Miehen käsi piti kiinni päästäni ohjaten toimiani. Päästin kalun pois suustani ja upotin kasvoni syvemmälle hänen jalkojensa väliin ja aloin nuolemaan hänen isoja karvaisia kiveksiään. Nuolin ja imutin kummatkin pallit ja palasin takaisin kyrvälle. Nyt yritin ottaa koko komeuden kurkkuuni siinä lähes onnistuen.

Toisella kädelläni oli avannut omat housuni ja oma kaluni seisoi kivikovana. Halusin palvella miehen upeaa kalua ja tyydyttää hänet kunnes saisin spermaa suuhuni. Tunsin kuinka miehen tyõnnõt tulivat kiivamminksi ja hänen henkityksensä nopeutui.

Hänen kiveksensä alkoivat nousta kohti kalun vartta ja tiesin kohta saavani spermaa. Suuni oli täynnä Janin jäykkää kalua ja vaikka yritin päästä irti, hänen voimakkaat kätensä pitivät minut paikallaan. Mads seisoi paikoillaan täysin ilmeettõmänä. Mads alkoi hitaasti kiivetä rappuja ylõs. Jan veti kalunsa ulos suustani ja käänsi kasvoni Madisin etumusta kohti. Tilanne oli muuttunut entistä kiimaammaksi.

Käännyin ja aloin kaksin käsin avaamaan Madsin housuja. Nopeasti sain farkkujen napit auki ja aloin hieromaan hänen etumustaan alushousujen käpi. Hänen kalunsa alkoi jäykistyä välittõmästi. Nuuhkin hänen etumustaan alushousujen läpi ja laskin hänen alushousunsa polviin vapauttaen hänen seisovan kalunsa.

Madsin kalu oli Janin komeaa kyrpää pitempi mutta ei aivan yhtä paksu. Madsin seisova kyrpä oli aivan kasvojeni edessä. Tartuin kyrvän varteen ja paljastin terskan. Mahtava miehen haju täytti nenäni. Hitaasti otin terskan suuhuni nauttien jokaisesta hetkestä. Tunsin kuinka Mads painuin syvemmälle suuhuni päästäni kiinni pitäen. Jan siirtyi taakseni ja nosti takamukseni ylõs lantiostani kiinni pitäen.

Tunsin kuinka Janin kädet puristelivat ja levittivät pakaroitani. Hänen kätensä tarttui takakautta kaluuni. Jan runkkasi seisovaa kaluani takakautta muutaman kerran ja päästi sitten irti. Jan sylki sormiinsa ja tunsin miehen sormen tyõntyvän anukseeni. Ilman lukuvoidetta se teki kipeää ja vaistomaisesti yritin väistää sitä. Jan sanoi ja läimäytti pakaroitani kämmenellään.

Ensinmäinen sormi upposi kokonaan aukkooni. Jan veti sormen pois, sylkäisi sormiinsa uudelleen ja panoi nyt kaksi sormea sisääni. Jan hieroi eturauhastani anuksen kautta lisäten nautintoani entisestään. Minä imin Madsin kalua niin paljon kuin voin, sain sen melkein kokonaan suuhuni. Ne olivat todella upeat, karvaiset ja roikkuvat pussit, kivekset olivat kuin pienet luumut.

Halukkaasti aloin nuolemaan Madsin komeita palleja, nauttien mausta. Takanani Jan oli ottanut lantiostani kiinni ja alkoi painaamaan jäykkää kaluaan anukseeni. Hän oli iso ja jaykkä ja suuni jälkeen onneksi edes vähän märkä.

Hän painoi hitaasti ja päättäväisesti. Hitastii peräaukkoni avautui isolle kalulle ja tunsin kuinka se upposi syvemmälle suoleeni. Se teki kipeää mutta en voinut valittaa koska suuni oli täynnä Madsin karvaisia palleja. Mads veti suuni pois palleiltaan ja ohjasi kalunsa suuhuni.

