonkin enempään.

Seurustelin kolmen kanssa noin vuoden, yhden kanssa 3,5 vuotta ja nyt tän viimeisen kanssa olen ollut yli 6 vuotta. Nykyinen mieheni löysi minut netistä. Minä olin ensimmäinen nainen, jonka hän tapasi. Mieheni on hyvännäköinen, täysin päihteetön, varakas, keskustelutaitoinen, älykäs ja paljon muuta hyvää.

MInä olen päihteetön, kaunis, liikunnallinen, omaan syvän arvomaailman ja paljon muita hyviä ominaisuuksia. Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat tavanneet seurustelu tai elämänkumppanin netissä.

Miksi netistä ei voisi löytää?? Sinun näkemyksesi perustuu sinun kokemukseen. Sinun kokemus on totuus sinulle, mutta ei monelle muulle. Miksi pidät tietoa aiemmasta rikollisuudesta tai päihdeongelmasta sivuseikkana ja sen huomioonottamista tuomitsemisena?

Nehän juuri viittaavat siihen, että ihminen todennäköisesti ei ole tasapainoinen. Kuvitteletko, että tuollaisiin ongelmiin johtavat syyt ovat jotenkin ohimenevää tai itsestään ajan kanssa parantuvaa laatua? Että yksi ja sama ihminen on yhtenä päivänä päihdeongelmainen tai rikollinen ja toisena päivänä ongelmaton tyyppi?

Valitan, mutta kuvitelmasi on paha harha. Päihdeongelma, väkivaltaisuus ja rikolliset taipumukset ovat juuri niitä, jotka eivät IKINÄ mene ohi itsestään eikä niitä voi hoitaa pois myöskään rakkaudella.

Ihminen muuttuu ja paranee vain, jos itse haluaa tehdä kovan työn sen eteen. Hyvin moni ei halua. Tulkaa kaikki rikolliset ja päihdeongelmaiset tutustumaan minuun, minä en tuomitse, vaan haluan tutustua teihin.

Miksi aloitat niistä, joiden kanssa riskit ovat suurimmat? Pelkäätkö, että et kelpaa ongelmattomille, joiden kanssa olisit turvassa? Kehitä omanarvontuntoa niin, että uskallat valita oikeasti hyvää etkä huonoa, jonka turhaan kuvittelet pelastavasi.

Perustotuus on kiveen hakattu ja muuttumaton: Kukaan ei voi muuttaa toista. Onneksi miehet eivät koskaan päättele naisten ulkonäöstä mitään tai sellaista Lopettakaa tuo lapsellinen miehet vs. Olen kyllä sitä mieltä että on parempi yksin kuin huonossa seurassa.

Tuon itse niin paljon suhteeseen että olen joutunut pettymään monesti. Ihmissuhteet on kuitenki vuorovaikutusta ja jos itse antaa ja toinen vain ottaa niin se ei ole ok. Itselleni itsenäisyys on tärkeämpi juttu,jos ei löydy tasaveroista kaveria,niin parempi näin! Alkoi tuo viestisi aika huonosti, esim. Kannabiksen kieltäminen alunperinkin oli niin suuri moka että lasken sen kristinuskon jälkeen pahimmaksi rikokseksi ihmiskuntaa vastaan mitä on koskaan tehty.

Nyt jos sitten jossain treffipalveluissa on alkanut näkymään enemmän avarakatseisia ja valveutuneita nuoria aikuisia jotka osaavat itse ottaa asioista selvää eivätkä usko ihan kaikkea propagandaa mitä viralliset tahot ovat aikojen saatossa suoltaneet, minä näen sen vain HYVÄNÄ asiana. Mutta loppuosa viestistäsi oli täyttä asiaa. Se mikä koski miesten ja naisten erilaista suhtautumista deitti- ja parisuhdemaailmaan. Näissä kuvioissa on nykyään sekin pielessä että tasa-arvo puuttuu.

Miehiä ihaillaan sekä miesten että naisten puolelta jos he ovat seksuaalisesti aktiivisia - naisia halveksutaan kummaltakin suunnalta. Herää kysymys, että mistä miehet kuvittelevat löytävänsä niitä naisia? Kannattaisiko ehkä muuttaa pikkuhiljaa ASAP niitä asenteita? Mä taas olen luopunut toivosta. Maa ilma on täynnä tyhjäpäämimmejä mitkä tsiigaavat tositv: Ilmankos sitten aina hairahtuvatkin pelimiesten yms.

Voisit säkin lukea viestini hieman tarkemmin. Mä harrastin nettitreffeilua vuosina ja olen siis mies. Pari pidempää juttua mäkin netistä löysin, mutta joukossa oli mm. Netissä pyöri minun mielestä vielä silloin ihan normaalihkoa sakkia sillain 90 prosenttisesti. Tuossa aikavälillä kuitenkin tapahtui muutos huonompaan suuntaan ja alkoi tuntumaan siltä, että naiset ovat joko niitä usean miehen pyörittäjiä, tai sitten oikein kunnolla narkkareita.

Sä voisit ottaa huomioon tuosta omasta käytöksestäsikin, että jos olet tavannut netistä yli sata miestä, niin kyllä säkin silloin menet noihin usean miehen pyörittäjiin, joihin en koske pitkällä tikullakaan. Sitäpaitsi sä et voi tietää yhden tapaamisen perusteella, mitä sä tapasit. Sä olet juuri niitä sekopäänaisia, joihin netissä törmää tuontuostakin, jotka luulee, että parin viestin ja yhden tapaamisen perusteella tietää toisesta kaiken.

Et tiedä toisesta yhtään mitään, vaan sä luot itsellesi mielikuvan henkilöstä. Hän käyttää päivätyönään huumeita. Ne, joita hän ei ole raiskauttanut, ovat olleet siinä uskossa, että tuo mies on ihan tavallinen "hyvä mies". Jos ihminen katsoo vain ensivaikutelmaa, hän ei tiedä tapaamastaan yhtään mitään.

Ensivaikutelmaan vaikuttaa paljon myös ihmisen oma subjektiivinen maailmankatsomus ja huijarit ja narkkarit ovat keskittyneitä juuri hyvän ensivaikutelman luomiseen, koska se on ainoa, mitä heillä on tarjota.

Kyllä minä viittasin sellaisiin huumeidenkäyttäjiin, jotka käyttävät niin kannabista, kuin suonensisäisiäkin. Aika usein muuten ne kannabiksenkäyttäjät käyttävät myös kovaa kamaa.

Kannabis on terveellistä käyttää joissain sairauksissa, jos sitä käytetään pieninä annoksina, mutta päihteenä en sitä kovin terveelliseksi sanoisi. Säännöllinen kannabiksen käyttö aiheuttaa sen käyttäjiltä kuulemieni tietojen mukaan riippuvuuden vuoden kuluessa käytön aloittamisesta. Alkoholi ei aiheuta riippuvuutta, kuin kymmenelle prosentille ihmisistä. On myös huomattavaa, että aina, kun kannabiksen terveyshaittojen pienuutta esitellään, vertauksissa on yksi kaannabissätkä vastaan koppa kaljaa.

Vertauksien mukaan on terveellisempää vetää yksi sätkä kannabista viikossa, kuin juoda koppa kaljaa kerran viikossa. Jokainen varmasti tajuaa tuon asian maalaisjärjelläkin, mutta kumpi on terveellisempää, juoda sixpack viikossa, vai polttaa sätkä kannabista viikossa Juu, ja sitten siihen asiaan, että mitä kannabiksella tekee viihdekäytössä?

Kannabissätkän polttanut jätkä istuu perseellään kusilammikossa ja keskustelee oman varjonsa kanssa. Kopan kaljaa juonut jätkä on kolme päivää tiedottomana sairaalassa. Kuusi kaljaa juonut jätkä bilettää muijien kanssa tanssilattialla. Olenkin huomannut, että kannabiksen ja ateismin puolesta puhuvat yleensä samat henkilöt. Noiden henkilöiden mielestä kannabis ja ateismi on älykkyyden merkki; kun ei älyä oikeasti ole, niin keksitään älylle uudet mittarit.

Psykopaattien hommaa niin kannabis, kuin ateismikin, sanon minä. Miesten seksuaalisesta aktiivisuudesta olen sitä mieltä, että ei miehet niitä seksuaalisesti aktiivisia miehiä arvosta. Naiset kyllä arvostaa, mutta miehistä niitä arovstaa vain ne seksuaalisesti aktiiviset miehet itse.

Kyllä pelimies- ja panomiespalvonta juontaa sieltä heistä itsestään ja naisista. Hei Nähtyjä on, kirjoitat aika rajusti jostain tapauksesta joka tekee ikäviä asioita netissä tapaamilleen naisille.

Jos tiedät jotain tällaista, ilmoitathan ko. Eli kunnollinen mies pitäisi löytää? Ja olet jo todennut, että baareista sellaista ei löydä. Eli silloin varmaan pitäisi katsella muualtakin, esim harrasteista, vaikkapa noista sporttiharrasteista. Ja totta kai myös kaveripiirin kautta, että onko sitä kautta vapaita miehiä liikkeellä. Mutta millaista miestä olet hakemassa muuta kuin, että kunnollinen? Kyllähän tätä palstaakin lukee joukko miehiä, joista varmaan osa on ihan potentiaalisia.

Olet vain nirso eikä sulle kelpaa sii mikään tavis. Melkein kaikki naiset on samanlaisia, etsivät komeaa rikasta miestä ja valittavat kun kukaan ei huoli tai löydy. Tässä voi olla vähän perääkin. Mullakin oli naistuttava joka valitti että kukaan ei ole kiinnostunut. Samaan aikaan tiesin ainakin 5 äijää jotka oli siihen ihastuneita itse olin niistä yksi ja hän oli silläkin viikolla saanut useamman treffipyynnön.

Kun naiset sanovat etteivät löydä miehiä, se tarkoittaa että ei ole olemassa miehiä jotka täyttäsivät heidän kohtuuttomat vaatimuksensa. Koska jos hän itse painisi samassa sarjassa mistä haluaa miehen, ongelmaa ei olisi.

Anteeksi nyt vaan, mutta jos esim. Naisilla on oikeasti täysin kohtuuttomat vaatimukset miesten suhteen. Ne joilla ei ole, ovatkin olleet parisuhteessa jo pitkään. Harva se mieskään kelpuuttaa jokaikistä naista Saamasi miinukset todistavat sinun olevan oikeassa. Naisilla on yksi vika. He osaavat valittaa, ts, lätkiä peukkuja alaspäin tai mennä henkilökohtaisuuksiin mutta he eivät osaa ratkaista ts. Naisista ei ole johtajiksi, koska he ovat hyviä neuvonantajia, mutta huonoja päättäjiä.

Valitettavasti tuo "hyvä neuvonantajakin" pätee vain osaan naisista. Suurin osa naisista ei tunne itseään, joten he eivät voi antaa myöskään päteviä neuvoja. Juuri tuollaiset naiset jotka eivät tunne itseään valittavat kun eivät saa kunnollista miestä, vaikka sopivia ja ihastuneita miehiä parveilisi heidän ympärillä mistä poimia se kunnon mies.

Vasta sitten kun nainen tulee siihen ikään että lapsia pitäisi alkaa tosissaan tekemään jos meinaa joskus onnistua, eli 35 vuotiaana, tulee naiselle hätä ja hän tajuaa että nirsoilulla ei pärjännytkään. Ei niin, mutta miehille ei ole mikään ongelma "tyytyä" omaan tasoon. Itämaan kameli puhuu viisaita sanoja. Juuri näinhän se menee. Mielummin ilman kuin Hillman. Hyvä "kameli2,asia on juuri näin. Jos nainen esittelee profiilissa itseään viiden rivin verran ja vaatimuslista on 50 riviä ,on jossain vikaa.

