homoseksuaaliseen kulli kalu suomi kaluja

Kannattaisko tuon kokoista markkinoida, ylikapasiteetin ja turhien seisokkien välttämiseksi myös muille. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Isohko kalu lepotilassa Isohko kalu lepotilassa opul82a Minulla on lepotilassa melko iso kalu n. Vain noin cm. Olin aikoinaan tulevan vaimoni kanssa treffeillä kylpylässä. Emme olleet vielä olleet sängyssä ja hän näki höyrysaunassa ekaa kertaa kaluni lepotilassa tietysti.

Kertoi myöhemmin ettei ollut ennen nähnyt levossa noin isoa kalua. En tiedä sitten että kuinka iso pettymys hänelle oli se kun ekaa kertaa mentiin sänkyyn ja kaluni paljastui toimintakunnossa normimittaiseksi: Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Uskon että sinulla on iso lepotilassa ollen 13cm, mutta ei sinulla ole 16cm oikein mitattuna kun seisoo.

Olet pieni ja hoikka heppu, joten mulkkusi on valtava näky. Suhteellisuus on se juttu: Kokeilin huvikseen 16 tuuman vanteilla olevia talvirenkaita Micran viereen ja ne oli suuret, vaikka on niin pienet omassa farkussani. Siinä homo taas juttelee itsensä kansa.

Tuossa nimimerkki, "Pienellä-näyttää-isolle", näyttää selvänäkijän taitojaan. Siinä jää Noora Karma ja edesmennyt Aino Kassinenkin ihmettelemään, että mistä vitusta se pelkän tekstin perusteella tietää toisen miehen koon ja sen, että sillä miehellä ei ole sanomansa kokoinen kulli.

Ja lisäksi kertoo satujaan renkaanvaihtohommista. Ellei se sitten ole paksu kuin kurpitsa. Se on noin sentin verran normikyrpää pitempi. Mistähän seuroista avaaja on löytänyt, ilmeisesti neitsytvaimon, joka ei ole nähnyt velttoa kullia koskaan, mutta uskaltautuu kuitenkin höyrysaunaan sellaisia katselemaan?

Höyrysaunaaan mennään kylpemään, eikä mulkkuja kyttäämään. Kerrotko minulle, näkikö rouva sen tahtomattaan, tietämättään, vai vai ihan sovinnolla vilkaisemalla. Ja oliko kalu tosiaan ensimmäinen, jonka näki? Sinäkin tuijottelet nuorten miesten isoja kaluja ja kerroitpa jopa tuijotelleesi raskaitten kassien alta tuijottelevia pyllysimmuja. Oletko huomannut itsessäsi enemmänkin homoseksuaalisuuteen viittaavia piirteitä?

Annat tarinassasi kuvan, että aloittajan eli tarinan keksijällä on nainen joka mennyt höyrysaunaan juurikin mulkkuja katselemaan. Ei, kun hän on mennyt sinne ottamaan "löylyt" ja nähnyt siellä miehensä ison 13cm kalun. Annat myöskin kuvan, että saunoihin mennään yleisesti mulkkuja kyttäämään. Varmaan te homot menettekin, mutta ei heterot mene. Tietty jos jossakin höyrysaunassa on joku megalerssi patsastelemassa, niin kyllähän sille nauretaan: Veikkaisin, että itku sinulta pääsee, kun näet oikean kunnon kullin.

Eikä sen tarvitse olla edes mikään megaleka. Voisin imeä ja pyllyä antaa sulle? Älä nyt sentään noin suoraan kerro haluistasi Miten te mittaatte lepomitan. Lepotilassa olevan munan pituushan vaihtelee ihan älyttömästi. Välillä on ihan pieni tumppi ja välillä jo komian mittainen muna. Ettekö varmasti härnää yhtään ennen mittausta.

Eli ensin vähän vatkataan että saadaan puolikovaksi ja sitten mitataan ja ilmoitetaan tänne lepo pituus. Ne tilastot jotka väittävät keskimittaa 14 centtiseksi on tehty koulujen terveydenhoitajien käyttöön lohdutukseksi pienimunaisille murkkupojille. Jostain syystä ne sittenovat levitteet muuallekkin lohduttamaan näitä pikkupirpanan omistajia.

On niitä tilastoja tehty suomessakin. Joten turha väittää, että suomalaisilla olisi isommat munat kuin muualla euroopassa tai pohjoisamerikassa. Ihastellessaan ovat väittäneet sitä ainakin yli 20 senttiseksi ja suurimmaksi, mitä ovat nähneet. En kerro tätä lauhkien, vaan sillä että en usko suurimmalla osalla olevan juri cm suurempi. Ja varmaa on, että yli 20 senttisiä on muutamilla prosenteilla suomalaisista.