Janin kalu upposi syvemmälle ja syvemmälle. Hänen kätensä avasivat pakaroitani. Sentti sentiltä tunsin kuinka Janin suonekas kyrpä tyõntyi anukseeni, hitaasti auraten tietään suoleeni, poimu poimulta painuen syvemmälle sisääni. Vihdoin Janin kalu oli kokonaan suolessani. Se täytti minut oikein hyvin ja en voinut olla paikallani vaan aloin tyõntämään persettäni halukkaasti Janin kivikovaa kalua vasten samalla himokkaasti imuttaen hänen veljensä kovaa kalua.

Hitaasti Jan alkoi panemaan persettäni lantiostani tiukasti kiinni pitänen. Mads pani suutani ja pian veljekset pääsivät hyvään panemisen tahtiin. Sisälläni oli reilut 40cm paljasta kuumaa kalua. Madsin isot roikkuvat kivekset hieroivat leukaani samalla kun Janin pallit hakkasit vasten omiani. Oma kaluni seisoi kivikovana.

En uskaltanut edes koskea siihen koska pelkäsin tulevani minä hetkenä hyvänä. Lämmin tallin vintti täyttyi panemisen äänistä ja hajusta.

Perseeni litisi kun Mads kirnusi reikääni ja Janin kyrpä upposi suuhuni maiskahdellen. Miehet huohottivat kiimassa, tahti kiihty, Mads piti kummallakin kädellä kiinni päästäni ja tyõnsi kaluaan syvälle kurkuuni. Nielin halukkaasti kaiken, olen aina pitänyt spermasta. Mads puristi päätäni käsillään kun nuolin hänen viimeiset spermatippansa. Nähdessään veljensä ampuvan spermalastin suuhuni alkoi Jan huiman loppukirin ja pian lähti hänen kuumaa sperma-lastinsa suoleeni.

Tunsin kuinka hänen kalunsa puristi vielä viimeisetkin tipat reikääni. Mads veti kalunsa pois suustani ja Jan painui vaipunneena päälleni. Hänen kätensä puristivat lantiotani ja sänkensä raapi niskaani ja kaulaani. Hänen kätensä tarttui kaluuni ja voimakkasti puristaen hän runkkasi minua muutaman kerran saaden minut laukeamaan lattialle voimakkaasti voihkien.

Jan veti kalunsa hitaasti pois suolestani. Perseeni luovutti kuuman kullin vastahakoisesti maiskahtaen. Suussani maistui Madsin sperma ja tunsin kuinka Janin lasti hitaasti valui anuksestani kohti kiveksiä. Omat spermani olin apunut tallin põlyiselle lattialle. Mads ja Jan seisoivat edessäni kalut puoli-jäykkinä. Hän otti teepaidan pois paljastaen komean yläruuminsa, potkaisi tennarit pois jaloista ja riisui farkkunsa pois. Jan otti askeleen lähemmäs.

Tartuin siihen ja hän veti minut ylõs. Vaikka tilanne oli hyvittava kolme seisovaa kalua saivat jälleen päähuomion. Mads katseli etsivästi ympärilleen ja vastausta odottamatta alkoi ohjaamaan minua niskasta kiinni pitäen kohti keskilattiaa. Olimme kaikki kolme aivan alasti ja kaikkiean kalut olivat jälleen jäykät. Perseeni oli hellänä komeasta kalusta mutta tilanne oli niin sairaan kiimainen että halusin lisää.

Asetuin põydälle selälleni ja levitin jalkani paljastaen spermaisen persereikäni Janille ja Madsille. Miehet tulivat nyt luokseni. Isäntä sanoi samantien ja veti oven kokonaan auki tullakseen sisälle. Vasta kun ovi kolahti kiinni, huomasin ettei Isäntä ollut yksin vaan hänellä oli mukanaan joku toinen, vanhempi mies.