E-kontaktissa on hyvin paljon naisia joilla ei ole aikomustakaan tutustua miehiin tai korkeintaan käydään syömässä miehen piikkiin hyvä ravintolaillallinen. Monille nettideittailu on ajankulua kun ei ole oikein muutakaan Pidätkö sinä siis lapsia ja vähäistä koulutusta miinuksena parisuhdemarkkinoilla? Tai ylipäätään jaatko sinä ihmisiä eri luokkiin?

Että akateemisesti koulutettu on arvokkaampi parisuhdemarkkinoilla kuin ammattikoulun käynyt? Eikö se parisuhde nyt kuitenkin perustu hieman muille asioille kuin kouluttautuneisuudelle? Tiedäthän että älykkyys ei riipu koulujen käymisestä? Minä olen henkilökohtaisesti aina ajatellut että rakastuminen ei ole kiinni varallisuudesta, kouluttautuneisuudesta, automerkistä, ammatista tai iästäkään. Sitä rakastuu ihmiseen, ei statukseen. Se on sitten eri asia jos perustaa parisuhteen sille statukselle ja rahalle sun muulle, silloin kyseessä on kulissi eikä rakkaus.

Kukin toki tavallaan, mutta minua ällöttää nämä ihmisten luokittelemiset. Ja se, että haluaa löytää juuri sen ihmisen joka saa sydämen hakkaamaan kuin villihevoslauma, naaman jämähtämään typerään hymyyn ja koko maailman satamaan täyteen punaisia sydämiä ei ole mikään kohtuuton vaatimus: Se tavallinen peruspertsa ei ehkä aiheuta niitä tunteita naapurin tavistainalle, mutta saattaa hyvinkin saada maisterimarian sydämen sekoamaan.

Rakkaus kun ei tarkista mistä koulusta sitä on valmistuttu eikä sitä kuinka paljon tilillä on käyttövaroja, vaan se iskee ihan odottamatta. Olen ollut nyt neljä kertaa treffeillä ja olen joka kerta kuullut mieheltä, että olen kaunis, älykäs ja mukava, mutta mies ei omasta mielestään ole minulle oikea tai meillä on liian erilaiset kiinnostuksen kohteet.

Kerran sovittiin toiset treffit, jotka mies perui tekstarilla. Lupasi ottaa uudestaan yhteyttä eikä ottanut. Kohtuutonta on olettaa, että miehellä on hampaat tallella ja ne on jopa hoidetut.

No, tuo hiukan vitsillä, mutta jos teillä nuoremmilla on vaikeuksia löytää sopiva kumppani, niin aina vain vaikeammaksi menee kun ikää tulee. Rikkaita on kyllä löytynyt, mutta ei rakasta. Mammona ei tee onnelliseksi ainakaan tätä naista. Sait minut hyvälle tuulelle. Olen itse aivan samaa mieltä. Koska kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka ajattelee noin. Rakastuminen, kuvailemallasi tavalla, on juuri sitä.

Minusta on oikein mukavaa ajatella, jos joku vieras mies kirjoituksellaan saa naisen hymyilemään keskustelupalstalla, niin kyllä se elämä heittää eteen juuri samanmoisesti ajattelevan ihmisen jossain muuallakin. Mikäs sen mukavampaa, kun rakastuminen muuttuu ihanaksi arjeksi ja saa elämäänsä sen ihmisen rinnalle, kenen kanssa on se jokin, Kiitos kiitos.

Se on se luonnonvalinta. Tottakai naiset pyrkivät saamaan itselleen sen parhaan mahdollisen kandidaatin. Aivan kuten monessa sosiaalisessa eläinlaumassakin se vahvin alfauros astuu kaikki lauman nartut. Sama käyttäytymismalli toistuu myös ihmisillä, joskaan ei niin vahvasti ja valinnat ovat usein tiedostamattomia, mutta vastaava kuvio kuitenkin näkyy taustalla ihmistenkin pariutumisessa. Tietyillä alfa-yksilöillä on mahdollisuus haaremiin, loput sitten ottavat mitä saavat.

Osalle naisista on hämärää mikä on se oma taso ja miten on realistisia mahdollisuuksia saada se oma Johnny Depp Tietyt ominaisuudet omaavat miehillä pyörii ympärillä naisia valittavasti asti ja monet tilannetta härskisti hyödyntävätkin ja pyörittävät naisia miten tahtovat, mutta tämä on hyvin pieni joukko, kärjessä ne joilla on karismaa, rahaa ja kuuluisuutta tai sopiva kombinaatio noista kolmesta. Keskiverto ok näköinen nainenkin saa kuitenkin vonkaus- ja lähestymisyrityksiä paljon helpommin kuin vastaava mies.

Olkoonkin että suurin osa on vain "sen" perässä tai muuten reppanoita naisen mielestä, niin naiselle kuitenkin syntyy täysin perusteltu kuva siitä että hän on haluttava ja kysyntää löytyy. Ja siinä vaiheessa ruvetaan sitten etsimään sitä parasta tarjousta ja omasta mielestä huonot jätetään tylysti hyllyyn.

Aivan kuten jos ihminen on tilanteessa että hänen kysyntänsä työmarkkinoilla on sitä luokkaa että hänen ei tarvitse etsiä töitä, vaan hänelle tarjotaan niitä useammastakin paikasta.

Epäilemättä suurin osa ihmisissä tuollaisessa tilanteessa alkaisi työpaikkashoppailemaan ja miettimään mikä on se paras vaihtoehto, sopivin itselle, paras palkka jne. Suurimmalle osalle naisista tuo vaihe kestää teini-iästä ehkä noin parinkympin loppupuolelle, sitten ikä alkaa tehdä pikkuhiljaa vääjäämätöntä tehtäväänsä ja homma ei olekaan enää niin helppoa ja valinnanvara hupenee rapistuvan ulkonäön ja uusien nuorempien naisten astuessa kentälle.

Yleensä siinä 30 ikävuoden korville monelle tulee se alen loppurysäys ja on täysin pakko alkaa miettimään asettumista, kun varteenotettava valinnanvara on vähennyt jatkuvasti eikä huomion saaminen olekaan yhtä taattua kuin nuorempana. Aika moni sitten tuossa vaiheessa alkaa tyytymään.

Keskivertomiehelle moista harhakuvaa ei synny, koska hän ei ole koskaan tilanteessa, että naisia olisi tarjolla valittavaksi asti, vaan kaiken jalkatyön joutuu tekemään itse. Siinä vaiheessa kun ikää ja ehkä varallisuutta tulee lisää ja jos elämäntavat ovat säntilliset ja ulkonäkö siedettävä, niin huomiota voi alkaa tulemaan näiltä nuoruutensa hurjastelleilta naisilta, jotka ovat huomanneet että omat huippuvuodet menivät jo ja nuoremmat kilpasiskot kääntävätkin miesten päät.

Kohtuuton ei ole myöskään vaatimus saada ruokaa päivittäin ja katto pään päälle, mutta kaikilla ei ole sitäkään. Jos se oma sydämen pajavasaran heiluttaja ei ole kohdalle tullut tai silloin kun on tullut, niin kohde on ollut tavoittamaton, niin jossain vaiheessa joutuu miettimään onko moisen tunteen tavoittelu tärkeämpää kuin ihan ok yhdessäolon, vaikka se ei ilotulitetta vatsanpohjassa räjäyttäisikään.

Vaihtoehtona voi olla vanheta yksin, mutta sitä eivät kovin monet naiset näytä kestävän. Eivät välttämättä monet miehetkään, mutta naisilla näin pääsääntöisesti länsimaissa on jonkinlaista valinnavaraa tuossa tilanteessa.

Ehkä olet oikeasti kaunis, älykäs jne. Niin, no juu ja ei. Olen jälkikäteen kuullut itse olleeni tuon kaltaisessa tilanteessa, mutta syy ei ollut lainkaan se, että ei olisi kelvannut. Kun kaverini vuosia jälkikäteen asiasta minulle kertoi, olin aidosti ymmälläni. Ei kukaan ollut minulle mitenkään ilmaissut olevansa kiinnostunut.

Yhtä näistä miehistä yritin itse lähestyäkin esim. En todellakaan kulje elämääni kuvitellen, että olen kaikkien haluama prinsessa ja tyrkky en ole. Itsekeskeiset prinsessat näyttävät miehiä saavan helpommin, kun he uskovat olevansa taivaan lahja kenelle miehelle tahansa, mutta sellaista itseluottamusta oli varsinkaan nuorempana vaikea kehittää, jos ei sitä sattunut olemaan. Pikemminkin rankkaa yksinkertaistamista kuin relismia, kun vertaa minun kokemukseeni.

Jos kumppaninhakua tarkastelee vain yleistäen parisuhdemarkkinoina, kuva vääristyy. Toivon, että kukaan ei annna markkina-ajattelun yleistysten masentaa ja johdattaa itseään harhaan. Noista markkinakuvauksistahan puuttuu monen monia yksilötasolla todellisuudessa ratkaisevasti vaikuttavia tekijöitä Minusta on koomista että olette selittävinänne naisten mahdollisuuksia parisuhteeseen sillä, miten kaunis nainen on missäkin iässä ja ikäpolvikilpailulla.

Kenen näkökulmasta silloin katsellaan? Itsestään paljon luulevan häntäheikin ahtaasta näkövinkkelistä, jossa ei oikeasti olekaan kyse parisuhteesta vaan käyttösuhteesta: Naista etsitään tietyin välein vaihdettavaksi.

Kiinnostuneita miehiä ilmaantui kypsyyden myötä aina vain lisää: Kyselijöistä ei ollut todellakaan pulaa kolmenkympin iästä viiteenkymppiin.

Pulaa oli aina vakaata perhe-elämää etsivistä miehistä. Olen aina etsinyt sielun rikkautta, en mammonaa. Onhan se ihanaa, kun on mies, jossa on kaikki hyvät ominaisuudet.. Eikö tasa-arvon luulisi olevan jo niin pitkällä ettei kukaan mies enää maksaisi paitsi ehkä pelimiehet taka-ajatuksineen kumppaninsa laskua, ylipäätään missään?

Vanhanaikaisista käyttäytymisnormeista on vain lyhyt hyppäys sovinismiin Mutta ehkä tuo piti kirjoittaa ääneen tähän näkyville kun joillain tuntuu olevan ne perusasiatkin hukassa.

No sinunlaisiasi fiksuja mutta ilmeisen lämminsieluisia naisia on kyllä hyvin pieni vähemmistö. Tilastot ovat kumminkin olemassa. Ja se kuuluisa harmaa massa. Kiittäisin realististia erityisesti tarkasta huomiosta liittyen siihen harhakuplaan missä nuoret naiset elävät.

Kupla muodostuu niistä jotka lähtevät "peliin" mukaan, erityisesti ns. Ne kauniit ja seksikkäät naiset kun kasvavat siihen todellisuuteen missä lähes kaikki miehet tekevät mitä tahansa saadakseen näiden huomion, varsinkin jos antaa jonkun onnettoman ymmärtää että tällä olisi jotain mahdollisuuksiakin Nämä sitten tottuvat siihen että miehet vonkaavat ja mielistevät heitä jatkuvasti.

Kehuvat heidän muitakin ominaisuuksiaan jne. Onneksi kaikki loppuu aikanaan niin kuin realisti toikin esiin. Mikään ei ole niin hienoa ja lohduttavaa kuin ajatus siitä että se sama pissis joka joskus aiemmin tottui mielistelyihin ja saamaan kaiken helpolla, ikään kuin myötätuulessa, joutuukin pikkuhiljaa näkemään yhä enemmän vaivaa sen saman ihailevien katseiden kautta tulevan itsetunnon pönkityksen eteen kuin ennen. Itseltäni ei ole kysytty puhelinnumeroa aikoihin, ts.