Noita kuvia lähettävät oikeat ihmiset ja kuvissa näkyy tavallisten ihmisten värkkejä feikkaamatta. Koska kuvia on tuhansilta pareilta niin saa selvän kuvan mikä on keskikoko, pieni, pienehkö vaiko isohko, ja suurimmassa osassa kuvista koko on isohko.

Varmastikaan noihin sivustoihin kuvia eivät lähetä vain suurikyrpäisimmät vaan tavalliset ihmiset, joiden kalujen koko nyt sattuu vaan olemaan enemmän kuin noissa terevydenhuollon esitteissä ilmoitetut koot, joilla ehkä vain koitetaan saada kaikki tuntemaan itsensä normaaleiksi oli kalu sitten oikeasti pieni tai ei.

Et ole sitten varmaan kuullut kuvamanipulaatio ohjelmista joilla kuvia voidaan feikata ja väärentää. Onkohan sinulla muuten homoseksuaalisia taipumuksia kun tykkäät kerta noin innokkaasti katsella muiden miesten sukupuolielimiä internetissä?

Kiva paikka, disko ja erillisesssä siivessä useita érilaisia huoneita ja syvennyksiä toimintaan. Paljon nuorehkoja hyvännäköisiä pareja. Parinvaihtoa vähemmän, mutta enemmänkin seksiä samoilla "lauteilla" parin kesken ja pientä naapurin hiplausta jne. Anyway, tulipa nähtyä aika monen miehen vehkeet tanassa ja isoja en nähnyt yhtään, tarkkaa kokoa tietysti vaikea arvioida, mutta kaikki suúnnilleen välillä cm.

En silti usko, että suomalaisten kalujen keskipituus olisi yhtään pidempi kuin muidenkaan. Omakuvien kuvissakin suurin osa ns isoista on vain cm ja vain poikkeustapauksissa yli 20cm. Suomessa on sentään aika monta miestä. Iso yli 20cm on kuvassa sellainen, jonka kalusta nainen saa 3x pesäpallomailaotteen. Sellaisia ei juurikaan näy kuvissa, eikä pornofilmeissä.

Missä ihmeessä sitten luuraavat nämä "kolmenkämmenenkullin" miehet, koska niitäkin pitäisi osua silmiin? Jos keskiarvo on kaksi kämmentä ja olen tavannut muutaman yksikämmenisenkin, niin jossain olisi oltava kolmekämmeninen. Yhtään ei vaan ole tähän ikään silmiin osunut.

Entinen mieheni kertoi, että yhdellä hänen työkaverillaan oli tällainen joka ehkä täyttää kolmekämmentä. Se oli kuulemma niin pitkä, että saunassa tämä mies nosti sen reitensä päälle loikomaan, ettei kärki ulotu lauteille;- Mieskään ei muista ketään muuta, jolla huomattavan iso olisi.

Tosin ei hän niitä juhlakunnossa nähnytkään. Mutta ymmärtääkseni kolmosen on oltava velttonakin jo pari kämmentä ja niitäkään ei olla nähty kaveripiirissäni. Lisättäköön tähän vielä, että tämä mieheni kuuluu siihen yhden kämmenen kokoisiin, mutta se ei ole syynä siihen, että hän on entinen.

Yhdenkämmenen kokoiselle vaan löytyi toinen ottaja. Heitän tässä ja nyt haasteen, että puolitoistakämmentä on suomalainen keskiaro. Mikähän tällä , Itsellä on 19 pitkä ja ympärysmittaa 14, ja ihan normimittainen on eli ei pieni, muttei isokaan. Ei naistkaan ole normaalia enemmän kehuneet.

... Homoseksuaaliseen kulli kalu suomi kaluja

Homoseksuaaliseen kulli kalu suomi kaluja

lokakuu seksistäkään tullut oikein mitään kun en edes tuntenut koko kalua. . vai onko meillä hieman erilainen käsitys homoseksuaalisuudesta. 5. huhtikuu todistaa joko itselleen tai petikumppanilleen omistavansa suuremman kalun kuin heillä oikeasti on. Myös vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan homoseksuaalisilla miehillä on sekä Marko Pinola / tweetdemon.net huhtikuu Minulla on lepotilassa melko iso kalu (n. cm), mutta Kertoi myöhemmin ettei ollut ennen nähnyt levossa noin isoa kalua. En tiedä sitten. Juuri tästä syystä naiset myös humaltuvat herkemmin. Homoilla ei ole sen suuremmat kalut kuin muillakaan miehillä. Ja varmasti muutenkin homoilla on vähän keskivertoa komeampi varustus Tämän huomaa selvästi siitä paljonko vartta on näkyvissä kun tattispala on pillussa ja kuinka paljon kalu levittää pillua. Eipä siinä mitään kymmeniä senttejä tule, mutta on silti mukavamman näköinen ja tuntuinen kuin ennen.

VASEKTOMIA HINTA ISOÄITI HOMO SEX