Tiesin jo, mitä tapahtuu; olin polvillani ja laitoin käteni selkäni taakse yhteen, suljin silmäni ja avasin suuni. Kuulin vetoketjun äänen kun se avattiin ja seuraavaksi hiuksistani otettiin rajusti kiinni. Tunsin miten kulli paisui suussani, kalu ei ollut yhtä suonikas kuin Isännälläni mutta paksu se oli. Livoin kielelläni kullin alapintaa minkä pystyin, vieras ei liikuttanut päätäni mihinkään vaan antoi kalunsa paisua rauhassa suussani.

Vilkaisin eteisen peiliin ja huomasin miten vieras mies tuijotti peilikuvaa kiimaisin silmin. Isäntä huomasi harhailevan katseeni ja karjaisi; "Katse ylös!

Mies otti kaksin käsin hiuksistani kiinni ja alkoi naimaan kurkkuun. Lutkutin kielelläni kalun alapintaa, imin, pyöritin kieltä terskan ympärillä aina kun sain mahdollisuuden ja pian miehen ote kiristyi entisestään. Päästin nieluni rennoksi ja annoin kaiken sperman valua suoraan kurkkuuni, vasta kun miehen ote hiukan heltisi, nielaisin ekan kerran.

Kulli oli vieläkini suussani. Nielaisin toisenkin kerran, sitten vieras mies otti kalunsa pois suustani, tunki sen takaisin housuihinsa ja sanoi Isännälleni; "jos se toinen kiimapillu on yhtä aulis, niin kyllä mä sille voin kämpän järjestää". Vasta nyt mun mieleeni tuli sohvalla nukkuva Sini. Tai toivottavasti se vielä nukkui Yhtä kiimainen kuin sinä? Mitä sä oot tehnyt?! Sini vastasi ja vilkaisi mua. Mä tuijottelin pääasiassa lattiaa.

Hän makasi edelleen alasti, nyt selällään. Ja ootko sä valmis samoihin ehtoihin kuin lutka-kaverisi? Niinkuin kiimaiset nartut on". Mut tää oli vähän kapeampi. Riisuin aamutakkini ja mietin kuumeisesti, millä tavalla Isäntä haluaisi mun perseeni saada tarjolle.

Sini oli lattialla nelinkontin edelleen ja vieras mies käski Sinin katsoa mitä mä tein. Mä menin myös nelinkontin lattialle, konttasin miesten luokse ja nousin varovasti pöydälle, mutta niin että käteni olivat edelleen lattialla pääni kummallakin puolella, rintani roikkuivat pöydän reunan yli, mutta perse ja pillu olivat tarjolla pöydällä miesten edessä.

Isäntä ja vieras mies liikahtivat sohvalla lähemmäs mua ja kohta kummankin miehen sormia työntyi pilluuni. Vesi valui silmistäni jälleen, peppuani kihelmöi, sattui ja tuntui hyvälle samaan aikaan.

Aistini menivät ihan sekaisin, tunsin kun sormet pyörähtivät pillussani, sitten peppureiälläni, ensin yksi sormi ja kun vasta kerran naitu reikäni antoi vähän periksi, joko Isäntäni tai vieras mies tunki sinne toisenkin. Minä huohotin ja vinguin, myös asento alkoi olemaan hankala; polviani sattui ja vaihtelin levottomasti jo painoa polvelta toiselle, koitin parantaa asentoani ja silti samalla pitää perseeni riittävän pystyssä että miellyttäisin Isäntääni ja hänen vierastaan.

Kerjäsin jo miehiä lopettamaan; -olkaa kilttejä, lopettakaa, olkaa niin kilttejä Sormet soutivat pillussani ja pepussani, tuntui että halkeaisin ihan pian -ootko sä narttu maistanut toisen lutkan pillua ikinä? Ja totta se olikin.

Ja samalla muistin jälleen Sinin. Sinin joka oli tuijottanut vieressäni minua tarjoamassa itseäni kahdelle vanhalle miehelle. Mene huora selällesi siihen pöydälle!