Mutta eihän miehiltä niitä kysytäkään koska ihan liian monen naisen mielestä nimenomaan miehen pitää edelleenkin tehdä aloite ja ottaa se itsensä nolaamisen riski. Näette sitten maailman muut ihmiset ja heidän suhtautumisensa sellaisena kuin me muutkin. Welcome to the real world. Mistä tiedät kuka baarissa on kunnollinen? Ihan samat henkilöt siellä käy joita näet missä tahansa muuallakin. Jos odottamalla ei löydy niin kannattaa varmaan alkaa aloitteelliseksi. Nainen päättää naaman perusteella että kuka on kunnollinen.

Ei naiset viitsi tutustuaa luonteeseen eikä varsinkaan sitte jos mies on tavis tai ruma. Ruma ei voi olla kunnollinen. Pahinta on miesten katkeruus, tuskimpa se ulkonäkö, ei olla käsitelty pettymyksiä joita elämässä jokaiselle tulee, mennään vaan kohti uutta naista ja odotetaan sen täyttävän kaikki omassa päässä luodut odotukset Ja taas tulee lisää pettymyksiä, täytyy itse voida hyvin ennen kuin voi hyväksyä toisen sellaisena kuin on, ketään ei voi muuttaa, kaikki sen tietää, mut yrittää kuitenkin ja lyö päätä seinään Rehellinen peiliin katsominen olis hyvä aloitus.

Aloittajalle, komppaan edellisiä, mutta minkälainen on kunnollinen, sinun kriteerisi täyttävä mies? Miten voit tietää, jos et ole edes tutustunut lähemmin? Omat mieheni olen löytänyt kadulta sosiaalisempia, netistä peräkammarin poikia, baareista biletyshenkisempiä. Kyllä niitä löytyy liiaksikin, täytyy vain itse olla aloitteellinen ja mennä juttelemaan, jos mielenkiintoisen uroksen näkee.

Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa tyttökaverit ja niiden kommentit, valinta on vain sinun. Ruma mies oon 5. Miehen ulkonäkö on erittäin tärkeä ja merkittävä tekijä naiselle. Ei rumalla miehellä ole mitään toivoa naisten suhteen, oli kuinka lahjakas tahansa, taitava kokki, leipuri ja muutkin kotityöt tekee, ettei naisen kotitöitäkään tarvi tehdä, niin sillähän ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ulkonäkö ei naiselle kelpaa.

Varmana aloittajalle olisi useita kumppaniehdokkaita ja menis vaan jutteleen häntä kiinnostavan miehen kanssa vaikka ihan kaupassa, niin voit yllättyä, että mies on asiasta hyvin otettu. Itse olen senverran ruma mies, että naiset pelästyy, jos menisin juttelemaan. Tässä kävin postilaatikolla ja tiellä tuli kaksi tyttöä vastaan ja toinen kirkaisi toiselle ja sanoi, että hui kun säikähdin. Eihän se mitään muuta voinu säikähtää, kuin minua. Joten meikäläisen on ihan turha edes ajatella aloitteen tekemistä, ruma kun olen.

Mutta te muut kauniimmat miehet, tehkää te aloitteita, koska kelpaatte naisille. Kyse ei ole siitä, että olisin muuten sosiaalisesti rajoittunut, mutta naisten kohdalla aloitteen tekeminen rinnastuu siihen, että korkanpaikan kammoinen valmistautuu benjihyppyyn. Minä vain katselen, ja jos nainen ei lähesty millään tavalla, tee minkäänlaista selvää signaalia kiinnostuksesta, homma jää siihen.

Minä en kykene ottamaan riskejä, jossa joutuisin nolatuksi. Naiset, jotka ovat tottuneet aloitteiden sateeseen, eivät siis tietenkään koskaan tee aloitetta. Tai no, on tehty, mutta ei koskaan tyttöystäväpotentiaaliselta taholta, joten ei ole kiinnostanut. Naiset monesti julistaa, että jos mies ei tee aloitetta ei naista ansaitsekaan. Aika surullista vaan, jos sattuisi yhteensopimaan, mutta toinen jättää lähestymättä periaatteen takia.

Onneksi netissä on helpompi lähestyä, mutta siellä on tosiaan saanut kohdata näitä naisia, joille ei mikään kelpaa. Teini-ikäisenä vielä kelpas helpommin.

Kun sen "aloitteen" on jossain ravitsemuslaitoksessa muutaman kerran tehnyt, eikä se ole edes meinannut tuottaa toivottua tulosta, niin normaali järjellä varustettu henkilö osaa kyllä vetää johtopäätökset ja siirtyy plan B: Ja vastaavasti - jos jossain yökerhossa joku tuhanne päissään oleva 45 puuma tulee tekemään ehdotuksiaan niin ei tasan vois vähempää kiinnostaa ellei itsekin ole vähintään 4 promillen kaasuissa.

Kelpaatko rumille naisille kun itsekin olet ruma. Olet nirso itsekin eli sitä mistä syytät naisia. Ruman saat tai sitten olet ilman, valinta on omasi. Turha kerjätä sääliä ja valittaa marttyyrina, se ei auta mitään. Tuossa puuma 45 jutussa se mikä halventaa on se että nainen tulee iskemään miehen vain panopuuksi.

Naisella ei ole mitään tarkoitustakaan tutustua mieheen. Tuo on vielä tuossa vaiheessa ihan okei, koska seksi ei ole pahasta, mutta kun nuo naiset metsästävät kokemuksia erikoisista miehistä, eli esimerkiksi sellaisista reppanoista joiden poikuuden saavat viedä.

Eli käyttää poikasta hyväksi ja sen jälkeen unohtaa ja rehvastella sillä naisten kesken. Tuo on varma selitys silloin kun mies on yrittänyt monia naisia ja saanut aina torjuntoja. Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle. Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa.

Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos. Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin.

Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin. Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen.

Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla.

Tämä on muuten totta. Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella. Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat. Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan. Samoin he hakivat tasoistaan seuraa.

Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse.

Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian. Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään. Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat.

Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa. Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä. Näin se ego vahvistuu. Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot".

Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista.

Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään. Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu.

Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen. Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.! Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään! Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani.

Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin. Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki.

Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä. Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui. Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua.

Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä. Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi. Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu.

Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen. Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi.

Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto. Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen. No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla?

Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle. Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne.

On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä. Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies. Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy. Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis.

Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan.

Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti". Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa. Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä.

Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön.

Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste.

Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia.

Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka. Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa. Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään!

Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella. Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa.

Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen. Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs.

Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen. Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä.

Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy? Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty?

Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa? Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa. Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa. Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon?

Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä. Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton.

Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista. Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta.

Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin. Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa.

Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä.

Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro. Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns. Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää.

Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde.

Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin. Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään. Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida.

Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi. Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan.

Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä.

Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan. Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!! Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni. Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa.

En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä. Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa. Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä. Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto.

Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään. Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta".

Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta. Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma. Minä olen 34v, 2 lapsen äiti.

Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni. Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa.

Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia. En tosin moralisoi häntä enkä väheksy.

Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella. Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta.

Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella. Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan. Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika. Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän.

Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin. Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään. Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä?

En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa. Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti. Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan. Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä.

Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois?

Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia. No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan.

..

Biggest dildo ever finnkino homo mobiili

Gay quntele tarinat kotirouvat seksi

Tutustuin mieheeni netin kautta,ja hän olikin aivan erilainen kuin kuvassaan,joka oli monta vuotta vanha,ja muutama muukin asia osoittautui kaunisteluksi,mutta rakastuinkin siihen aitoon ja oikeaan ihmiseen jonka yllättäen tapasin,en siihen mielikuvieni adonikseen,jota olin luullut menneeni tapaamaan. Olen onnellinen oman "kaljamahamieheni"kanssa,hän on mahtava ihminen!

Kehotan muitakin olemaan vähemmän kriittisiä,muuten saattaa elämäsi ainoa "se oikea"lipua ohi,jos et näe pintaa syvemmälle. On hämmästyttävää, miten On hämmästyttävää, miten paljon mölyä ja eripuraa moinen nollatutkimus on herättänyt. Se että joku tekee gradun ja laittaa mielipiteitään paperille, ei tee asiasta tosiasioita, niinkuin Henry Laasanen artikkelin lopussa kovin koittaa markkina-arvo teoriaansa mainostaa.

Muutenkin en ymmärrä suurimman osan kommentoijien halukkuutta tehdä seksistä, ja ennenkaikkea parisuhteesta ja yhdessä elämisestä, tasarvo kysymystä, viimeksi kun tarkistin, niin kaikki kuulumme samaan lajiin, jonka jatkuvuuden takaamiseksi kaikki ylempänä on enemmän ja vähemmän välttämätöntä.

Siis ihan vain oman mielenrauhan takaamiseksi, etsikää umppani kenen kanssa olette onnellisia, tuijottamatta liikaa sixpäkkiä tai F-koon kuppeja, eiköhän loppu tule ihan itsestään. Voisiko joku järjestää sinkkutreffejä, idea lyhyesti. Treffitapahtumassa olijoilla voisi olla esittelykortti itsestään ja kortissa: Ikä, asuinpaikkakunta, harrastukset, onko lapsia ja paikka muistiinpanoille.

Tämän jälkeen voi treffien järjestäjien kautta saada esim kolmen treffeillä olleen sähköpostiosoitteen ja näin kaksi yksinäistä voisivat löytää itsensä. Järjestäjänä voisi olla vaikka Länsiväylä-lehti! No voi perskutarallaa näiden No voi perskutarallaa näiden sinkkujen kanssa. Ja naimisissa olevat taas saavat ystävättäriä joka sormelle ja sen päähän.

On se niin väärin! Netissä törmää jatkuvasti Netissä törmää jatkuvasti miehiin, jotka syyttävät noin 3 miljardia maailman naista siitä että eivät kelpaa kenellekkään.

Ihanko oikeasti vika on niissä 3 miljardissa naisessa, eikä siinä yhdessä miehessä? Jos ei kenenkään kanssa synkkaa, niin olisiko mahdollista että omassa asenteessa olisi jotain korjattavaa?

Itseäni ei varsinaisesti kiihota mies, jonka mielestä kaikki maailman ongelmat johtuvat naisista ja tämä julistetaan jatkuvasti ääneen ja lopuksi vaaditaan että jostain säälistä ja sympatiasta pitäisi kuitenkin suostua harrastamaan seksiä tällaisen katkeroituneen miehen kanssa, eikä niin väliä vaikka ei itse haluaisikaan.

Noilla repliikeillä tuskin lohkeaa tulevaisuudessakaan, uskallan veikata. Ja kaiken kirkastavana loppuhuipentumanahan tässä on vielä se, että naisten pitäisi harrataa seksiä kenen tahansa kanssa ja milloin ja missä vain, mutta sitten nainen on kuitenkin halveksittava huora, jos on useampia suhteita ollut. Kyllä maailmassa naisia Kyllä maailmassa naisia riittää suomalaismiehelle, mutta siihen liittyy sitten vääjäämättä runsaasti rahallista panostusta ja matkustelua ties mihin maailman ääriin vieraisiin kulttuureihin.

Tätä tuskin voi pitää minään optimiratkaisuna suomalaisten ATM-miesten ongelmiin, etenkin kun samaan aikaan ATM-miehet kuitenkin elättävät suuren joukon suomalaisia pihtarinaisia tulonsiirtojen muodossa Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa.