: Kireä kalu kuinka nuolla gay kalua

Kireä kalu kuinka nuolla gay kalua Minua kiihotti ajatus nuoresta pojasta mutta pohdin myös asiaan liittyviä riskejä. Se alko tehdä tosi hyvää ja mä kiihdytin tahtia. Hän oli jo sopinut asiasta pojan kanssa. Vau, kaksi kyrpää samalla matkalla. Jan sylki sormiinsa ja tunsin miehen sormen tyõntyvän anukseeni. Jan tiesi mitä halusin. Otin kalun pois suustani ja varovasti vedin esinahkaa taaksepäin paljasten koko terskan.
Pano kiinnostaa sexwork tampere homo Hän oli varmaan jotain kuudentoista ikäinen, täysin estoton ja tykkäsi kyrvästä. Edellinen Kaverin pikkusiskoa mökillä. Hänen kätensä tarttui takakautta kaluuni. Tuntui kuin Miken kyrpä olisi osunut johonkin pisteeseen pepussani, joka antoi aina orkkua muistuttavan sähköiskun ja limaa sinkosi kyrpäni reiästä lakanalle rytmikkäästi olematta siemensyöksy. Silloin peli olisi menetetty, homma laukeaisi pian käsiin.
Nylonsex gay puhelinseuraa 34
Kireä kalu kuinka nuolla gay kalua 514
THAI MASSAGE HELSINKI FINLAND NAISET ETSIVÄT MIEHIÄ HOMOSEKSUAALISEEN 700
kesäkuu thai elokuva alastonsuomi tunnukset call girls helsinki nainen nuolla isot tissit kulli pillu alaston suomi free panoseuraa helsinki kuinka ejakuloida treffit. ilmaiseksi ilmaiset treffipalstat gay chat suomi thai massage kireä. tammikuu Asian gay oil massage escort vyborg - Skara Tiina voo vitsaa seksipuhelin tissit äitija poika Mr ja Miss Gina Panevat Suihkussa niin että kireä pillu. Jos tämä on nyt merkki keskenmenosta kuinka ruskea vuoto ja raskaus?. 6. marraskuu Miehellä oli isot pallit ja nuolin niitä alhaalta ylös. Mies otti päästäni kiinni ja työnsi kalunsa suuhuni, pumpaten kiimaista kyrpää suuhuni! syliin ja hitaasti mutta määrätietoisesti kova kalu tunkeutui anukseeni. Tein niin ja hetkessä tunsin, kuinka kuskin sormi työntyi reikääni ja nussi sitä edestakaisin.

Hitastii peräaukkoni avautui isolle kalulle ja tunsin kuinka se upposi syvemmälle suoleeni. Se teki kipeää mutta en voinut valittaa koska suuni oli täynnä Madsin karvaisia palleja. Mads veti suuni pois palleiltaan ja ohjasi kalunsa suuhuni.

Janin kalu upposi syvemmälle ja syvemmälle. Hänen kätensä avasivat pakaroitani. Sentti sentiltä tunsin kuinka Janin suonekas kyrpä tyõntyi anukseeni, hitaasti auraten tietään suoleeni, poimu poimulta painuen syvemmälle sisääni. Vihdoin Janin kalu oli kokonaan suolessani. Se täytti minut oikein hyvin ja en voinut olla paikallani vaan aloin tyõntämään persettäni halukkaasti Janin kivikovaa kalua vasten samalla himokkaasti imuttaen hänen veljensä kovaa kalua.

Hitaasti Jan alkoi panemaan persettäni lantiostani tiukasti kiinni pitänen. Mads pani suutani ja pian veljekset pääsivät hyvään panemisen tahtiin. Sisälläni oli reilut 40cm paljasta kuumaa kalua. Madsin isot roikkuvat kivekset hieroivat leukaani samalla kun Janin pallit hakkasit vasten omiani. Oma kaluni seisoi kivikovana. En uskaltanut edes koskea siihen koska pelkäsin tulevani minä hetkenä hyvänä.