Kyllä sivistyneessä systeemissä pitää asiat järjestää niin, että ATM-miehille on seuran löytäminen helpompaa ihan täällä kotikonnuilla. Nyt pikemminkin tuntuu, että se muuttuu vaan vaikeammaksi koko ajan. Arvoisa Jorma, tunnut Arvoisa Jorma, tunnut tietävän, miten asiat ovat ja haluat sille arvostusta. Me muut kaltaisesi ATM-miehet luemme mielipiteitäsi arvostaen. Odotuksesi, tunteesi ja ajatuksesi saavat sinut luomaan ja muokkaamaan todellisuuttasi. Ole varuillasi kun joku haluaa kertoa sinulle asioiden oikean laidan.

Ainoa todellisuus, josta tiedät jotain, on oma todellisuutesi. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitäisi olla niin jotta että meille kolmikirjaimisille uroille elämä ei muuttuisi vaikeammaksi koko ajan. Melkein jo mieleni olen pahoittanut seuran puutteesta, tarkoitan laadukkaan seuran.

Maahanmuuttajista on toivottu Maahanmuuttajista on toivottu helpotusta Suomen huoltosuhteeseen, eli maahanmuuttajat lisäisivät työssäkäyvien määrän suhdetta työelämän ulkopuolella oleviin.

Miespuoliset maahanmuuttajat aiheuttavat aina, että joku mies jää ilman naista. Tämä lisää syrjäytymistä ja työelämän ulkopuolelle jäämistä. Naismaahanmuuttajan vaikutus on päinvastainen: Kun otetaan huomioon maahanmuuttajien heikko työllisyystilanne, saattaa miespuolisten maahanmuuttajien vaikutus huoltosuhteeseen olla jopa negatiivinen.

Maahanmuutossa tulisi siis suosia naispuolisia henkilöitä. Kätevä tapa laskea Kätevä tapa laskea syrjäytymistä vain miesten parisuhteettomuuden osalta. Itselläni yksikään entisistä Itselläni yksikään entisistä miesystävistä ei ole ollut korkeasti koulutettu, paljon tienaava, taikka sitten bodattu komistus. Komea voi olla vaikka olisi kaljamaha, eikä se komeuskaan ole tärkeää jos on mukava ihminen.

Enemmän tunnen naisia jotka eivät ole vielä parikymppisinäkään olleet yhdessäkään "oikeassa" parisuhteessa, kyllä se on näyttänyt miehillä olevan helpompaa. Ja aivan naurettavaa miettiä jotain markkina-arvoa, se on pelkkää ihmisten esineellistämistä. Minä elätän itse itseni, nykyisen avopuolisoni kanssa maksamme kulut yhdessä, reilusti.

Ei se ole toisen tehtävä elättää toista aikuista ihmistä, ellei sitten aivan välttämättä itse halua. Ja nuo treffitapahtumat muuten kuulostaa hyvältä. Jotain syväluotaavampaa kuin "speed dating". Olen saanut miehistä Olen saanut miehistä tarpeekseni pitkäksi aikaa. En enää ymmärrä, enkä etenkään jaksa teitä, miehiä. En halua enää ketään miestä elämääni yrittämään hallita mua tai elämääni, määräilemään, kontrolloimaan tai hyväksikäyttämään tavalla tai toisella. Jompikumpi iltapäivälehdistä oli tehnyt naisista vastaavan listauksen kuin on tuossa alla nyt miehistä.

Tein sitten miehistä oman listauksen. Ihminen kaipaa sitä enemmän mahdollisuutta yksinoloon, mitä rakkaampi hän on itselleen. Iloa ja rauhaa 1. Helinälle Ihmettelen hieman Helinälle Ihmettelen hieman tekstiänne.

Ehkö haette vääristä paikoista, tai sitten Teillä on sitoutumisen pelko, ja haluatte nähdä kumppaniehdokkaissanne jotain vikaa. Tyypillistä Teidän ilmaisemamme kaltaisen kirjoituksen kirjoittajille usein on, että oma käytöksenne saa aikaan toisessa reaktion, jonka sitten luokittelette johonkn kategoriaan, tai teette vastareaktiosta esim. Helinälle Vaikuttaa, että Helinälle Vaikuttaa, että olette onnistunut kehittämään itsellenne melkoisen vihan sukupuolta kohtaan, jonka kanssa elämisestä voisitte pystyä nauttimaan ilman tuollaista asennetta.

Helinä Siikala on runoilija, Helinä Siikala on runoilija, ei kommentin kirjoittaja. Laasasen teorian perusongelma Laasasen teorian perusongelma on, että ihmisten tasoa mitataan. Ei siinä ole jotain yleistä paremmuusjärjestystä vaan kuka kenellekin sopii on yksilöllistä. Teoriassa on outoa myös se, että vallan katsotaan olevan naisilla.

Teorian mukaan naisten markkina-arvo on korkea n. Miesten taas on teorian mukaan mahdollista vaikuttaa omaan markkina-arvoonsa hankkimalla statusta, omaisuutta, ihmissuhdetaitoja. Tämän luulisi toimivan miesten eduksi: Mutta sinkkunaisten suuremmasta määrästä järjestelmän katsotaan jotenkin kierosti suosivan naisia.

Vaikka miehillehän kelpaisi ihan kuka tahansa nainen kunhan ei ole ruma tai vanha! Täälläkin keskustelussa on väitetty naisten saavan kymmeniä ja satoja vastauksia deittipalveluissa. Ja väitetty, että naisten on sopivampaa kuin miesten esittää vaateita ulkonäölle. Oman kokemukseni mukaan erittäin moni miehistä ilmoittaa etsivänsä hoikkaa, nättiä, kivannäköistä naisten. Deittipalveluissa on satoja miehiä, jotka eivät profiilissaan kerro itsestään käytännössä mitään, joten ei ole mitään minkä perusteella heistä voisi kiinnostua.

Kirjoittakaa hyvät ihmiset edes jotain itsestänne, jos toivotte saavanne vastauksia! Sitten kun jollekulle kirjoittaa, ei vastausta välttämättä saa. Vastausta ei yleensä tule myöskään niihin, missä mies on ensin ottanut yhteyttä ja sitten vastaan hänelle. Useimmat yhteydenotot ovat sellaisia, että niistä ei käy mitenkään ilmi, että omaan deittiprofiiliini olisi lainkaan tutustuttu, joten oletan että sama teksti on lähetetty lukemattomille naisille.

Ja sitten valitetaan, ettei naiset viitsi vastata. Olen myös kuullut naisilta kokemuksia, että yhteyttä ottavat miehet, jotka haluavat seksiä, mutta vakavammasta suhteesta kiinnostuneita ei löydy sitten millään. Vinoutunut ja vääristynyt Vinoutunut ja vääristynyt patriarkaalisuus tappaa, vaurioittaa ja vahingoittaa sekä miehiä että naisia monin eri tavoin.

Se on kovaa, julmaa ja raakaa sekä epäoikeudenmukaista. Se tuhoaa hyvää ja hyviä arvoja ihmisyydessä. Se tuhoaa ja tappaa ihmisiä. Se tuhoaa herkkyyttä ja kauneutta ihmisissä sekä maailmassa. Ehkä miesten ja etenkin patriarkaatti-miesten tulee katsoa peiliin, kun siihen etsitään syytä, miksi yhä useammat naiset haluavat asua yksin ja ehkä olla myös yksin. Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme.

Suomalainen nainen on kaiken Suomalainen nainen on kaiken korkeakouluista, naistenlehdistä ja feministipropagandasta oppimansa jälkeen niin kylmä, julma ja ruma, ettei hän pidä suomalaista miestä minään. Kaikki eksoottiset elätit kyllä kelpaavat. Olen tosin huomannut, että Kainuussa, Lapissa yms. Rakastettavampia naisia ovat kuitenkin monien muiden maiden leidit. Katolisissa maissa naiset ovat naisia, usein vailla feminististä miesvihaa.

He osaavat arvostaa ja rakastaa jopa suomalaista miestä vaalea tukka ja pohjoismainen raamikkuus ovat monille latinonaisille suorastaan kiihoittava yhdistelmä. Luuserimiehet, lähtekää ulkomaille, vaikka sinne Thaimaaseen, niin huomaatte että oikeita ja sydämellisiä naisia on todellakin olemassa! Suomesta ette niitä tule koskaan löytämään. Intiaani-Janne, minä Intiaani-Janne, minä onnittelen sinua kyvystäsi yleistää.

Kohta missä itse tulet esille "olen tosin huomannut" Hillitöntä elämisen hyrskettä kannattaa varmaan ihan jatkaakin, taholtasi, silloin sun tällöin. Jollei toimi, tiedät suunnan: En lukenut näitä kaikkia En lukenut näitä kaikkia viestejä. Ensimmäisen luin ja heti tuli mieleeni, missä niitä naisia on pilvin pimein. Jokaista miestä kohti on noin naista riippuen vähän ajasta ja paikasta.

Mies vain valitsee mieleisensä. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Paritanssi on se laji, jossa miehet ovat kuninkaita, kukkoja tunkiolla ja naiset odottavat omaa prinssiään.

Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi. Googleen vaan haku tanssinet tai tanssikurssit T. Yksi, joka haluaa jakaa elämänsä tanssivan miehen kanssa. Millä perusteella Henry Millä perusteella Henry Laasasta nimitetään "tutkijaksi"? Onko hänellä akateeminen jatkotutkinto?

Onko hän julkaissut yhtäkään tieteellistä artikkelia referee-tasoisessa tieteellisessä julkaisussa? Tuntuu, että useimmilla Tuntuu, että useimmilla naisilla ja myös joillakin miehillä on suuria vaikeuksia myöntää, että Markkina-arvoteoria on paikkansapitävä. Teoria on niin totta, kuin vain voi olla, menkää nyt herran jestas katsomaan maailmalle, miten siellä ihmiset elävät. Teoria on lähinnä itsestäänselvyys. Ravintolassa tämä näkyy selvimmin.

Kyllä siellä ihmiset pariutuvat jos sitä on etsinyt juuri teorian mukaisesti. Kyllä ne ATM-miehet ja naisetkin lähtee sieltä yksin kotiin. Kritisoitte, että ei saa luokitella ja arvottaa ihmisiä. Vastaan, että miksi sitten teette niin. Sillä tehän teette, tiesitte sitä tai ette. Asia, mitä monet eivät ole ymmärtäneet on, että kyseessä ei ole yleensä tietoiset valinnat. Kyse on tiedostamattomista arvostuksista, niistä jotka vaikuttavat meidän tunteisiimme.

Niitä me kaikki teemme, halusitte myöntää tai ette. Me kaikki otamme parhaan mahdollisen kumppanin, minkä saamme. Kriteerit voivat olla vähän erilaiset eri ihmisillä, mutta keskimäärin kuitenkin hyvin samanlaiset. Useimmiten se on ulkonäkö mikä vaikuttaa eniten, tämä ei tarkoita ettei muilla kriteereillä olisi merkittävää vaikutusta. Näin se vain on.

Jotkut ovat vähätelleet tässä keskustelussa Laasasen tekstejä ja Markkina-arvoteoriaa joka ei siis ole Laasasen teoria , väittäneet nollatutkimukseksi tai kyseenalaistaneet hänen tutkijan taitojaan lukematta gradua.

Teoriaa ei saa teilata siksi, että se antaa epämieluisia tuloksia. Tämä teoria tuntuu olevan naisille ns. Tosiasioiden tunnustaminen ei tarkoita, ettei voisi rakastaa tai olla rakastettu.

Laasaselta unohtuu nyt yksi Laasaselta unohtuu nyt yksi asia. Suurin osa naisista on vallitsevan kauneuskäsityksen mukaan "taviksia" eli ei nyt rumia muttei nyt sitä kauneinta kärkeäkään. Epäilemättä myös nämä naiset haluaisivat rinnalleen sen alfauroksen, mutta ennemmin tai myöhemmin tajuavat, ettei heillä ole siihen edellytyksiä kun parempiakin on tarjolla.

Niinpä he joutuvat tyytymään siihen pertti perusäijään, ja useimmiten ovat vielä oikein tyytyväisiä sen kanssa. Vähän sama kuin että kaikki haluavat Ferrarin, mutta silti moni ajelee ihan tyytyväisenä sillä Opelilla.

Se kolmanneksi paras Mielestäni yksi syy Mielestäni yksi syy sinkkuuteen on ihmisten sitoutumispelko. Heti ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen homma saa jäädä tai etsitään aina vaan parempaa. Myös seurustelusuhteessa pitäisi ottaa asenne että yhdessä tästä selvitään.

Eikä juosta heti karkuun kun tulee ongelmia. Meissä kaikissa on virheitä, pitää vaan laittaa tärkeysjärjestykseen mitä toiselta sallii ja mitä ei. Olen mieluummin sinkku kuin epätyydyttävässä suhteessa. Itse haluaisin olla Niin. Itse haluaisin olla sinkku. Erehdyin kuitenkin harrastamaan seksiä vauvakuumeisen ihmisen kanssa. Kysyessäni ehkäisystä hän kertoi olevansa lisääntymiskyvytön.

Mutta kappas, parin kuukauden seurustelun jälkeen hän kertoi olevansa raskaana. Vietän siis loppuelämäni pallo jalassa. Osaisiko joku kertoa mitä minun tulisi tehdä välttyäkseni elatusmaksuilta yms? En ole vielä tunnustanut isyyttäni missään. Sapettaa ryhtyä maksamaan jonkun ei-toivotun sinappitehtaan elämästä. Saumat on - jopa todennäköiset - että sitä on hässinyt likimain jokainen vastaantulija sun lisäksi.

Ehkä pääset kuin koira veräjästä. Jos näin ei käy, ja oletkin syyllinen, niin ainoa keino paeta on kadota. Tarkoitatko sitä Tarkoitatko sitä unelma-antajaa, jota tässä keskustelussa niin moni kaipaa? Sitä hyväntekijänaista, saamattoman pelastusta? Miksi sitten äänessäsi on niin kirpeä sävy, oi oraakkeli, joka kanssapoikaasi ahdingossa neuvot? Kamala kohtalo, ennen kaikkea Kamala kohtalo, ennen kaikkea sille tuloillaan olevalle. Eipä näy yhteydenottoja Eipä näy yhteydenottoja suomi24 deitissä mun profiilissa.

Työssäkäyvä 36v Espoolainen mies ei kelpaa, tai kelvannut moneen vuoteen, meinaan ei ole ollut yhteydenottoja kuin nimeksi. Mitähän ne siellä notkuu, samaa toki voi kysyä itseltänikin. Tulin itsekin lukeneeksi Hei!

Tulin itsekin lukeneeksi tätä keskustelua joka herättää minussa paljon ajatuksia. Olen vuotias nainen ja edelleen sinkkuna. Sosiaalisen, iloisen ja avoimen luonteeni ansiosta tutustun helposti uusiin ihmisiin mutta hyvin harvoin saan ystävää enempää uusista tuttavuuksista. Olen lapsirakas, eläinrakas ja taiteellinen. Työssäni koen myös olevani hyvässä asemassa, olen tehnyt töitä sen eteen vaikka se ei mitenkään erikoinen asema olekaan.

Kaiken kaikkiaan asiat näyttää olevan hyvin mutta näin se ei todellisuudessa ole, yksinäisyys on osa elämääni vaikka olen yrittänyt täyttää sitä isolla kaveriporukalla, harrastuksilla ja koiralla.

Mutta miehet eivät kiinnostu minusta sillä tavalla kuin toivoisin.. Olen vuosien varrella ollut muutaman kerran vakavemmassa suhteessa mutta pisin niistä kesti vain 6kk. Olen tavannut internetin kautta kymmenen vuoden aikana varmaan miestä mutta niistäkin harva on kaveruutta pidemmälle edennyt. Käytän mielestäni kaikkia treffailukanavia ja pidän aina silmät auki. Pitkään ajattelin että en ole tarpeeksi viehättävä koska olen ylipainoinen ja miehet vaativat naiselta siroa olemusta..

Mietin mitä voisin tehdä toisin ja mitä voisin muuttaa itsessäni.. Ja vaikka pahalta kuulostaakin, niin olen miettinyt että mitä jos sitä oikeaa ei koskaan tulekaan. Sitähän ei kukaan teistä voi minulle varmuudella luvata. En halua olla pessimistinen.. Olen itsenäinen nainen ja huolehdin oikein hyvin itsestäni. Tottakai haluaisin elämääni rakkautta mutta jos vastaan ei tule parisuhdetta niin minun täytyy alkaa miettiä miten voisin elää loppuelämäni yksin mutta onnellisena.

Ilkeämielisesti miehiin suhtautuva kälkättävä, jokailtainen, kännäävä kaveriporukka, ihmeellisiä, turhia ja kalliita harrastuksia, ja sänkykin on jo koirasta jalkopäästä täynnä. Ei sinne miestä mahdu. Ei kukaan mies paitsi toivoton luuseri halua koiralauman hierarkan pohjalle purtavaksi, haukuttavaksi ja koirankarvoja ja kakkaa haistelemaan.

Tuo oli nyt täyttä sontaa. Harrastukseni ovat normaali urheiluharrastuksia jonne mieskin mahtuu. Koira on helppo hoitoinen ja pieni sekä karvaton. Ja en todellakaan tässä iässä mitään kännäile kavereiden kanssa, järjestämme peli ja soittoiltoja jonne mieskin mahtuisi mukaan. Toisin sanoen sen sijaan, että yrittäisit sanoa että mulla ei ole miestä koska mussa on vikaa niin keskittyisit enemmän siihen miksi Suomessa deittailukulttuuri on aivan perseestä.

Ulkomailla sitä tapaa vaikka kuinka paljon ihania miehiä joka päivä ja deittejä satalaa joka suunnasta. Mitä ihmettä sä täällä Mitä ihmettä sä täällä ruikutat jos asiat ulkomailla on niin hyvin että joka päivä tapaat vaikka kuinka paljon ihania miehiä ja deittikutsuja sataa joka suunnasta. Hauskaa, että näin monet Hauskaa, että näin monet miehet ovat sinut sinkkuutensa kanssa, eivätkä vaivu epätoivoon ja etsi itsestään, ympäristöstään ja tietenin niistä naisista syitä sinkkuudelleen.

Koska itsevarma, itseensä tyytyväinen ja elämästä nauttiva sinkkumies on valitettavan usein playeri, eikä tavallinen, parisuhdetta kaipaava mies. Toisin on naisten laita, sinkut, normaalia parisuhdetta toivovat naiset eivät poikkeuksia lukuunottamatta ole asiasta epätoivoisia ja yritä jokaiseen vastaantulijaan takertua niin vimmatusti, että toinen säikähtää moista innokkuutta. Itse ainakin arvostan vastakkaisessa sukupuolessa ennen kaikkea tervettä itsetuntoa.

Vanha klisee, mutta totta: Yksikään Voi poika poika! Yksikään lapsi ei ole "ei toivottu sinappitehdas". Jos olet arvomaailmaltasi vielä noin teini, niin pitäisi jättää paneskelukin tumputuksen asteelle. Joka ikisestä naimisreissusta voi putkahtaa lapsi maailmaan. Jos nainen ei itsekään lasta halua, on vaihtoehtoina jäkipillerit, abortti tai adoptio synnytyksen jälkeen. Fiksun ihmisen tunnistaa sekopäästä kyllä viesteissä.

Narsistit ym on sitten vaikeampi juttu, mutta se ei ole pelkästään treffipalstojen ongelma. Rohkeutta ja tervettä varovaisuutta! Olen tehnyt alotteita paljon mutta ei naiset haluu tutustua ja sitten ne kuselta haisevat juopot kelpaa jotka juovat joka viikonloppu. En tosiaan ole mikään komistus mutta en etsi mitään palvelijaa vaan teen ruokani ja pesen itse vaatteeni.

Baareissa en ole käynyt 4 vuoteen. Suomalaiset naiset on valitettavan usein arkoja ja ujoja. Alkuun pääsee kun siirtää katseen omista kengistä toisen ihmisen kenkiin.

Niin se valitettavasti, että naisia kiinnostavat "jännittävät" miehet. Miehen pitää olla vähän renttu, jotta se naisia kiinnostaisi. Hyviä miehiä on olemassa, mutta ne eivät pidä itsestään suurta meteliä eikä niitä naiset muutenkaa huomaisi, vaikka sylissä istuisivat. Taksinkuljettajan ammatissa on hyvin tullut tämä kuvio tutuksi ja välillä mieleen tulee ajatus kyyditettävistä, että miksi ihmeessä noin fiksun oloinen nainen on lähtenyt tämän retkun matkaan, jonka taksikuski tuntee vanhastaan?

Moderoiko tätä palstaa e-kontaktin yhteyshenkilö? Siltä tuntuu kun kaikki hyvät suosittelut vaihtoehtoisista treffipalstoista katoaa kuin tuhka tulee. Täällä on mainitu mm seuraavat treffipalvelut: Mistä sinä tiedät siellä baarissa onko mies mukava kun näet hänet? Mistä tiedät vaikka se olisi narsisti, ja näyttää ja kuulostaa mukavalta. Ei ketään opi tuntemaan ennenkuin aikojen päästä. Siksipä suhteeseen ei kannata mennäkään kauheella tohinalla, mitä hitaampaa tutustuminen on sen varmemmin opit tuntemaan toisen ja ennestään vieraan ihmisen.

Ei se tee ihmisiä tutuiksi jos on tavannut ja aijotaan alkaa seurustelemaan, siitä on vielä pitkä matka tuntemiseen. Jotku näyttävät luonteensa vasta sitten kun ovat olleet aviossa tai avossa vuosia, kunnes alkaa tapahtumaan. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Ehkä sinun pitäisi lukea viestit loppuun asti, sillä minä olen kyllä mies ja kirjoitin naisten tapailusta miehen näkökulmasta. Ja minä en kirjoittanut tapailusta ylipäätään, vaan kirjoitin siitä, miten internetin käyttäjäkunta on muuttunut kolme-viisi vuotta sitten huonompaan suuntaan.

Ja netissä noita retkumuijia ei tunnista kyllä riittävän hyvin, koska moni on vuosia hionut huijaustaitojaan kirjoittamalla. Varattuja naisia on netissä tullut aina vastaan Yleensä homma on ollut niin, että nainen on avoliitossa ja paljastanut olevansa varattu joko ennen ensitreffejä, tai ensitreffeillä.

Jos asia on paljastunut vasta ekoilla treffeillä, on nainen yrittänyt vikitellä minua sänkyyn, mutta olen kieltäytynyt. Toisinaan kuitenkin varatuissa on niin ovelia tapauksia, että sinkkuuden kulisseja on pystytty pitämään yllä pitkäänkin. Hanellä oli vuokrattuna toiselta paikkakunnalta asunto, jolla piti yllä näytelmää sinkkuudestaan. Heh, mistä noin mustavalkoinen asenne?

Minä olen ainakin mielestäni kunnollinen mies ja olen baareissa varsin sosiaalinen ja iloinen. Lisäksi käyn aina tanssimassa. Mulla ei ole kuitenkaan tapana harrastaa yhdenyönjuttuja, jotka eivät oikeasti johda mihinkään. Ei ole ihme jos ei uskalleta alkaa seurustelemaan, kun pitää varoa, että mitä voi puhua ja miten olla, ettei kuvitella , jaa tässä taas yksi niitä kyttääjiä. Ihmiset sairastuvat noihin rahajuttuihin puolin ja toisin, ettei viedä häneltä ja jos se luulee, vaikeeta on.