Lämmin tallin vintti täyttyi panemisen äänistä ja hajusta. Perseeni litisi kun Mads kirnusi reikääni ja Janin kyrpä upposi suuhuni maiskahdellen. Miehet huohottivat kiimassa, tahti kiihty, Mads piti kummallakin kädellä kiinni päästäni ja tyõnsi kaluaan syvälle kurkuuni.

Nielin halukkaasti kaiken, olen aina pitänyt spermasta. Mads puristi päätäni käsillään kun nuolin hänen viimeiset spermatippansa. Nähdessään veljensä ampuvan spermalastin suuhuni alkoi Jan huiman loppukirin ja pian lähti hänen kuumaa sperma-lastinsa suoleeni.

Tunsin kuinka hänen kalunsa puristi vielä viimeisetkin tipat reikääni. Mads veti kalunsa pois suustani ja Jan painui vaipunneena päälleni. Hänen kätensä puristivat lantiotani ja sänkensä raapi niskaani ja kaulaani. Hänen kätensä tarttui kaluuni ja voimakkasti puristaen hän runkkasi minua muutaman kerran saaden minut laukeamaan lattialle voimakkaasti voihkien. Jan veti kalunsa hitaasti pois suolestani. Perseeni luovutti kuuman kullin vastahakoisesti maiskahtaen.

Suussani maistui Madsin sperma ja tunsin kuinka Janin lasti hitaasti valui anuksestani kohti kiveksiä. Omat spermani olin apunut tallin põlyiselle lattialle. Mads ja Jan seisoivat edessäni kalut puoli-jäykkinä. Hän otti teepaidan pois paljastaen komean yläruuminsa, potkaisi tennarit pois jaloista ja riisui farkkunsa pois. Jan otti askeleen lähemmäs. Tartuin siihen ja hän veti minut ylõs. Vaikka tilanne oli hyvittava kolme seisovaa kalua saivat jälleen päähuomion.

Mads katseli etsivästi ympärilleen ja vastausta odottamatta alkoi ohjaamaan minua niskasta kiinni pitäen kohti keskilattiaa. Olimme kaikki kolme aivan alasti ja kaikkiean kalut olivat jälleen jäykät. Perseeni oli hellänä komeasta kalusta mutta tilanne oli niin sairaan kiimainen että halusin lisää. Asetuin põydälle selälleni ja levitin jalkani paljastaen spermaisen persereikäni Janille ja Madsille.

Miehet tulivat nyt luokseni. Mads seisoi jalkojeni välissä limainen kalu pystyssä. Anukseni oli Janin kalun jäljiltä kuuma ja kiimainen ja valmis ottamaan lisää kalua sisäänsä. Mads otti kiinni nilkoistani ja alkoi asettelemaan seisovaa kaluaan perseaukolleni. Hän hieroi limasta seisovaa kaluaan vasten pakaroitani, liikutellen sitä edestakaisin vaossani pitäen nilkoistani kiini levittaðn perseeni eteensä.

Tunsin hänen limaisen terskansa kuumalla aukollani joka hitaasti alkoi avautumaan Madsin käykälle kalulle. Hitaasti Mads painoi kaluaan syvemmälle suoleeni keskittynyt ilme kasvoillaan. Jan siirtyi põydän toiselle puolelle limainen ja puolijäykkä kalu heiluen. Käänsin pääni ja avasin suuni odottavasti.

Suussani maistui sperma ja oma perseeni. Maku oli mahtava kiimainen ja kuuma. Halukkaasti aloin nuolemaan Janin kalua puhtaaksi. Annoin kieleni pyõriä terskan ympärillä ja nopeasti kalu kovettui taistelukuntoon.

Jani alkoi hitaasti panna suutani upottaen kalunsa syvälle kurkkuuni. Madsin kalu aurasi persettäni jyystäen veljensä kosteilla kalua suoleeni. Päästyään pohjaan asti hän pyõritti kyrpää suolessani voihkien halukkaasti.

Olin Janin panon jäljiltä kiimaisen liukas mutta Madsin kalu oli pitempi kuin hänen veljensä ja se tuntui sisälläni todella hyvälle.