Miehetkin alkaneet kyttäämään naisen rahoja, ei haittaa vaikka mummo-ikäisen saa avokseen, ajat muuttuvat eskoseni! Mikä sinun mielestäsi tarkoittaa noita asioita? Kun sairastuin vakavasti, mutta sairauteen, mistä toipuu, niin naisten mielestä olinkin jo loinen, tyhjäntoimittaja ja peräkammarin poika. Tuo on status, mistä en pääse eroon, koska sairausvuodet näkyvät cv: Mä kirjoitin, että tapailen naisia ja olen kyllä mies.

Ja fiksua ihmistä ei kyllä välttämättä tunnista viesteistä. Huumeita käyttävä psykopaattinainen pystyy kirjoittamaan jopa paljon fiksumpaa tekstiä, kuin korkeasti koulutettu nainen. On myös otettava huomioon, että netin treffikanavien naiskäyttäjäkunnasta jopa puolet on narsisteja.

Myös duunarille totean, että sama ongelma se on meillä nk. Ja sitten jos vielä tykkää satsata esim. Eikö kaksi tylsää voi keksiä yhteistä tekemistä? Tuskin se nyt siitä kii onko toinen tylsä kun et aluksi edes tunne miestä. Naiset nyt yleensä päättää ulkonäön perusteella että onko mies mukava vai ei.

Oma ulkonäköni tuskin miellyttää kovin montaa naista ja siksi ei kukaan haluakkaan tutustua. Enkä taatusti ole juoppo narsisti. Mistäpäin olet ja minkäikäinen? Naiset ootte salaperäisiä , siksi niin ihania..

Kyllä valitettavasti asia menee juurikin näin. Työelämässä on kehuttu tapaani toimia työnjohtajana työntekijöiden puolelta, jossa mua on pidetty ihmisläheisenä johtajana.

Lisäksi naispuoliset tutut ovat ihmetelleet miksei mies seurustele ollenkaan, mikä keskustelussa liittyi silloin omiin harrastuksiin ja sen tuomaan kroppaan sekä jopa persoonana kehuttu usein isä tyypiksi. Baareissa on omana itsenään tullut yritettyä aikoinaan iskeä naisia heikolla lopputuloksella, mutta insinöörin aivoilla olen osannut astua ulos laatikosta ja on tullu koitettua myös niin sanottua pahan pojan tyyliä, joka hämmästyksekseni toimi täydellisesti eli itsekkäästi käyttäytymällä natsas ja naisia sai.

Tämä tyyli ei kuitenkaan tuntunut hyvältä, sillä se ei ollut mua itseäni ja se tulikin pikaisesti dumbattua. Netissä kokemukset on samoja, mutta kuitenkaan siellä en ole koittanut tuota itselleni sopimatonta tyyliä.

Tunnistinkin itseni tuosta tekstistä sillä olen alkanut "erakoitumaan" sekä viimeajat olen tosiaan miettinyt, että pitää totuttautua matkustamaan yksin, kun samanhenkisen naishenkilön löytäminen seuraksi on melkein mahdotonta. En toki ole katkera, vaan etsin vieläkin seuraa eräällä treffipalstalla tänäkin päivänä. Mitä tässä tarkoitetaan narsistilla? Omat kokemukseni nettitreffailusta sijoittuvat En tavannut ainuttakaan alkoholistia, narkomaania, rikollista tai psyykkisesti sairasta.

Kaikki tapaamani miehet olivat ihan asiallisia, sekä ammatti koulu pohjaisia että korkeasti koulutettuja. Noin 5 prosenttia määrästä johti johonkin enempään.

Seurustelin kolmen kanssa noin vuoden, yhden kanssa 3,5 vuotta ja nyt tän viimeisen kanssa olen ollut yli 6 vuotta. Nykyinen mieheni löysi minut netistä.

Minä olin ensimmäinen nainen, jonka hän tapasi. Mieheni on hyvännäköinen, täysin päihteetön, varakas, keskustelutaitoinen, älykäs ja paljon muuta hyvää. MInä olen päihteetön, kaunis, liikunnallinen, omaan syvän arvomaailman ja paljon muita hyviä ominaisuuksia.

Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat tavanneet seurustelu tai elämänkumppanin netissä. Miksi netistä ei voisi löytää?? Sinun näkemyksesi perustuu sinun kokemukseen. Sinun kokemus on totuus sinulle, mutta ei monelle muulle.

Miksi pidät tietoa aiemmasta rikollisuudesta tai päihdeongelmasta sivuseikkana ja sen huomioonottamista tuomitsemisena? Nehän juuri viittaavat siihen, että ihminen todennäköisesti ei ole tasapainoinen. Kuvitteletko, että tuollaisiin ongelmiin johtavat syyt ovat jotenkin ohimenevää tai itsestään ajan kanssa parantuvaa laatua? Että yksi ja sama ihminen on yhtenä päivänä päihdeongelmainen tai rikollinen ja toisena päivänä ongelmaton tyyppi?

Valitan, mutta kuvitelmasi on paha harha. Päihdeongelma, väkivaltaisuus ja rikolliset taipumukset ovat juuri niitä, jotka eivät IKINÄ mene ohi itsestään eikä niitä voi hoitaa pois myöskään rakkaudella. Ihminen muuttuu ja paranee vain, jos itse haluaa tehdä kovan työn sen eteen.

Hyvin moni ei halua. Tulkaa kaikki rikolliset ja päihdeongelmaiset tutustumaan minuun, minä en tuomitse, vaan haluan tutustua teihin. Miksi aloitat niistä, joiden kanssa riskit ovat suurimmat? Pelkäätkö, että et kelpaa ongelmattomille, joiden kanssa olisit turvassa?

Kehitä omanarvontuntoa niin, että uskallat valita oikeasti hyvää etkä huonoa, jonka turhaan kuvittelet pelastavasi. Perustotuus on kiveen hakattu ja muuttumaton: Kukaan ei voi muuttaa toista. Onneksi miehet eivät koskaan päättele naisten ulkonäöstä mitään tai sellaista Lopettakaa tuo lapsellinen miehet vs. Olen kyllä sitä mieltä että on parempi yksin kuin huonossa seurassa.

Tuon itse niin paljon suhteeseen että olen joutunut pettymään monesti. Ihmissuhteet on kuitenki vuorovaikutusta ja jos itse antaa ja toinen vain ottaa niin se ei ole ok.

Itselleni itsenäisyys on tärkeämpi juttu,jos ei löydy tasaveroista kaveria,niin parempi näin! Alkoi tuo viestisi aika huonosti, esim. Kannabiksen kieltäminen alunperinkin oli niin suuri moka että lasken sen kristinuskon jälkeen pahimmaksi rikokseksi ihmiskuntaa vastaan mitä on koskaan tehty.

Nyt jos sitten jossain treffipalveluissa on alkanut näkymään enemmän avarakatseisia ja valveutuneita nuoria aikuisia jotka osaavat itse ottaa asioista selvää eivätkä usko ihan kaikkea propagandaa mitä viralliset tahot ovat aikojen saatossa suoltaneet, minä näen sen vain HYVÄNÄ asiana.

Mutta loppuosa viestistäsi oli täyttä asiaa. Se mikä koski miesten ja naisten erilaista suhtautumista deitti- ja parisuhdemaailmaan. Näissä kuvioissa on nykyään sekin pielessä että tasa-arvo puuttuu. Miehiä ihaillaan sekä miesten että naisten puolelta jos he ovat seksuaalisesti aktiivisia - naisia halveksutaan kummaltakin suunnalta.

Herää kysymys, että mistä miehet kuvittelevat löytävänsä niitä naisia? Kannattaisiko ehkä muuttaa pikkuhiljaa ASAP niitä asenteita? Mä taas olen luopunut toivosta. Maa ilma on täynnä tyhjäpäämimmejä mitkä tsiigaavat tositv: Ilmankos sitten aina hairahtuvatkin pelimiesten yms.

Voisit säkin lukea viestini hieman tarkemmin. Mä harrastin nettitreffeilua vuosina ja olen siis mies. Pari pidempää juttua mäkin netistä löysin, mutta joukossa oli mm. Netissä pyöri minun mielestä vielä silloin ihan normaalihkoa sakkia sillain 90 prosenttisesti.

Tuossa aikavälillä kuitenkin tapahtui muutos huonompaan suuntaan ja alkoi tuntumaan siltä, että naiset ovat joko niitä usean miehen pyörittäjiä, tai sitten oikein kunnolla narkkareita. Sä voisit ottaa huomioon tuosta omasta käytöksestäsikin, että jos olet tavannut netistä yli sata miestä, niin kyllä säkin silloin menet noihin usean miehen pyörittäjiin, joihin en koske pitkällä tikullakaan. Sitäpaitsi sä et voi tietää yhden tapaamisen perusteella, mitä sä tapasit. Sä olet juuri niitä sekopäänaisia, joihin netissä törmää tuontuostakin, jotka luulee, että parin viestin ja yhden tapaamisen perusteella tietää toisesta kaiken.

Et tiedä toisesta yhtään mitään, vaan sä luot itsellesi mielikuvan henkilöstä. Hän käyttää päivätyönään huumeita. Ne, joita hän ei ole raiskauttanut, ovat olleet siinä uskossa, että tuo mies on ihan tavallinen "hyvä mies".

Jos ihminen katsoo vain ensivaikutelmaa, hän ei tiedä tapaamastaan yhtään mitään. Ensivaikutelmaan vaikuttaa paljon myös ihmisen oma subjektiivinen maailmankatsomus ja huijarit ja narkkarit ovat keskittyneitä juuri hyvän ensivaikutelman luomiseen, koska se on ainoa, mitä heillä on tarjota.

Kyllä minä viittasin sellaisiin huumeidenkäyttäjiin, jotka käyttävät niin kannabista, kuin suonensisäisiäkin. Aika usein muuten ne kannabiksenkäyttäjät käyttävät myös kovaa kamaa. Kannabis on terveellistä käyttää joissain sairauksissa, jos sitä käytetään pieninä annoksina, mutta päihteenä en sitä kovin terveelliseksi sanoisi. Säännöllinen kannabiksen käyttö aiheuttaa sen käyttäjiltä kuulemieni tietojen mukaan riippuvuuden vuoden kuluessa käytön aloittamisesta.

Alkoholi ei aiheuta riippuvuutta, kuin kymmenelle prosentille ihmisistä. On myös huomattavaa, että aina, kun kannabiksen terveyshaittojen pienuutta esitellään, vertauksissa on yksi kaannabissätkä vastaan koppa kaljaa.

Vertauksien mukaan on terveellisempää vetää yksi sätkä kannabista viikossa, kuin juoda koppa kaljaa kerran viikossa. Jokainen varmasti tajuaa tuon asian maalaisjärjelläkin, mutta kumpi on terveellisempää, juoda sixpack viikossa, vai polttaa sätkä kannabista viikossa Juu, ja sitten siihen asiaan, että mitä kannabiksella tekee viihdekäytössä? Kannabissätkän polttanut jätkä istuu perseellään kusilammikossa ja keskustelee oman varjonsa kanssa.

Kopan kaljaa juonut jätkä on kolme päivää tiedottomana sairaalassa. Kuusi kaljaa juonut jätkä bilettää muijien kanssa tanssilattialla. Olenkin huomannut, että kannabiksen ja ateismin puolesta puhuvat yleensä samat henkilöt. Noiden henkilöiden mielestä kannabis ja ateismi on älykkyyden merkki; kun ei älyä oikeasti ole, niin keksitään älylle uudet mittarit. Psykopaattien hommaa niin kannabis, kuin ateismikin, sanon minä. Miesten seksuaalisesta aktiivisuudesta olen sitä mieltä, että ei miehet niitä seksuaalisesti aktiivisia miehiä arvosta.