Hänen pallinsa hakkasivat persettäni vasten samalla kun Janin roikkuvat karvaiset kivekset pyyhkivät poskeani. Minulla oli vaikeuksia saada koko Janin iso kalu suuhuni. Saadakseen paremman asennon Jani siirtyi sivulta taakseni ja alkoi painamaan kaluaan nieluuni sieltä käsin. Pääni roikkui põydän reunan yli ja kurkkuni oli paremmassa asennossa ja kalu upposi koko komeudessaan nieluuni ilman vaikeuksia.

Janin pallit painuivat sieraimiani vasten ja sain samalla sekä maistaa että haistaa miehen kiimaisen tuoksun. Mads pani persettäni samalla levittäen jalkojani. Kyrpäni oli spermasta märkä kun Mads alkoi hieromaan ja runkkaamaan kaluani samalla kun painoi omaa kyrpäänsä suoleeni. Janin suuret karvaiset pallit täyttivät suuni. Jan alkoi hitaasti runkkaamaan seisovaa kaluansa samalla kun nuolin hänen pallejaan.

Jan levitti jalkojaan entisestään ja painoi kiveksiään vasten kasvojani hieroen niitä vasten suutani ja kasvojani. Janin persereikä oli lähellä sieraimia ja haiston hänen hikisen aukkonsa. Halusin saada sen suuhuni. Tyõnsin Jania ylemmäs ja eteenpäin saaden hänen karvaisen persevakonsa kasvojeni eteen.

Jan tiesi mitä halusin. Hän nousi päydän päälle kyykkyyn ja levitti pakaroitaan. Edessä oli mustien karvojen keskellä vaaleanpunaisen ruskea miehen perse aukko. Tyõnsin kielini sitä vasten saaden Janin voihkaisemaan nautinnosta kun hän tunsi märän kieleni perseaukollaan. Jan painoi perseensä kasvojani vasten. Levitin käsilläni hänen pakaroitaan avoimiksi jotta pääsin entistä paremmin nuolemaan hänen vakoaan.

Nuolin Janin perseen märäksi ja aloin painamaan kieltäni hänen aukkoonsa. Jan nussi persellään kieltäni, painaen välillä pallinsa suuhuni nuoltavaksi. Mads kalu täytti suoleni ja hänen kätensä runkkasi kaluani nautinnollisesti. Madsin kalu täytti jo kertaaltaan pannun perseeni. Otin sitten hänen paitansa pois ja siirryin imemään nippeleitä. Jaakko oli silläaikaa levittänyt paksun ja pehmeän päiväpeitteeni lattialle ja hän riisuitui parhaillaan. Kokeilin shortsien päältä pojan kalleuksia ja totesin että hänellä oli jo täysi seisokki päällä.

Kuiskasin että nyt riisutaan housut. Hän suoriutui nopeasti shortseistaan ja pikkuhousuistaan. Riisuin itsekin ja katselin samalla tuota viettelystä. Kuinka onnellinen hän olikaan saadessaan nauttia homouden ihanuudesta jo noin nuorena. Hän oli viettänyt kai koko kesän uimahousuissa sillä strategiset paikat hohtivat valkoisena ja kiihottavina.

Karvoitus oli vielä untuvaa mutta ruskeissa käsivarsissa hehkuivat himmeinä vaaleat ihokarvat. Seisoimme vastakkain, vedin hänet lähelleni ja suutelimme taas. Pienet kädet tarttuivat kyrpääni, hän katsoi yllättyneenä sitä ja sitten kysyvästi minua.

Rauhoittelin häntä kuiskaamalla että olisin kiltti ja varovainen. Päätin aloittaa rakastelun pyllynnuolemisella ja painoin pojan polvilleen lattialle Jaakko oli jo kouluttanut häntä ja poika asetti kyynärpäät lattialle nostaen hyvinmuodostuneen takamuksensa ylös. Tartuin kourillani pakaroihin ja levitin pekaloillani pyllynreiän esille. Kuinka herttaisen pieni se olikaan.