Naiset kyllä arvostaa, mutta miehistä niitä arovstaa vain ne seksuaalisesti aktiiviset miehet itse. Kyllä pelimies- ja panomiespalvonta juontaa sieltä heistä itsestään ja naisista.

Hei Nähtyjä on, kirjoitat aika rajusti jostain tapauksesta joka tekee ikäviä asioita netissä tapaamilleen naisille. Jos tiedät jotain tällaista, ilmoitathan ko. Eli kunnollinen mies pitäisi löytää?

Ja olet jo todennut, että baareista sellaista ei löydä. Eli silloin varmaan pitäisi katsella muualtakin, esim harrasteista, vaikkapa noista sporttiharrasteista.

Ja totta kai myös kaveripiirin kautta, että onko sitä kautta vapaita miehiä liikkeellä. Mutta millaista miestä olet hakemassa muuta kuin, että kunnollinen? Kyllähän tätä palstaakin lukee joukko miehiä, joista varmaan osa on ihan potentiaalisia. Olet vain nirso eikä sulle kelpaa sii mikään tavis.

Melkein kaikki naiset on samanlaisia, etsivät komeaa rikasta miestä ja valittavat kun kukaan ei huoli tai löydy. Tässä voi olla vähän perääkin. Mullakin oli naistuttava joka valitti että kukaan ei ole kiinnostunut. Samaan aikaan tiesin ainakin 5 äijää jotka oli siihen ihastuneita itse olin niistä yksi ja hän oli silläkin viikolla saanut useamman treffipyynnön.

Kun naiset sanovat etteivät löydä miehiä, se tarkoittaa että ei ole olemassa miehiä jotka täyttäsivät heidän kohtuuttomat vaatimuksensa. Koska jos hän itse painisi samassa sarjassa mistä haluaa miehen, ongelmaa ei olisi. Anteeksi nyt vaan, mutta jos esim. Naisilla on oikeasti täysin kohtuuttomat vaatimukset miesten suhteen. Ne joilla ei ole, ovatkin olleet parisuhteessa jo pitkään. Harva se mieskään kelpuuttaa jokaikistä naista Saamasi miinukset todistavat sinun olevan oikeassa.

Naisilla on yksi vika. He osaavat valittaa, ts, lätkiä peukkuja alaspäin tai mennä henkilökohtaisuuksiin mutta he eivät osaa ratkaista ts. Naisista ei ole johtajiksi, koska he ovat hyviä neuvonantajia, mutta huonoja päättäjiä.

Valitettavasti tuo "hyvä neuvonantajakin" pätee vain osaan naisista. Suurin osa naisista ei tunne itseään, joten he eivät voi antaa myöskään päteviä neuvoja. Juuri tuollaiset naiset jotka eivät tunne itseään valittavat kun eivät saa kunnollista miestä, vaikka sopivia ja ihastuneita miehiä parveilisi heidän ympärillä mistä poimia se kunnon mies.

Vasta sitten kun nainen tulee siihen ikään että lapsia pitäisi alkaa tosissaan tekemään jos meinaa joskus onnistua, eli 35 vuotiaana, tulee naiselle hätä ja hän tajuaa että nirsoilulla ei pärjännytkään.

Ei niin, mutta miehille ei ole mikään ongelma "tyytyä" omaan tasoon. Itämaan kameli puhuu viisaita sanoja. Juuri näinhän se menee. Mielummin ilman kuin Hillman. Hyvä "kameli2,asia on juuri näin. Jos nainen esittelee profiilissa itseään viiden rivin verran ja vaatimuslista on 50 riviä ,on jossain vikaa.

E-kontaktissa on hyvin paljon naisia joilla ei ole aikomustakaan tutustua miehiin tai korkeintaan käydään syömässä miehen piikkiin hyvä ravintolaillallinen. Monille nettideittailu on ajankulua kun ei ole oikein muutakaan Pidätkö sinä siis lapsia ja vähäistä koulutusta miinuksena parisuhdemarkkinoilla? Tai ylipäätään jaatko sinä ihmisiä eri luokkiin? Että akateemisesti koulutettu on arvokkaampi parisuhdemarkkinoilla kuin ammattikoulun käynyt? Eikö se parisuhde nyt kuitenkin perustu hieman muille asioille kuin kouluttautuneisuudelle?

Tiedäthän että älykkyys ei riipu koulujen käymisestä? Minä olen henkilökohtaisesti aina ajatellut että rakastuminen ei ole kiinni varallisuudesta, kouluttautuneisuudesta, automerkistä, ammatista tai iästäkään. Sitä rakastuu ihmiseen, ei statukseen. Se on sitten eri asia jos perustaa parisuhteen sille statukselle ja rahalle sun muulle, silloin kyseessä on kulissi eikä rakkaus. Kukin toki tavallaan, mutta minua ällöttää nämä ihmisten luokittelemiset.

Ja se, että haluaa löytää juuri sen ihmisen joka saa sydämen hakkaamaan kuin villihevoslauma, naaman jämähtämään typerään hymyyn ja koko maailman satamaan täyteen punaisia sydämiä ei ole mikään kohtuuton vaatimus: Se tavallinen peruspertsa ei ehkä aiheuta niitä tunteita naapurin tavistainalle, mutta saattaa hyvinkin saada maisterimarian sydämen sekoamaan. Rakkaus kun ei tarkista mistä koulusta sitä on valmistuttu eikä sitä kuinka paljon tilillä on käyttövaroja, vaan se iskee ihan odottamatta.

Olen ollut nyt neljä kertaa treffeillä ja olen joka kerta kuullut mieheltä, että olen kaunis, älykäs ja mukava, mutta mies ei omasta mielestään ole minulle oikea tai meillä on liian erilaiset kiinnostuksen kohteet.

Kerran sovittiin toiset treffit, jotka mies perui tekstarilla. Lupasi ottaa uudestaan yhteyttä eikä ottanut. Kohtuutonta on olettaa, että miehellä on hampaat tallella ja ne on jopa hoidetut. No, tuo hiukan vitsillä, mutta jos teillä nuoremmilla on vaikeuksia löytää sopiva kumppani, niin aina vain vaikeammaksi menee kun ikää tulee. Rikkaita on kyllä löytynyt, mutta ei rakasta. Mammona ei tee onnelliseksi ainakaan tätä naista.

Sait minut hyvälle tuulelle. Olen itse aivan samaa mieltä. Koska kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka ajattelee noin. Rakastuminen, kuvailemallasi tavalla, on juuri sitä. Minusta on oikein mukavaa ajatella, jos joku vieras mies kirjoituksellaan saa naisen hymyilemään keskustelupalstalla, niin kyllä se elämä heittää eteen juuri samanmoisesti ajattelevan ihmisen jossain muuallakin.

Mikäs sen mukavampaa, kun rakastuminen muuttuu ihanaksi arjeksi ja saa elämäänsä sen ihmisen rinnalle, kenen kanssa on se jokin, Kiitos kiitos. Se on se luonnonvalinta. Tottakai naiset pyrkivät saamaan itselleen sen parhaan mahdollisen kandidaatin. Aivan kuten monessa sosiaalisessa eläinlaumassakin se vahvin alfauros astuu kaikki lauman nartut.

Sama käyttäytymismalli toistuu myös ihmisillä, joskaan ei niin vahvasti ja valinnat ovat usein tiedostamattomia, mutta vastaava kuvio kuitenkin näkyy taustalla ihmistenkin pariutumisessa.

Tietyillä alfa-yksilöillä on mahdollisuus haaremiin, loput sitten ottavat mitä saavat. Osalle naisista on hämärää mikä on se oma taso ja miten on realistisia mahdollisuuksia saada se oma Johnny Depp Tietyt ominaisuudet omaavat miehillä pyörii ympärillä naisia valittavasti asti ja monet tilannetta härskisti hyödyntävätkin ja pyörittävät naisia miten tahtovat, mutta tämä on hyvin pieni joukko, kärjessä ne joilla on karismaa, rahaa ja kuuluisuutta tai sopiva kombinaatio noista kolmesta.

Keskiverto ok näköinen nainenkin saa kuitenkin vonkaus- ja lähestymisyrityksiä paljon helpommin kuin vastaava mies. Olkoonkin että suurin osa on vain "sen" perässä tai muuten reppanoita naisen mielestä, niin naiselle kuitenkin syntyy täysin perusteltu kuva siitä että hän on haluttava ja kysyntää löytyy. Ja siinä vaiheessa ruvetaan sitten etsimään sitä parasta tarjousta ja omasta mielestä huonot jätetään tylysti hyllyyn.

Aivan kuten jos ihminen on tilanteessa että hänen kysyntänsä työmarkkinoilla on sitä luokkaa että hänen ei tarvitse etsiä töitä, vaan hänelle tarjotaan niitä useammastakin paikasta.

Epäilemättä suurin osa ihmisissä tuollaisessa tilanteessa alkaisi työpaikkashoppailemaan ja miettimään mikä on se paras vaihtoehto, sopivin itselle, paras palkka jne. Suurimmalle osalle naisista tuo vaihe kestää teini-iästä ehkä noin parinkympin loppupuolelle, sitten ikä alkaa tehdä pikkuhiljaa vääjäämätöntä tehtäväänsä ja homma ei olekaan enää niin helppoa ja valinnanvara hupenee rapistuvan ulkonäön ja uusien nuorempien naisten astuessa kentälle. Yleensä siinä 30 ikävuoden korville monelle tulee se alen loppurysäys ja on täysin pakko alkaa miettimään asettumista, kun varteenotettava valinnanvara on vähennyt jatkuvasti eikä huomion saaminen olekaan yhtä taattua kuin nuorempana.

Aika moni sitten tuossa vaiheessa alkaa tyytymään. Keskivertomiehelle moista harhakuvaa ei synny, koska hän ei ole koskaan tilanteessa, että naisia olisi tarjolla valittavaksi asti, vaan kaiken jalkatyön joutuu tekemään itse. Siinä vaiheessa kun ikää ja ehkä varallisuutta tulee lisää ja jos elämäntavat ovat säntilliset ja ulkonäkö siedettävä, niin huomiota voi alkaa tulemaan näiltä nuoruutensa hurjastelleilta naisilta, jotka ovat huomanneet että omat huippuvuodet menivät jo ja nuoremmat kilpasiskot kääntävätkin miesten päät.

Kohtuuton ei ole myöskään vaatimus saada ruokaa päivittäin ja katto pään päälle, mutta kaikilla ei ole sitäkään. Jos se oma sydämen pajavasaran heiluttaja ei ole kohdalle tullut tai silloin kun on tullut, niin kohde on ollut tavoittamaton, niin jossain vaiheessa joutuu miettimään onko moisen tunteen tavoittelu tärkeämpää kuin ihan ok yhdessäolon, vaikka se ei ilotulitetta vatsanpohjassa räjäyttäisikään.

Vaihtoehtona voi olla vanheta yksin, mutta sitä eivät kovin monet naiset näytä kestävän. Eivät välttämättä monet miehetkään, mutta naisilla näin pääsääntöisesti länsimaissa on jonkinlaista valinnavaraa tuossa tilanteessa.

Ehkä olet oikeasti kaunis, älykäs jne. Niin, no juu ja ei. Olen jälkikäteen kuullut itse olleeni tuon kaltaisessa tilanteessa, mutta syy ei ollut lainkaan se, että ei olisi kelvannut. Kun kaverini vuosia jälkikäteen asiasta minulle kertoi, olin aidosti ymmälläni. Ei kukaan ollut minulle mitenkään ilmaissut olevansa kiinnostunut.