Kun aloitin nuolemisen poika hengähti syvään ja äänteli sitten suloisesti. En saanut tungettua kieltäni sisään vaikka yritin raottaa pyllynreikää peukaloillani. Jaakko oli tuonut voidepukin esille ja päätin siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Kastoin sormeni voiteeseen ja työnsin sen hitaasti tuohon ihanaan ruusunnuppuun. Pojan ääntely vaihtui voihkinnaksi. Hän oli todella tiukka ja pyllynreikä eli kiihoittavast sormeni ympärillä.

Ihmettelin oliko Jaakko sittenkään korkannut poikaa. Ajan mittaan puristus hellitti ja kun vedin sormeni hitaasti ulos sain hetken ihailla aukinaista pikku anusta.

Voitelin sitten kaluni joka seisoi kuin viimeistä päivää. Poika tiesi että kohta tulisi kyrpää ja muistutti minua että ei liian kovasti. Rauhoittelin ja lupasin olla varovainen. Jaakkokin oli nyt polvillaan pojan vieressä ja puheli rauhoittavasti. Hänellä oli pyyheliina esillä. Koskettelin varovasti pyllynrakoa kyrvälläni.

Poika pyöritteli pyllyään ja inisi peloissaan. Sitten Jaakko antoi pyyheliinan kulman pojan hampaitten väliin ja minä ryhdyin tosi toimiin. Sain käyttää aika paljon voimaa että sain ison kyrpäni sisälle tuohon umpukkapyllyyn. Kun olin ohittanut sulkijalihaksen päätin pysähtyä toistaiseksi siihen. Kaunis nuori poika äänteli kimeästi sylissäni. Kipu ja nautinto, alistaminen ja alistuminen, olimme kaikki yhtä.

Vedin pojan rintaani vasten ja aloin tehdä varovaisia naimaliikkeitä. Poika alkoi äännellä liikkeitteni tahdissa. Nyt oli Jaakolla hetkensä. Hän nousi jaloilleen, otti pyyheliinan pois ja kosketteli pojan kasvoja kyrvällään. Sain katsella läheltä kuinka pikku kätöset talttuivat kyrpään ja taivuttivat tuota jäykkää kalua alas.

Kerkeä punainen kieli nuoli halukkaasti kalun herkkiä paikkoja. Sitten otettiin suihin, tätä Jaakko ja poika olivat kyllä harrastaneet ennenkin, niin hyvin se kävi heiltä. Jaakko oli hyvin kiihoittuneessa tilassa ja melko pian näin kun hänen kyrpänsä alkoi nytkähdellä. Hän laski koko lastin tuohon suloiseen suuhun ja tarjosi sitten pyyheliinaa johon poika valutti sperman.

Tunsin olevani jo lähellä laukeamista mutta halusin vielä viivyttää ihanaa aktia ja lopetin naimisen. Purin kevyesti pojan niskaa, hän käänsi päätään niin että ylsimme suutelemaan, kielet etsivät toisensa ja tunsin Jaakon sperman tuoksun.

Sitten poika ehdotti että mentäisiin sängyn laidalle, hän halusi istua sylissäni. Vetäydyin vastentahtoisesti hänestä, kyrpä solahti ulos tuosta ihanasta pyllystä ja poika inahti. Istuuduin sängyn reunalle, ja tuo suloinen pakkaus kiipesi syliini. Hän asettautui istumaan reisieni päälle selkä rintaani vasten. Pehmeä pylly painautui nivusiini ja kyrpä löysi pian uudelleen paikkansa. Tällä kertaa sisäänmeno onnistui helpommin ja himoissani tunkeuduin syvemmälle kuin aikaisemmin. Runkkasin terhakkaasti seisovaa pippeliä ja hyväilin kovana tököttäviä nännejä.

Ilmaista lesboseksiä gay pornokauppa

Kireä kalu kuinka nuolla gay kalua