Yhtä näistä miehistä yritin itse lähestyäkin esim. En todellakaan kulje elämääni kuvitellen, että olen kaikkien haluama prinsessa ja tyrkky en ole. Itsekeskeiset prinsessat näyttävät miehiä saavan helpommin, kun he uskovat olevansa taivaan lahja kenelle miehelle tahansa, mutta sellaista itseluottamusta oli varsinkaan nuorempana vaikea kehittää, jos ei sitä sattunut olemaan.

Pikemminkin rankkaa yksinkertaistamista kuin relismia, kun vertaa minun kokemukseeni. Jos kumppaninhakua tarkastelee vain yleistäen parisuhdemarkkinoina, kuva vääristyy. Toivon, että kukaan ei annna markkina-ajattelun yleistysten masentaa ja johdattaa itseään harhaan.

Noista markkinakuvauksistahan puuttuu monen monia yksilötasolla todellisuudessa ratkaisevasti vaikuttavia tekijöitä Minusta on koomista että olette selittävinänne naisten mahdollisuuksia parisuhteeseen sillä, miten kaunis nainen on missäkin iässä ja ikäpolvikilpailulla. Kenen näkökulmasta silloin katsellaan?

Itsestään paljon luulevan häntäheikin ahtaasta näkövinkkelistä, jossa ei oikeasti olekaan kyse parisuhteesta vaan käyttösuhteesta: Naista etsitään tietyin välein vaihdettavaksi. Kiinnostuneita miehiä ilmaantui kypsyyden myötä aina vain lisää: Kyselijöistä ei ollut todellakaan pulaa kolmenkympin iästä viiteenkymppiin. Pulaa oli aina vakaata perhe-elämää etsivistä miehistä. Olen aina etsinyt sielun rikkautta, en mammonaa. Onhan se ihanaa, kun on mies, jossa on kaikki hyvät ominaisuudet..

Eikö tasa-arvon luulisi olevan jo niin pitkällä ettei kukaan mies enää maksaisi paitsi ehkä pelimiehet taka-ajatuksineen kumppaninsa laskua, ylipäätään missään? Vanhanaikaisista käyttäytymisnormeista on vain lyhyt hyppäys sovinismiin Mutta ehkä tuo piti kirjoittaa ääneen tähän näkyville kun joillain tuntuu olevan ne perusasiatkin hukassa.

No sinunlaisiasi fiksuja mutta ilmeisen lämminsieluisia naisia on kyllä hyvin pieni vähemmistö. Tilastot ovat kumminkin olemassa.

Ja se kuuluisa harmaa massa. Kiittäisin realististia erityisesti tarkasta huomiosta liittyen siihen harhakuplaan missä nuoret naiset elävät. Kupla muodostuu niistä jotka lähtevät "peliin" mukaan, erityisesti ns. Ne kauniit ja seksikkäät naiset kun kasvavat siihen todellisuuteen missä lähes kaikki miehet tekevät mitä tahansa saadakseen näiden huomion, varsinkin jos antaa jonkun onnettoman ymmärtää että tällä olisi jotain mahdollisuuksiakin Nämä sitten tottuvat siihen että miehet vonkaavat ja mielistevät heitä jatkuvasti.

Kehuvat heidän muitakin ominaisuuksiaan jne. Onneksi kaikki loppuu aikanaan niin kuin realisti toikin esiin. Mikään ei ole niin hienoa ja lohduttavaa kuin ajatus siitä että se sama pissis joka joskus aiemmin tottui mielistelyihin ja saamaan kaiken helpolla, ikään kuin myötätuulessa, joutuukin pikkuhiljaa näkemään yhä enemmän vaivaa sen saman ihailevien katseiden kautta tulevan itsetunnon pönkityksen eteen kuin ennen. Itseltäni ei ole kysytty puhelinnumeroa aikoihin, ts.

Mutta eihän miehiltä niitä kysytäkään koska ihan liian monen naisen mielestä nimenomaan miehen pitää edelleenkin tehdä aloite ja ottaa se itsensä nolaamisen riski.

Näette sitten maailman muut ihmiset ja heidän suhtautumisensa sellaisena kuin me muutkin. Welcome to the real world. Mistä tiedät kuka baarissa on kunnollinen? Ihan samat henkilöt siellä käy joita näet missä tahansa muuallakin. Jos odottamalla ei löydy niin kannattaa varmaan alkaa aloitteelliseksi. Nainen päättää naaman perusteella että kuka on kunnollinen. Ei naiset viitsi tutustuaa luonteeseen eikä varsinkaan sitte jos mies on tavis tai ruma.

Ruma ei voi olla kunnollinen. Pahinta on miesten katkeruus, tuskimpa se ulkonäkö, ei olla käsitelty pettymyksiä joita elämässä jokaiselle tulee, mennään vaan kohti uutta naista ja odotetaan sen täyttävän kaikki omassa päässä luodut odotukset Ja taas tulee lisää pettymyksiä, täytyy itse voida hyvin ennen kuin voi hyväksyä toisen sellaisena kuin on, ketään ei voi muuttaa, kaikki sen tietää, mut yrittää kuitenkin ja lyö päätä seinään Rehellinen peiliin katsominen olis hyvä aloitus.

Aloittajalle, komppaan edellisiä, mutta minkälainen on kunnollinen, sinun kriteerisi täyttävä mies? Miten voit tietää, jos et ole edes tutustunut lähemmin? Omat mieheni olen löytänyt kadulta sosiaalisempia, netistä peräkammarin poikia, baareista biletyshenkisempiä. Kyllä niitä löytyy liiaksikin, täytyy vain itse olla aloitteellinen ja mennä juttelemaan, jos mielenkiintoisen uroksen näkee. Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa tyttökaverit ja niiden kommentit, valinta on vain sinun.

Ruma mies oon 5. Miehen ulkonäkö on erittäin tärkeä ja merkittävä tekijä naiselle. Ei rumalla miehellä ole mitään toivoa naisten suhteen, oli kuinka lahjakas tahansa, taitava kokki, leipuri ja muutkin kotityöt tekee, ettei naisen kotitöitäkään tarvi tehdä, niin sillähän ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ulkonäkö ei naiselle kelpaa. Varmana aloittajalle olisi useita kumppaniehdokkaita ja menis vaan jutteleen häntä kiinnostavan miehen kanssa vaikka ihan kaupassa, niin voit yllättyä, että mies on asiasta hyvin otettu.

Itse olen senverran ruma mies, että naiset pelästyy, jos menisin juttelemaan. Tässä kävin postilaatikolla ja tiellä tuli kaksi tyttöä vastaan ja toinen kirkaisi toiselle ja sanoi, että hui kun säikähdin. Eihän se mitään muuta voinu säikähtää, kuin minua. Joten meikäläisen on ihan turha edes ajatella aloitteen tekemistä, ruma kun olen.

Mutta te muut kauniimmat miehet, tehkää te aloitteita, koska kelpaatte naisille. Kyse ei ole siitä, että olisin muuten sosiaalisesti rajoittunut, mutta naisten kohdalla aloitteen tekeminen rinnastuu siihen, että korkanpaikan kammoinen valmistautuu benjihyppyyn.

Minä vain katselen, ja jos nainen ei lähesty millään tavalla, tee minkäänlaista selvää signaalia kiinnostuksesta, homma jää siihen. Minä en kykene ottamaan riskejä, jossa joutuisin nolatuksi.

Naiset, jotka ovat tottuneet aloitteiden sateeseen, eivät siis tietenkään koskaan tee aloitetta. Tai no, on tehty, mutta ei koskaan tyttöystäväpotentiaaliselta taholta, joten ei ole kiinnostanut.

Naiset monesti julistaa, että jos mies ei tee aloitetta ei naista ansaitsekaan. Aika surullista vaan, jos sattuisi yhteensopimaan, mutta toinen jättää lähestymättä periaatteen takia. Onneksi netissä on helpompi lähestyä, mutta siellä on tosiaan saanut kohdata näitä naisia, joille ei mikään kelpaa. Teini-ikäisenä vielä kelpas helpommin. Kun sen "aloitteen" on jossain ravitsemuslaitoksessa muutaman kerran tehnyt, eikä se ole edes meinannut tuottaa toivottua tulosta, niin normaali järjellä varustettu henkilö osaa kyllä vetää johtopäätökset ja siirtyy plan B: Ja vastaavasti - jos jossain yökerhossa joku tuhanne päissään oleva 45 puuma tulee tekemään ehdotuksiaan niin ei tasan vois vähempää kiinnostaa ellei itsekin ole vähintään 4 promillen kaasuissa.

Kelpaatko rumille naisille kun itsekin olet ruma. Olet nirso itsekin eli sitä mistä syytät naisia. Ruman saat tai sitten olet ilman, valinta on omasi. Turha kerjätä sääliä ja valittaa marttyyrina, se ei auta mitään. Tuossa puuma 45 jutussa se mikä halventaa on se että nainen tulee iskemään miehen vain panopuuksi.

Naisella ei ole mitään tarkoitustakaan tutustua mieheen. Tuo on vielä tuossa vaiheessa ihan okei, koska seksi ei ole pahasta, mutta kun nuo naiset metsästävät kokemuksia erikoisista miehistä, eli esimerkiksi sellaisista reppanoista joiden poikuuden saavat viedä. Eli käyttää poikasta hyväksi ja sen jälkeen unohtaa ja rehvastella sillä naisten kesken. Tuo on varma selitys silloin kun mies on yrittänyt monia naisia ja saanut aina torjuntoja.

Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle. Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa.

Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos.

Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin. Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin.

Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen. Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla.

Tämä on muuten totta. Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella. Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat. Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan. Samoin he hakivat tasoistaan seuraa. Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse.

Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian. Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään. Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat. Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa.

Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä.

Näin se ego vahvistuu. Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot". Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista. Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään.

Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu. Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen. Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.! Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään!

Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani.

Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin. Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki.

Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä. Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui. Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua. Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä.

Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi. Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu.

Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen.

Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi. Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto. Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen.

No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla? Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle. Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne. On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä.

Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies. Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy. Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis. Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan.

Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä.

On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti". Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa.

Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä. Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön. Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa.

Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste. Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia.

Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka. Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa.

Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään!

Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella. Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa.

Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen. Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs.

Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen. Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä. Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy?

Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma.

Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty? Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa? Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa.

Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa. Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon? Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä.

Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista. Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta. Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin.

Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon. En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa.

Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari.

Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä. Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro. Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns.

Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää. Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde.

Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin. Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta.

Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään. Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida. Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi.

Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan. Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä. Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan. Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!!

Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni. Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa. En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä. Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa. Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä.

Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto. Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään. Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta".

Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta. Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma. Minä olen 34v, 2 lapsen äiti. Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni. Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa.

Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia. En tosin moralisoi häntä enkä väheksy. Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella. Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta.

Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella. Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan. Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika. Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän.

Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin. Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään. Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä? En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa.

Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti. Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan.

Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä.

Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois? Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia.

No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan. Sehän kuuluu jo perustavaa laatua oleviin käyttäytymissääntöihin. No jos olet mies, niin suhtaudu avoimesti. Voisitko olla ystävällinen ja lopettaa rasittavan jankkaamisen ja käsitteiden sotkemisen? Onko oikeakäitisyys ansio ja vasenkätisyys rikos? Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, millään synnynnäisellä ominaisuudella ei voi ansioitua.

Tarkoitat siis, että hyvännäköiset miehet ovat niitä hyviä miehiä? Oletko itse niin hoikka ja hyvännäköinen, että kiinnostaisit niitä hyvännäköisiä miehiä?

On se että sillä on lapsen ruokko 18 ikävuoteen ja se ex joka on aina mukana vaikka et tahtoisikaan. Se sabotoi koko ajan rakkauttanne. Ja se kaikki huomio mitä lapsi tarvitsee jää takaalalle tässä kolmiodraamassa.